Sami kemiği biliom tontiş adambenimde kızımda hiç meme sıkıntım olmadı ne acıdı ne bişey ama gel gör ki oğlumu emzirirken denemediğim şey kalmamıştı demek ki dedim her hamilelik kendine özelse her emzirmede kendine özelbebeğin emiş şekliylede alakalıdır tabi ki
benimde hep aşağıda gibi ama biraz yemek fazla kaçtımı midemle bütün oluyor,hareketleri bu ara göbek deliğimin yan taraflarında da hissediyorum kasık üstünde de hissediyorum,en son detaylıda kafası göbek deliğimin üstündeydi
bunlardan bende de oldudaha önceden hiç yoktu
Bende öyle yatakta ne kadar bunalırsam bunalıyım hasta olucam korkusuna üstümü açamıyorum tabi her uyanınca bacaklarım dışarda göbek açıkhayatımda atlet giyinmem ama onu bile giyiniyorum
bende en çok kapıda ödemeli tercih ediyorum lcwde var güvenebileceğim genelde oradan alıyorum çocuklara o yüzden civilde de vardı kapıda ödeme bir kaç kez oradan da vermiştim
aa lierac var bende denyebilirim aslında varis için
Bende almamıştım bundan önceki evim küçüktü hiç ihtiyaç duymamıştım,şimdi ev büyük ama ihtiyaç duyarmıyız bilmem,gerekirse o an alırız artık
ablam kullanmıştı hamileliğinde bu markayı,ben d3coledan damla kullanıyorum 2damla
banada kiloyla ilgili hiç sıkıntı yapmadı,aslında çok kilo almadım ama kilolu hamile kaldım,önceki hamişliğimde çok kilo alınca Filiz Hanım müdahale etmişti bana ama 28 kilo almıştım toplamda ilk aylarda özellikle çok almıştım
Oğlumda Filiz Hanım tüp bebek için eğitime gidiyordu İstanbula,giderken sezeryan olacaktı bebeğim zaten ama erkendi sen bilirsin dedi bana istersen doğumunu yapayım öyle gideyim dedi,beklerim sizi dedim ama olmadı icapçımda iyi bi drdu ama Sami Kemik duymuşsundur belkiçok eğlenceli işini çok severek yapan bi adam valla tatlı dilliydi çok☺
Çok tanıdık bu foto geçen hafta detaylıda dr vermişti bizedeAy bu pipi muhabbetinden de nefret ederim ahahah hiç sevmem gerçekten ama
Ya şuna bakar mısınız?
O kadar güldük ki doktor resmini çıkarmış
Utanmaz oğluş
Neyse en azından yüzde bir milyon erkek, kesin ve netÇok tanıdık bu foto geçen hafta detaylıda dr vermişti bizede
Bende öyle dedimNeyse en azından yüzde bir milyon erkek, kesin ve net
Evet 32 ya da 37 de alınıyor ya. 32. haftada alcam ben.Sağol kuzum
Oh süper denk gelmiş o zaman. Çalışamaz mı alacaksın? Nasıl yapacaksın?
Çalışamaz alacaksın sanırım şimdi anladım tamamEvet 32 ya da 37 de alınıyor ya. 32. haftada alcam ben.
Sen diyince baktım şimdi bende. Valla hiç yok.Ya eylül öztürkün göbüş hiç çıkmamış ben şok ya aynı haftalardayız
Çok geçmiş olsun bir an önce düzelir diye düşünüyorum ikimizinde , inşallah. Evet haklısınız, moral bozukluğu olabilir ama üzüldüğüm moralimi bozan bir olayda yaşamadım gerçi. Endokrinoloji sadece fakültede bulunuyor, yarın gideceğim bakalım ne diyecekler. Yeniden bir sürü tahlil isterler diye tahmin ediyorum tabi.Benzer durumdayız benim de yüksek. Tekrar bir teste daha gireceğim. İşin komiği ben de dikkat ediyordum. Çok geçmiş olsun canım bazen psikoloji de etkiliyormuş. Önceki gün eşimle büyük kavga etmiştik ben bütün gün ağlamıştım. O da etkilemiş olabilir dedi doktor...
İşin komik tarafı şeker testini kontrolümü yapan k.doğumcu istedi ve şekerin çok normal dedi. perinatologa detaylı ultrasonu yaptırdım gelirken 2'li-4'lü testleri şeker yüklemeni getir dediler, hepsini götürdüm o zaman doktor dedi gebelik şekerin var doktorun seni neden yönlendirmemiş söylememiş diye, suyun fazla sebebi tahminimce şekerden dedi vsvs. yarın fakülteye gidicem işte onlar hangi testleri isteyecekler bilemiyorum, deneyimleyince yazarım tekrardan, sizden tekrar şeker yüklemesi mi istediler sadececanım başka testler istemedi mi senden ya? Benden istedi cuma tekrar gidicem üç saatlik bi yükleme yapılacak
O da dümdüz ya hamile mi değil mi belli deilSen diyince baktım şimdi bende. Valla hiç yok.
