- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bende lansinoh manuel var ihtiyaç duyduğum süre zarfında işimi fazlasıyla gördü..Gogus pompasi aldiniz mi yada ne almayi dusunuyorsunuz. Ben de bu ara bakıp seceyim diyordum.
Yani bana saçma geliyor zaten zararlı olmasa da yapmazdım aklıma gelmezdi açıkçası göbeğime kulaklık koymakgöbeğe kulaklık koymak zararlı dedi en son kağan kocatepe bir canlı yayınında... hem de telefon bebeğe çok yakın oluyor o da ayrı risk yaratıyor dedi..
Mochi yi ben de gördüm hatta çok pratik geldi. ama bebek emerken sağmak dışında sağmam gerekirse yeterli olur mu, diye düşünüyorum. Yada acaba erken mi daha almak için.Philips avent var bende hiç kullanmadığım için yorum yok. Mochi öneriyorlar bu ara kendi kendine dolduruyormuş bebek bir memeeden emerken diğerine koyuyormuşsun çıkartıyormuş. Bu ara aklım onda ama lazım olur ise alacağım.
Çalışıyor muydun İnan hatırlayamıyorum ama ev hanımlarının bence almasına gerek yok.Mochi yi ben de gördüm hatta çok pratik geldi. ama bebek emerken sağmak dışında sağmam gerekirse yeterli olur mu, diye düşünüyorum. Yada acaba erken mi daha almak için.
Mochi aldım bnde. Lanaioh manuel vardı sinir olup atmıştım zamanındaPhilips avent var bende hiç kullanmadığım için yorum yok. Mochi öneriyorlar bu ara kendi kendine dolduruyormuş bebek bir memeeden emerken diğerine koyuyormuşsun çıkartıyormuş. Bu ara aklım onda ama lazım olur ise alacağım.
Gözün Aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaçok teşekkür ederim canlarım çok mutluyum Safra kesesi göründü aynı zamanda şekerim de çıkmadı sizi çok seviyorum inşallah sizde çok güzel haberlerle gelirsiniz. Maya mila tatlım dua ettiğini için Çok teşekkür ederim sana da Allah razı olsun. Yazanlarda Çok sağ olsun inşallah.
Biliyodum boyle sonuclancaginiçok teşekkür ederim canlarım çok mutluyum Safra kesesi göründü aynı zamanda şekerim de çıkmadı sizi çok seviyorum inşallah sizde çok güzel haberlerle gelirsiniz. Maya mila tatlım dua ettiğini için Çok teşekkür ederim sana da Allah razı olsun. Yazanlarda Çok sağ olsun inşallah.
sağolasın çiçeğimBiliyodum boyle sonuclancagini❤ Cok sevindim canim hadigozun aydin. Sekerin cikmamasina da sevindim. Beslenme duzenin nasildi?
Gogus pompasi aldiniz mi yada ne almayi dusunuyorsunuz. Ben de bu ara bakıp seceyim diyordum.
Sabah 8.30 da baslayan kosusturmacam saat 16.00 itibariyle bitti fakultede. Dahiliyeye tum kan testleri , idrar vs hepsini yaptirip endoktrine sevk gonderdi, sonuclari orasi inceledi ve suan icin ikinci bir seker yuklemesinin riskli olacagini soylediler. 1 hafta diyet esliginde gunde 3 defa 3er kez aclik 1.saat tokluk 2. Saat tokluk sekeri olcumu yapilacakmis. Yani gun icinde 9 kez. Biri diyabetik egitim hemşiresine, digeri diyetisyene kagit yazip gonderdiler. Diyetisyen program hazirladi diyabetik egitim hemsiresi evde nasil seker testi yapilir vs egitimi verdi uyulmasi gereken kurallari saatleri ve olçumlerin yazilmasi gereken cizelgeyi verdi. 1 hafta sonra tekrar kontrole cagirdilar bakalim neler olacak.Vallahi yıprattı bu şeker olayı beni. Benden şimdi 100 mglık yükleme istedi. Üç saat boyunca kan alınacak. 3 gün sonra gideceğim. Bu arada da yediklerim konusunda uyulması gereken kurallar var. Orda çıkarsa tanıyı öyle koyacak. Ben de sizi bilgilendiririm mutlaka süreçten
Off ne kadar yorucu ve yıpratıcı... Cidden geçmiş olsun. Ben de cuma bu yollardan geçeceğim büyük ihtimalle test sonuçlarına göre. Umarım 1 hafta sonra biraz daha düzene girmiş olur. Aslında bizimle alakalı değilmiş sorun. Yeme düzeni vs bunlar ikinci etken kalıyor. Plasenta ve hormonlardan kaynaklı bir durum. Tabii biraz stres yaratıyor..Sabah 8.30 da baslayan kosusturmacam saat 16.00 itibariyle bitti fakultede. Dahiliyeye tum kan testleri , idrar vs hepsini yaptirip endoktrine sevk gonderdi, sonuclari orasi inceledi ve suan icin ikinci bir seker yuklemesinin riskli olacagini soylediler. 1 hafta diyet esliginde gunde 3 defa 3er kez aclik 1.saat tokluk 2. Saat tokluk sekeri olcumu yapilacakmis. Yani gun icinde 9 kez. Biri diyabetik egitim hemşiresine, digeri diyetisyene kagit yazip gonderdiler. Diyetisyen program hazirladi diyabetik egitim hemsiresi evde nasil seker testi yapilir vs egitimi verdi uyulmasi gereken kurallari saatleri ve olçumlerin yazilmasi gereken cizelgeyi verdi. 1 hafta sonra tekrar kontrole cagirdilar bakalim neler olacak.
canım çok sevindimSelam arkadaşlar,
Çoğu zaman girip okuyorum ama hızınıza yetişemiyorumYazarım diyordum bugün için, nihayet 7 hafta sonra kuzumu gördüm, 4 gün önden gidiyor dedi dr. 35 cm olmuş Kilosunu dedi mi hatırlamıyorum..
