- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Hastane tipi olanlar çok güçlü makineler kiraları da çok fazla. Bir aylık kiralayacagin parya nornal orta galli bı makine alırsın yabi o kadar di. 6 sene öncesi. Smdi bilmem. Makina çok da gerekli bişey değil aslnda işte heves edip alıyoruz. Ben mochi aldım henüz gelmedi emerken diğer göğsüme tutayım ne çıkarsa kar mantığı ile aldım, dazlambi para değil 100 lira neye vermiyiruz sanki. Manuel olanlar zor bı yerden snra elin yoruluyor, elektrikli gorumcemin vardı avent onun çocuğu hiç emmedi hep sağdı verdi bnde gittiğimde bı kere kullandım manuel e göre daha kolay ama onlarda zor ve vakit kaybi. Kızım 10 aylıkken 1 gece anneme bırakıp kayınpederimin cenazesine gitmek zorunda kalmistim şehir dışına. Ertesi gün göğsün şişti eczaneden en ucuzundan 10-20 liralık en basit boy pompa alıp sagmstm onla da becerememis elle ssgmistm hatta. Çok da lazım değil illa almak istiyorsanız da pahalı bişey almaya gerek yok hepsi aynı işi görüyor.Kızlar merhaba, bu süt sağma pompası ile ilgili birkaçımız yorum yazmış. Ben de tam bu konuyu araştırıyordum. Hedefim tabiki memeden alması. Ama eger alamazsa veya bir sıkıntı vs olursa kullanayım diye almalımıyım ? Sütü bir memeden emdiğinde diger memeyide boşaltmak için gerekir diye duydum. Veya fazla süt oluştu, sağıp buzdolabında saklamak iyi olmazmı ? Yani alınması gerekli diye düşünüyorum, ama bilemiyorum. almadan süreci tamamlayabilen oluyormu ?
Birde hastaneden kiralanıyor deniliyor. Hastanede nasıl kiralanıyor ? Neden satın alınmıyorda kiralanıyor ? Daha mı ucuz oluyorki ? Veya kiralanan pompanın farklı bir özelliğimi var ?.
elektrikli daha kolay gibi geliyor ama yorumlara baktım performansı kötü deniliyor, belli bir süre sonra çalışmıyor demişler
deneyimliler vardır aramızda ne dersiniz :)
Kızlar merhaba, bu süt sağma pompası ile ilgili birkaçımız yorum yazmış. Ben de tam bu konuyu araştırıyordum. Hedefim tabiki memeden alması. Ama eger alamazsa veya bir sıkıntı vs olursa kullanayım diye almalımıyım ? Sütü bir memeden emdiğinde diger memeyide boşaltmak için gerekir diye duydum. Veya fazla süt oluştu, sağıp buzdolabında saklamak iyi olmazmı ? Yani alınması gerekli diye düşünüyorum, ama bilemiyorum. almadan süreci tamamlayabilen oluyormu ?
Birde hastaneden kiralanıyor deniliyor. Hastanede nasıl kiralanıyor ? Neden satın alınmıyorda kiralanıyor ? Daha mı ucuz oluyorki ? Veya kiralanan pompanın farklı bir özelliğimi var ?.
elektrikli daha kolay gibi geliyor ama yorumlara baktım performansı kötü deniliyor, belli bir süre sonra çalışmıyor demişler
deneyimliler vardır aramızda ne dersiniz :)
bende kesinlikle alıcam yanıma süt gelmezse eğer odaya gelir gelmez başlıcam çok istiyorum bu sefer emsin diye. ilk çocuğumda emmedi süt az geldiÖnceki yorumda da yazmıştım. Benim sütüm oğlum emmedigi icin 2 gun gelmedi . Sonra pompayla sagip verdim 20 gun sonra emmeye basladi. Ilk bastaki sut urutemi duzene oturana kadar arada sagip rahatlatmak iyi geliyor . Ben sırayla emziriyordum her seferinde tek göğüs. Ama zaten düzen oturunca vücut ona göre süt üretiyor yani zamanla birini emince o ara diğerinde süt birikmesi fazla olmuyor. Vucud o mesajı veriyor ama diyelim çocuk doymadı diğerini de emmedi hemen beyne mesaj gidiyor süt ihtiyacı var diye sonra ki emmede süt artmış oluyor . Aslında herşey kendiliğinden yoluna giriyor ama ilk zaman sürekli süt lazım süt üret mesajından fazla doluluk olabiliyor ve bu gerçekten çok ağrı yapıyor. Ben bu sefer hastaneye giderken mutlaka yanıma alicam. Çalışmadığım için sürekli lazım olmaz diye manüel aldım ben oldukça işimi gördü
Ben letgodan 2. El aldım 2 gün önce, elektrikli titreşimli salincak+-anakucagiana kucağı alan var mı arkadaşlar yada fisher price üçü bir arada salıncak kullanan var mı memnun kaldınız mı?