Oğlunda da yoktu diyecektim ama kendi de demiş onda daha fazla idi, kesinlikle
Ama bana imkansız gelmedi ya. Hamile olduğumu bilmiyordumda da böyle çoğunlukla milletin karnı çıkmamış oluyor. Ben seviyorum ama hamile göbeğiniaçıkçası güzel bişi bence
Drla görüşemedim bir türlü, eger zamanı geçmediyse detaylı için randevu almayı düşünüyorum. Aynı güne denk geliyor dogumumjz ama ben sezeryan olacagım için bir hafta öncesine doğum olacagını söyledi dr. Keşke ben de normal dogum yapabilsem ama 2 kez sezeryan oldum zor.. Hakkımızda hayırlısı..Detaylı ultrason bende yaptıramadım ama şeker yükleme için gideceğim ailede genetik bir hastalık çünkü. Ayrıca normal doğum düşünüyorum doğum şeklini de etkiliyormuş.
Çook bile.. Hemen büyüyorlar cogunu kullanmayacaksın bile emin ol.. 0-3 ay sonrasına odaklan bence.. O arada dısarı cıkamıyırsun, alma imkanın olmuyor cocukla ugrasmaktan, zaman cabuk geçiyor, bir de bakmışsın bebiş büyümüş.. İnşallahhKızlar size bir soru ile geldim. Şimdiye kadar aldıklarım elime ulaştı, 0-3 ay için yeterli mi/ ne kadar eksik düşünceleriniz beklerim
Bunlara hastane çıkışı da dahil bu arada.
Bu takımların içinde 0-1 ay olan da var ama bakıyorum 0-3 ay kalıbıyla aynı duruyor, o yüzden onları da dahil ettim
- 7 tane çıtçıtlı badi
- 6 tane alt-üst takım
- 4 tane tulum
- 20 penye+4 müslin ağız bezi
- 3 müslin örtü
- eldiven,şapka, çorap vs mevcut
3-6, 6-9 aldığım şeyler de var tabi, 3-6 ay 11 tane badi olmuş mesela, alt üst takım da var, tulum yok. Şimdi yeğenimden gelecek şeyler de olacak, acaba almam gerekir mi daha?
Cnm 0 3 için gayet yeterli olur çok çabuk büyüyorlar zatenKızlar size bir soru ile geldim. Şimdiye kadar aldıklarım elime ulaştı, 0-3 ay için yeterli mi/ ne kadar eksik düşünceleriniz beklerim
Bu takımların içinde 0-1 ay olan da var ama bakıyorum 0-3 ay kalıbıyla aynı duruyor, o yüzden onları da dahil ettim
- 7 tane çıtçıtlı badi
- 6 tane alt-üst takım
- 4 tane tulum
- 3 müslin örtü
3-6, 6-9 aldığım şeyler de var tabi, 3-6 ay 11 tane badi olmuş mesela, alt üst takım da var, tulum yok. Şimdi yeğenimden gelecek şeyler de olacak, acaba almam gerekir mi daha?
Bnde kızlardan kalan 5-6 takım var bişey almayi düşünmüyorum simdilik, hastane çıkışı aldım sadece hepsinin olsun ilerde kendilerine vercem diye. Doğduktan snra balacak eksik ne varsa alması yarım saatlik iş.. hava nasıl olcak çocuğun boyu posu kilosu nasıl olcak.. önceden çok fazla almak gereksiz ilk çocuğumda bunun pişmanlığını çok yaşadım birçok şeyi giydiremedimÇook bile.. Hemen büyüyorlar cogunu kullanmayacaksın bile emin ol.. 0-3 ay sonrasına odaklan bence.. O arada dısarı cıkamıyırsun, alma imkanın olmuyor cocukla ugrasmaktan, zaman cabuk geçiyor, bir de bakmışsın bebiş büyümüş.. İnşallahh
Vallahi yıprattı bu şeker olayı beni. Benden şimdi 100 mglık yükleme istedi. Üç saat boyunca kan alınacak. 3 gün sonra gideceğim. Bu arada da yediklerim konusunda uyulması gereken kurallar var. Orda çıkarsa tanıyı öyle koyacak. Ben de sizi bilgilendiririm mutlaka süreçtenİşin komik tarafı şeker testini kontrolümü yapan k.doğumcu istedi ve şekerin çok normal dedi. perinatologa detaylı ultrasonu yaptırdım gelirken 2'li-4'lü testleri şeker yüklemeni getir dediler, hepsini götürdüm o zaman doktor dedi gebelik şekerin var doktorun seni neden yönlendirmemiş söylememiş diye, suyun fazla sebebi tahminimce şekerden dedi vsvs. yarın fakülteye gidicem işte onlar hangi testleri isteyecekler bilemiyorum, deneyimleyince yazarım tekrardan, sizden tekrar şeker yüklemesi mi istediler sadece
Bizde deKızlar size bir soru ile geldim. Şimdiye kadar aldıklarım elime ulaştı, 0-3 ay için yeterli mi/ ne kadar eksik düşünceleriniz beklerim
- 7 tane çıtçıtlı badi
- 6 tane alt-üst takım
- 4 tane tulum
- 3 müslin örtü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?