2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bahsettiğin bu ise alma bence. Ben kullanamadım . Bahsettiğin başka kullan at ise bilemeyeceğim.

Eklentiler

• Screenshot_20200506-091246.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 26
Sanırım doğum sonrası regl gibi bir kanama oluyor. Onun için gerekiyor herhalde ama ben de tam olaya vakıf değilim
40 çıkana kadar knama oluyor işte
Artık ped takmaktan mantar olucam diyordum haşur huşur
Ben yoğun olanlardandım ama. Kiminin hafif oluyor.
Birde loşia denen kokulu akıntıya dönüyor zamanla. İlk adetimde çok aşırı yoğun olmuştu benim (emzirmediğim için 30. Gün civarlarında regl oldum ben) O zamanda depend giymek zorunda kalmıştım. Ped hemen doluyordu anında. Tabi herkeste bu kadar yoğun olmayabilir.
Emziren arkadaşlarımda bi kere yoğun adet görüp adetten kesildi emzirdiği süre boyunca vs..

Evet benimde doğumdan sonra 53 gün sürdü. Lohusa kanaması sonra akıntıya dönmüştü tamamen temizlenmem o kadar sürdü. Sonra 8 ay adet olmadım. 8. Aydan sonra düzenli oldum sanırım kız ek gıdada almaya başlayınca kanamam başladı.

Neler öğreniyorum aman allahım 40 çıkana kadar mı Zaten bu vampir içerden kanımı sömürdü. Bir bu eksikti

Ama ablam 2 .ayında düzenli adet olmaya başladı. Ya değişiyor kişiden kişiye ya da ablam emzirmeye ek mamada veriyordu ondan belkide bilemicem.

Benim 30 gun surdu dogumdan sonra kanamasiydi lekesiydi. Oglum cok aşırı emdigi ve cok az ek gida aldigi icin 1 yas dogumgununde regldim. 12 ay sonra duzeldi regl basladi benimde

Şaşırma perirem . Kanaman oluyorda 1 hafta yoğun sonra hep leke leke bide anlıyorsun , lohusa durumunda koku çok farklı adet mi yoksa lohusalıktan mı anlaşılıyor. Ben normal ped taktım hep orkid. Sonlara doğru günlük pede geçtim öle şar şur diil 50 gün
8 ay adet olmadıkran sonrada olunca tuhaf geliyor valla.
Daha neler görecen Emzirmeyi kız 2 yaşındayken kesincede 8 günde bir adet olmuştum doktora gittimm bu ne kanaması die. Normal adet emzirmeyi kestin die olmuştur düzelecektir demişti. Ayy hep sasırtıcı seyler oluyor.

Ben tamamen 39. Günde temizlendim daha uzun sürseydi heralde kafayı yerdim.
40 kontrolüne gittiğimde tekrar yumurtlamıştım hatta. 10-15 gün sonra tekrar adet oldum o da bi 10 gün kadar sürdü. O sıcaklarda pedle dolaşmaktan isyanlardaydım

Bende 40 kontrolünde hala pedli idim ama dediğim gbi pembiş leke oluyordu.
Doktor zten sezeryan olduğu için kontrolü ultrason ve göbeğimdeki dikişe bakarak yaptı.
Normal doğum yapsaydım ertelerdik heralde komtrolü

Ne zaman emzirme biraz azalsa o zaman basliyor sanirim. Ablam 9 aylikken ise donmustu onunda 10.ayda falan baslamisti mesela
Kişiden kişiye değişiyor bencede hem kanama süresi ve.miktarı hem de adet görmesi meselesi.
Benimde çevremde var böyle zıt örnekler

Kadın vücudu beni şaşırtmaya devam ediyor Yok bize huzur yok

Depend lerden alayım dedim onlar da kullan at değil mi yoksa orkid gibi bişey mi? Bilmeyince de böyle çok zor
Onlardan alabilirsin hastane için falan. Onlar hasta bezi gbi bebek bezine benziyor

aaaa 40 gün kanama olduğunu duymuştum da ben doğumdan sonra. ondan sonra regl başlamıyo mu?

Depend lerden alayım dedim onlar da kullan at değil mi yoksa orkid gibi bişey mi? Bilmeyince de böyle çok zor
Ben eve geldikten sonrası için desim pamuklu yüksek bel kilot al dikiş olursa die.

Benim doğumdan sonra en çok iyi ki almışım diyip kendime dualar ettiğim şey depend oldu. Allah bulandan razı olsun diye dua ettim hatta ciddi ciddi..
Aralık mıydı Ocak mıydı neydi, şokta indirime girmişti. Gittim o zaman aldım tekrardan hemen. Belkide hamile kaldığımda ilk aldığım şey oldu kendisi
Bedeniniz ne olursa olsun büyük boyu alın bu arada.
İndirimde 26,5 TL almıştım ya da 27,5 TL. Burada pahalı ben görsel amaçla koydum.

Eklentiler

• F0B3154A-1E64-41C3-868D-87D70850D2A0.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…