2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sami kemiği biliom tontiş adam o şuanda konakta.

Son düzenleme:
Ya eylül öztürkün göbüş hiç çıkmamış ben şok ya aynı haftalardayız

Ya eylül öztürkün göbüş hiç çıkmamış ben şok ya aynı haftalardayız
Sen diyince baktım şimdi bende. Valla hiç yok.

Oğlunda da yoktu diyecektim ama kendi de demiş onda daha fazla idi, kesinlikle
Ama bana imkansız gelmedi ya. Hamile olduğumu bilmiyordumda da böyle çoğunlukla milletin karnı çıkmamış oluyor. Ben seviyorum ama hamile göbeğini açıkçası güzel bişi bence

Kızlar kiraz çekirdeğinin gaz giderici etkisi var derler. Benim gibi değerlendirmek isteyen olursa atmasın çekirdekleri. Isıyı muhafaza ettiği için bebeleri rahatlatmada kullanılabiliyor. Ben ayıracağım denemekten zarar gelmez diyerekten
Ebebekte vardı kiraz çekirdekli baykuş, gaz kemeri falan ama gözümle görünce baktım el kadar şey dedim ben ona para vermem

Ayva çekirdeği de biriktirdim ben az birşey ama minicik. Buzlukta şuan Bu da meme ucu için. Evde de ne çekirdeği ararsan var maşallah

Çok geçmiş olsun bir an önce düzelir diye düşünüyorum ikimizinde , inşallah. Evet haklısınız, moral bozukluğu olabilir ama üzüldüğüm moralimi bozan bir olayda yaşamadım gerçi. Endokrinoloji sadece fakültede bulunuyor, yarın gideceğim bakalım ne diyecekler. Yeniden bir sürü tahlil isterler diye tahmin ediyorum tabi.

canım başka testler istemedi mi senden ya? Benden istedi cuma tekrar gidicem üç saatlik bi yükleme yapılacak
İşin komik tarafı şeker testini kontrolümü yapan k.doğumcu istedi ve şekerin çok normal dedi. perinatologa detaylı ultrasonu yaptırdım gelirken 2'li-4'lü testleri şeker yüklemeni getir dediler, hepsini götürdüm o zaman doktor dedi gebelik şekerin var doktorun seni neden yönlendirmemiş söylememiş diye, suyun fazla sebebi tahminimce şekerden dedi vsvs. yarın fakülteye gidicem işte onlar hangi testleri isteyecekler bilemiyorum, deneyimleyince yazarım tekrardan, sizden tekrar şeker yüklemesi mi istediler sadece

O da dümdüz ya hamile mi değil mi belli deililk hamileliğimde benim karnımda düzdü çok zatıftım,doğuma gitmiştim sancı odasındakiler erken doğum mu dediler oysa ki 40+3tüm,bu hamişliğimde rekordayım açıkçası koca göbek dolanıyorum evde

Kızlar size bir soru ile geldim. Şimdiye kadar aldıklarım elime ulaştı, 0-3 ay için yeterli mi/ ne kadar eksik düşünceleriniz beklerim
Bunlara hastane çıkışı da dahil bu arada.
  • 7 tane çıtçıtlı badi
  • 6 tane alt-üst takım
  • 4 tane tulum
  • 20 penye+4 müslin ağız bezi
  • 3 müslin örtü
  • eldiven,şapka, çorap vs mevcut
Bu takımların içinde 0-1 ay olan da var ama bakıyorum 0-3 ay kalıbıyla aynı duruyor, o yüzden onları da dahil ettim
3-6, 6-9 aldığım şeyler de var tabi, 3-6 ay 11 tane badi olmuş mesela, alt üst takım da var, tulum yok. Şimdi yeğenimden gelecek şeyler de olacak, acaba almam gerekir mi daha?

Detaylı ultrason bende yaptıramadım ama şeker yükleme için gideceğim ailede genetik bir hastalık çünkü. Ayrıca normal doğum düşünüyorum doğum şeklini de etkiliyormuş.
Drla görüşemedim bir türlü, eger zamanı geçmediyse detaylı için randevu almayı düşünüyorum. Aynı güne denk geliyor dogumumjz ama ben sezeryan olacagım için bir hafta öncesine doğum olacagını söyledi dr. Keşke ben de normal dogum yapabilsem ama 2 kez sezeryan oldum zor.. Hakkımızda hayırlısı..

Çook bile.. Hemen büyüyorlar cogunu kullanmayacaksın bile emin ol.. 0-3 ay sonrasına odaklan bence.. O arada dısarı cıkamıyırsun, alma imkanın olmuyor cocukla ugrasmaktan, zaman cabuk geçiyor, bir de bakmışsın bebiş büyümüş.. İnşallahh

Cnm 0 3 için gayet yeterli olur çok çabuk büyüyorlar zaten

Bnde kızlardan kalan 5-6 takım var bişey almayi düşünmüyorum simdilik, hastane çıkışı aldım sadece hepsinin olsun ilerde kendilerine vercem diye. Doğduktan snra balacak eksik ne varsa alması yarım saatlik iş.. hava nasıl olcak çocuğun boyu posu kilosu nasıl olcak.. önceden çok fazla almak gereksiz ilk çocuğumda bunun pişmanlığını çok yaşadım birçok şeyi giydiremedim

Bende 7 aylık olmadan bişey almıcam ama sonra ha deyince alınmıyor evden çıkılmıyo elimin altında bulunması iyi oluyo

Vallahi yıprattı bu şeker olayı beni. Benden şimdi 100 mglık yükleme istedi. Üç saat boyunca kan alınacak. 3 gün sonra gideceğim. Bu arada da yediklerim konusunda uyulması gereken kurallar var. Orda çıkarsa tanıyı öyle koyacak. Ben de sizi bilgilendiririm mutlaka süreçten

Bizde de
8 alt üst takım
6 tulum
8 zıbın var.
0-3 ay bunlar.
Yeterli diye daha almadım. Kusmuklu musluklu bebiş olursa çıkar alırız dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…