Şeker tarama testini de yaptırdık, 50 gr.lık. 1. Saat sonucu 121 çıktı. Sonucu daha yorumlamadı dr. Umarım yoktur şeker.. Bu arada çok korktuğum ana binaya da girdim doğal olarak.. En korunaklı eşim ve bizdik siperlik n95 maske, eldiven vs.. Umarım sağlam atlatırız bu süreci.. Bugün benim dr.um 27 haftalık ikiz bebekler doğurtmuş, çok iyi durumları diyordu.. Bizimkiler sağlıkla zamanında gelsinler inş.
Senin kac cikmisti canim sonucun?Off ne kadar yorucu ve yıpratıcı... Cidden geçmiş olsun. Ben de cuma bu yollardan geçeceğim büyük ihtimalle test sonuçlarına göre. Umarım 1 hafta sonra biraz daha düzene girmiş olur. Aslında bizimle alakalı değilmiş sorun. Yeme düzeni vs bunlar ikinci etken kalıyor. Plasenta ve hormonlardan kaynaklı bir durum. Tabii biraz stres yaratıyor..
Benim 158 çıktı. Ama benim ailemde yok kimsede. Yatkınlık yok. Zayıf hamile kaldım. Kilo alımım normal ve ailede obezite yok. Beslenme düzenimde karbonhidrat az vs. Doktorum şaşırdı. Son hafta baya iştahım kapalıydı ve dengesiz beslendim. O ve uykusuzluk sebep olmuş olabilir tekrarlayalım dedi. İş hayatım stresli, ona yordu biraz :)Senin kac cikmisti canim sonucun?
Bu konularda bilgisine guvendigim bi arkadasima sordum oda beslenme ikinci planda dedi. Genetik yatkinlik vs bunyenin kendisi etken cogunlukla dedi.
75 lik yaptirdiysan yuklemeyi 158 cokta ust degil kuzum ya sukur.Benim 158 çıktı. Ama benim ailemde yok kimsede. Yatkınlık yok. Zayıf hamile kaldım. Kilo alımım normal ve ailede obezite yok. Beslenme düzenimde karbonhidrat az vs. Doktorum şaşırdı. Son hafta baya iştahım kapalıydı ve dengesiz beslendim. O ve uykusuzluk sebep olmuş olabilir tekrarlayalım dedi. İş hayatım stresli, ona yordu biraz :)
Yok canım 50likte çıktı benim. O yüzden Cuma bana da 100lük yapılacak. Umarım kısa sürede atlatırız çünkü insan bebişi sağlıklı büyüsün istiyor75 lik yaptirdiysan yuklemeyi 158 cokta ust degil kuzum ya sukur.
İnsallah Gokce adli arkadasimizinda duser bi an once ama sen doktora gittiginde ayni prosedür olmayabilir. 75 lik icin konusuyorum tabi.
Benim 156 cıkmisti az dikkat et beslenmene bikac hafta sonra aclik tokluk bakalim demisti sonra baktirdigimda sorun yok demisti.
İnsallah gokceninkide bi an once dussun ❤
Bende haftaya Cuma gidicem bakalim nasil olcak sonuc.
Merhaba canım, bende bugün şeker yüklemesine girdim açlık 68 çıktı ancak tokluk 50 mg 193 çıktı çok yüksek dedi doktorum. Diyetisyene yönlendirdi. 1 hafta çizelge hazırlayacağım günde 4 kere ölçüm yapacağım. Açlık, sabah kahvaltısından 1, öğle yemeğinden 1, akşam yemeğinden 1 saat sonra ölçüp not alacağım. Önleyemezsek insüline başlayacağız dedi doktor.Sabah 8.30 da baslayan kosusturmacam saat 16.00 itibariyle bitti fakultede. Dahiliyeye tum kan testleri , idrar vs hepsini yaptirip endoktrine sevk gonderdi, sonuclari orasi inceledi ve suan icin ikinci bir seker yuklemesinin riskli olacagini soylediler. 1 hafta diyet esliginde gunde 3 defa 3er kez aclik 1.saat tokluk 2. Saat tokluk sekeri olcumu yapilacakmis. Yani gun icinde 9 kez. Biri diyabetik egitim hemşiresine, digeri diyetisyene kagit yazip gonderdiler. Diyetisyen program hazirladi diyabetik egitim hemsiresi evde nasil seker testi yapilir vs egitimi verdi uyulmasi gereken kurallari saatleri ve olçumlerin yazilmasi gereken cizelgeyi verdi. 1 hafta sonra tekrar kontrole cagirdilar bakalim neler olacak.
Canım ben de bunu anlamıyorum. Açlık benim 74. Normal. Senin de 68, normal. Bunun üzerine üç günlük bir ara verilip 100 mg yükleme yapılması gerekiyor. Her doktor da bu şekilde öneriyor (50 mg yükleme için konuşuyorum tabii). Kilo durumunu ve aile geçmişini bilmiyorum ama bana bu şekilde geçmezse hemen insüline başlayacağız filan çok yanlış geliyor.Merhaba canım, bende bugün şeker yüklemesine girdim açlık 68 çıktı ancak tokluk 50 mg 193 çıktı çok yüksek dedi doktorum. Diyetisyene yönlendirdi. 1 hafta çizelge hazırlayacağım günde 4 kere ölçüm yapacağım. Açlık, sabah kahvaltısından 1, öğle yemeğinden 1, akşam yemeğinden 1 saat sonra ölçüp not alacağım. Önleyemezsek insüline başlayacağız dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?