2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bunu anlayamadım :) ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor biraz bilgi verebilir misin ? İlk gebelik cahiilliği :)
Geç soğuduğu için su torbası kullanmak yerine içi kiraz çekirdekli ısıtılmış torba kullanmak daha güvenli, olayı bu..
Piyasada da bir sürü ürün var gaz giderici olduğunu iddia eden kiraz çekirdekli, bunlar yerine kendim yapacağım ben

ilk gebeler nasıl belli :) ben de şimdilik eskilerimle idare ediyorum zaten hepsi düşük bel çok etkilemiyor... sadece sezeryan olursa yüksek bel al dediler. özellikle hamile kilodu şeklinde bişi denmedi etrafımdan...
Sen de ilk gebelik mi :) ilerleyen zamanlarda 1-2 tane alacam hamile küloduundab, sırf herkes alıyor diye. Ama kullanırmıyım bilemiyorum , haken kafamda oturmadı ne işe yaradıgı :) bu arada ben sezeryan olacam gibi duruyor.

benim için doktor herhangi birşey demedi.. bekliyoruz bakalım ne ara bu konulara girecek bizimki :) ben de kafamda kurmamak için sormuyorum..

Hamile kilodu ne işe yarıyor... Bende belimi kapatıyor, diğer iç çamaşırım da oluyor ama gitgide aşağı düşebiliyor.Karnımı kapatınca daha sıcak tuttu daha rahat ettim. Biraz kiloyla da alakalı olabilir zayıf bir hamile çok gereksinim duymayabilir ben de bir kaç haftadır kullanıyorum karnım belim üşümüyor.

Ben de emzirme südyeni çok işlevsel mi onu merak ediyorum. Ben de bilmeden 1 beden büyük almışım. Doğumdan sonra daha büyür mü bilemiyorum. Hamilelikte pek büyümedi.

Ben almadım kullanmadım. Evde hamile tayti bile karnımın üstünde olduğunda rahatsız hissediyorum

Ben de emzirme südyeni çok işlevsel mi onu merak ediyorum. Ben de bilmeden 1 beden büyük almışım. Doğumdan sonra daha büyür mü bilemiyorum. Hamilelikte pek büyümedi.

Ben almıştım emzirme sütyeni ama o tak çıkar kısmını hiç kullanmadım. Dolgulu kalın süngerli olmasın normal bir model de işlev görüyor

Kızlar 0.3 ay çok almayın özellikle tulum şeklinde gerçekten hiç giydoremedifiniz kıyafetler olucak hele tulum bebek genlestikce ayakları kasiyor tulumda benim mesela çocuklar zayıf doğmasına rağmen tulumları çok boydan kasti ayaklarını bende kesmiştim rahat etsinler diye.

Hamile külodu bilmiyorum hiç kullanmadım hep düşük bel giydim çamaşırımı hamilelikte.
Ama sezaryenden sonra o düşük bel çamaşırlar tam olarak sezaryen yerine denk geliyor giymek mümkün olmuyor. En azından benim açımdan uzun bir süre olmadı. Aylar geçtiğinde bile içim gıdıklanıyordu. Birde ilk başlarda o karnın boşalmasıyla birlikte bi içi boş hissi oluyor. Yüksek bel külotlara geçiş yaptım. Karnı sarması tutması bakımından hoşuma gidiyordu. Şimdi hamilelikle birlikte giyebiliyorum ama düşük bel iç çamaşır

Günaydın. Ben hamile külodunu baştan beri giyiyorum. Başta sadece aldığım için giymeye başladım şimdi ise öncelikli tercihim. Benim karım epey büyük. Düşük bel külodlar canımı acıtıyor bazı pozisyonlarda, hamile külodları yüksek bel oluyor, daha rahat hareket edebiliyorum ben şahsen.

Hamile külodü bana gereksiz geliyor hiç almadım kullanmadım. Göbek altında kalıyor zaten normal külotlar .
Ama lohusa kilodu almıştım ebebekten ben pamuk o yüksek beldi. Sezeryan olunca iyi olmştu normal kilot lastik yeri tam kesiğe geliyor çünkü.
Bu defa suwenden yüksek bel kilot aldım. Onları giyeceğim.

Günaydın. Ben de almadım hamile külodu almam muhtemelen. Su lohusa kulotlari varmis kullan at gibi. Onlardan alcam. Nedir bilmiyorum ama
Onlar berbat ya. Normal iç çamaşırı olup yüksek bel olanlardan al. Naylon gbi tüllü gibi bişey o kan taşmasın die . Ama hastanede zaten hasta bezi taktırıyorlar. Eve gelincede normal iççamaşırına depend ya da ped takarsın.
Kızımda aldım 6lı paket o kullan atlar. 1 tane kullandım bu ne dedim attım bulursam resmini çekerim ben beğenmesim die kulanmadım hiç.

Günaydın. Ben de almadım hamile külodu almam muhtemelen. Su lohusa kulotlari varmis kullan at gibi. Onlardan alcam. Nedir bilmiyorum ama
Sanırım doğum sonrası regl gibi bir kanama oluyor. Onun için gerekiyor herhalde ama ben de tam olaya vakıf değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…