bu markamıydı bende bakıyorum buldum bi kaç tane ama bu model hoşuma gitti. sizinki hangi markaBen titreşimli salıncak anakucagi diye geciyor aldım letgodan
Ben letgodan 2. El aldım 2 gün önce, elektrikli titreşimli salincak+-anakucagi
Çok şükür canımcanım çok sevindimen azından bunuda atlattık.
birazda olsa rahatlamana sevindim canımHanimlar merhaba, tam olarak yerlesemesek de nispeten rahatladim sayilir. Ramazan’a denk gelmesi ilaveten zor oldu, iftar icin esime ekstra bir seyler yapmak istiyorum, pisir, bulasiklari yika, makineyi bosalt derken gunun yarisi mutfakta geciyor.
Neyse, umarim herkes iyidir, her sey yolundadir. Bebisler de sizler de sagliklisinizdir. Sevgiler.
Fotoğraf atacaktim beceremedim graco markası. Genelde joie serina marka var ağırlıklı bnm aldığım tekti. Bı arkdasm kullanıyor o memnun diye ona yöneldim bnde. Fisher price degil, ona hiç bakmadım. Çok kısa süre kullanılacağı için 2. El aldım, hatta belki sevmeyecek kullanmayacam elimde patlasin istemedimbu markamıydı bende bakıyorum buldum bi kaç tane ama bu model hoşuma gitti. sizinki hangi marka
birazda olsa rahatlamana sevindim canımAllah ağız tadıyla oturmak nasip etsin bende de durumlar aynı mutfaktayım harici pek iş yapamıyorum,çocuklarla ilgileniyorum falan böyle Uzanmaya çalışıyorum bu aralar olabildiği kadar
o markaya da bakayım canım. yorumlar güzel aslında kullananlar çok memnun inşallah severlerde kullanırlar büyük rahatlık gibi duruyorFotoğraf atacaktim beceremedim graco markası. Genelde joie serina marka var ağırlıklı bnm aldığım tekti. Bı arkdasm kullanıyor o memnun diye ona yöneldim bnde. Fisher price degil, ona hiç bakmadım. Çok kısa süre kullanılacağı için 2. El aldım, hatta belki sevmeyecek kullanmayacam elimde patlasin istemedim
İlk aylar idare etsin az brz oyalasin o bile yeter bana kızım hiç uyumayan bı bebekti çünkü bı bebek 20 saat uyurken biz 20 saat ayaktaydkk, hep kucak.. maksimum 15 dk uyurduo markaya da bakayım canım. yorumlar güzel aslında kullananlar çok memnun inşallah severlerde kullanırlar büyük rahatlık gibi duruyor
canım benim ilk kızımda aynıydı. ileri boyutta kolikti. ben kanguru kullanarak da raahtladım biraz. evde kanguru ile geziyordum. bundada aynı şeyi yapıcam ama büyük kızım böyle bişey istiyor sallamak istiyor kardeşini. Belki işe yarar diye denicem ama umarım kolik olmazlar gerçekten çok çok zorİlk aylar idare etsin az brz oyalasin o bile yeter bana kızım hiç uyumayan bı bebekti çünkü bı bebek 20 saat uyurken biz 20 saat ayaktaydkk, hep kucak.. maksimum 15 dk uyurdu2. Si bı nebze daha iyiydi şükür, bunun daha da iyi olmasını ümit ediyorum uyku ve yemek konusunda
