2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
aaaa 40 gün kanama olduğunu duymuştum da ben doğumdan sonra. ondan sonra regl başlamıyo mu?
Yani vücudunda yeterli su olur ise hormonların düzelirse olur ama genelde annenin tüm sıvısı süte gidiyor. Uykusuzluk yorgunluk ta gelince adet olamayabiliyorsun.
15 aya kadar olmamak normal die biliyorum emzirdiğin sürece. Ama kimide dediğin gbi hemen adet başlıyor.

9 tane varmış içinde kaç paket almalıyız bunlardan. aynen pahhalıymış da bi de.

9 tane varmış içinde kaç paket almalıyız bunlardan. aynen pahhalıymış da bi de.
Ben tepe tepe kullandığım halde bi paket yetti canım hatta 2 tane arttı.
Ama yine tepe tepe kullanmak için tekrar paket aldım.
Yani yeterli olur tek paket.

Günaydınlarr

Ne güzel konular ya böyle içim açıldı Ya sonrasını bilmem de, hamilelikte en sevdiğim şeylerden biri adet olmamak oldu sanırım, o günleri de arayacağız belki ama, 17 yıllık "çile"ye kısa bir ara çok iyi geldi
O yüzden emzirirken adet olmama yorumlarınızı da çok sevdim.

Ama kadın vücudu ne garip şey ya gerçekten, şu yaşta bile hayret edecek bir sürü şey keşfediyor insan kendinde.

sonunda trendyoldan aldığım filem geldi. umarım aldığım küvete uyar. ama hala pentiden haber yok. daha kargoya da verilmemiş zaten.

Kanama öyle aman aman bı sekildw olmuyor adet forur gibi oluyor 3-5 gün sonrasında 40 gün sürebiliyor iste. Günlük ped işinizi görüyor ama az oluyor yani, arada olmuyor snra tekrar oluyor falan...

Bende ilk oglanda düzenli adet oldum ama onda sürüm kesilmişti. 2. Oğlan çok emri sürekli memem agzindaydi allahım nasıl günlerdi onda 1 seneye yakın olmadim. 40 gün de sezeryanliyim öyle deli gibi kanamam olmadı. Bazı gün oluyordum bazı gün olmuyordu. Şimdi kızda nasıl olur bilmem yaşayıp gorucem

Tünaydın annecanlar
Bana hastanede takılan hasta bezlerinden sonra başka takmadım hiçevde uzun boy orkidle devam ettim her 2hamileliğimde de,hele normal doğum yapmıştım kızda resmen 10gün sonra bitmişti normal regli gibiydi 40 gün sürmemişti sonra düzenli regli gördüm ve hep emzirdim,sezeryandan sonra biraz daha düzensizdi kanamam ama onda da 2. 3. ayda düzene girdi,normalde de pek kanamalı geçmiyor benim reglilerde,10haftalık kürtajım var bir de onda hiç kanama olmamıştımçok araştırdım hatta dr gittim kontrolde olabilir demişti dr

kulaklıkla müzik dinlemenin bebeğe zararı olur mu acaba? kalp sesini duyuyor ama dinlediğim müziği de duyuyor olamaz. okuduğum kitaplarda yazan şu kulaklıkla karına müzik tutma olayı uzmanlarca hiç de desteklenmiyor, her yerde buna benzer fotolar var ama işin aslı dinletmemek gerekirmiş. kısık bir volumede uzaktan çalan hoş naif melodili müzik dinletmek kafiymiş. kulaklık konusunda ama bi bilgim yok. internette de yazmıyor.

Kendin kulaklıkla dinlediğin müziği duyduğunu sanmam canım. O göbeğe kulaklık geçirmede işin şov kısmı sanki.
Bebekler anne-babalarının seslerini ayırt edebiliyorlarsa ayrıca çabaya gerek yok diye düşünüp normal kendim dinliyormuş gibi açıyorum ben hep misal dinlediğimiz klasik müzikleri falan..

göbeğe kulaklık koymak zararlı dedi en son kağan kocatepe bir canlı yayınında... hem de telefon bebeğe çok yakın oluyor o da ayrı risk yaratıyor dedi..

Gogus pompasi aldiniz mi yada ne almayi dusunuyorsunuz. Ben de bu ara bakıp seceyim diyordum.
Philips avent var bende hiç kullanmadığım için yorum yok. Mochi öneriyorlar bu ara kendi kendine dolduruyormuş bebek bir memeeden emerken diğerine koyuyormuşsun çıkartıyormuş. Bu ara aklım onda ama lazım olur ise alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…