Bnm aldığım model yurtdışından gelmiş adam ilgiltereden getirtmis 2 sene önce. O kullanan arkadaşım da aynı şekilde yurtdışndan almsiti bebeği gazlı olduğu için almsiti ve aşırı memnundu. Bnde o modeli yakalayınca almak istedim acikcasi. Joie serina 2 in 1 alcaktim eğer bu olmasaydı ikisi de aynı fiyat ti ama ben arkadaşımın memnuniyetini gözeterek graco yu tercih ettm. Serina lar 600-700 letgo da. Bana çok kullanışlı gelmedi 9 kiloya kadar taşıyor ama dediğim gibi sırf 3 ay idare etsin o bile yeter diyerek alcaktim. Hareketlenmeye başlayınca konmaz zaten düşme tehlikesi olabilir. Bizde brz killanip satarız :))canım benim ilk kızımda aynıydı. ileri boyutta kolikti. ben kanguru kullanarak da raahtladım biraz. evde kanguru ile geziyordum. bundada aynı şeyi yapıcam ama büyük kızım böyle bişey istiyor sallamak istiyor kardeşini. Belki işe yarar diye denicem ama umarım kolik olmazlar gerçekten çok çok zor
güle güle kullanın canım hepsine bakıcam tek tek çok kötü zamana denk geldik aslında gidip herşeye tek tek bakmak varken malesef internetten hallediyoruz. inşallah bir an önce biterde rahat rahat alırızBnm aldığım model yurtdışından gelmiş adam ilgiltereden getirtmis 2 sene önce. O kullanan arkadaşım da aynı şekilde yurtdışndan almsiti bebeği gazlı olduğu için almsiti ve aşırı memnundu. Bnde o modeli yakalayınca almak istedim acikcasi. Joie serina 2 in 1 alcaktim eğer bu olmasaydı ikisi de aynı fiyat ti ama ben arkadaşımın memnuniyetini gözeterek graco yu tercih ettm. Serina lar 600-700 letgo da. Bana çok kullanışlı gelmedi 9 kiloya kadar taşıyor ama dediğim gibi sırf 3 ay idare etsin o bile yeter diyerek alcaktim. Hareketlenmeye başlayınca konmaz zaten düşme tehlikesi olabilir. Bizde brz killanip satarız :))
Ayy canım aynen maalesef o kadar ters zaman oldu ki.. ben bı de taşıncam hedefim dogumdan önce çok da agirlasmadan rahat rahat tasinmakti kiracı Haziran'da çıkacak ama Nisan Mayıs gibi de çıkarım diyordu bu korona patlayınca adama bişey de diyemiyoruz Haziran'da çıkabileceği de meçhul. Kızlara oda yapılacak, gezip bakmadan görmeden nasıl olcak bilmem. Yatağım çok berbat durumda evlendiğimizde bilmeden araştırmadan almışız zamanında smdi ötem berim heryerin ağrıyor dayak yemiş gibi uyaniyoruz aslında 3-4 yıldır değiştirme planımız vardı ama tayinciyiz hadi bu tasinmayi da atlatalim şunu da atlatalim derken kaldı durdu .. bu kadsr hengamenin arasında bı de onlar var bakalım nasıl olur.. inşallah ortalik düzelir insanlar bı rahat nefes alır herkes maddi manevi çok yıprandı, çocukları evde zapdetmeye çalışmak çabası, yapılacak işleri halledememek ayrı... Allah sonumuzu hayretsin...güle güle kullanın canım hepsine bakıcam tek tek çok kötü zamana denk geldik aslında gidip herşeye tek tek bakmak varken malesef internetten hallediyoruz. inşallah bir an önce biterde rahat rahat alırız
Bana gaviscon iyi geliyor süt içebilirsin bide badem yemek iyi geliyorMerhabalar. Aşırı derecede mide yanmam var. Doktorum Refcon Likit verdi. Ama daha kötü yapıyor beni. Mide yanması yaşayan ve çözüm bulan var mı? Dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?