2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhabalar. Aşırı derecede mide yanmam var. Doktorum Refcon Likit verdi. Ama daha kötü yapıyor beni. Mide yanması yaşayan ve çözüm bulan var mı? Dayanamıyorum artık
Bende de yanmadan kaynaklı bulantı vardı gaviscon ve prilam verdi şimdilik gavisconls fena gitmiyoruz .

Günaydınlarr, güzel bir gün olsun, kontrole giden herkes güzel sonuçlar alsın inşallah

Hayırlısı olsun çileğe bakmani oneririm oda yapicaksan fiyatlar ciddi indirim yapmislar yaptirmis olmasaydim ordan kesin alirdim cok guzel surekli odasins girip girip bakiyorum

Yaa ne güzel, sağlıkla içini de doldursun kuzucuk Çilekte çok iyi indirim var gerçekten, adı sanı bilinmeyen yerlerden çok daha ucuza aldık biz odasını. Ankee ben de oda yapmayacaktım, sona baktım yerim var, senin gibi yapmazsak çok dağılacağımızı fark ettim ve aldık. Öyle rahatladı ki içim anlatamam :) Bildiğim kadarı ile 11 mayıs son gün indirimde. Bir de bana internetten bakınca çok ağır gelmişti mobilyalar, ama yerinde görünce çok içime sindi.

Merhabalar. Aşırı derecede mide yanmam var. Doktorum Refcon Likit verdi. Ama daha kötü yapıyor beni. Mide yanması yaşayan ve çözüm bulan var mı? Dayanamıyorum artık
Merhaba, benim mide yanmalarım öncesinde de olurdu, ve beni anında sakinleştiren tek şey bir bardak kefir. Yediklerimiz de çok önemli, geçenlerde dolmalık biber çok ağrıttı mesela, artık sadece içini tüketiyorum. Biraz kendimizi de dinlememiz gerekiyor :)

Ben de hiç giydirememiştim. Şimdi kızımın oyuncak bebegine oluyor, kıyamadım atmaya

Kesinlikle.. Kullan at kilotlara bosuna para vermeyin ben aldım, içindekileri görünce kullanmadan attım.. Ama depend cok işe yatadı, hastanede hasta bezi takıyorlar ama sınırlı, gelen giden de olmuyor o ara, kendi başının caresine bakıyosun..

Benimde bazen midem öyle çaresiz yanıyor ki hiçbir şey işe yaramıyor,gaviskon çok yanmazsa banada iyi geliyor,yediklerimizle de alakalı tabi

Kızlar gece karnıma giren bi sancıyla uyandım ne yaptıysam geçmedi,çok korktum ama kasılmamda oluyor ya arada,eyvah erken doğuruyorum galiba dedim,neyse ki wc ağrısıymış önce ishal sonra kabıza çevirdi hala sancıyor karnım zor bi geceydiEvin içinde üşütmeyi başardım galiba

Geçen bana da oldu off nasıl kötüydü.. bilmiyorum yiyor musun ama yaz meyveleri yapıyor tabi ben bi anda çok yedim ondan oldu belki seninde öyledir

Bende sağlık ocağından aradı hemşire ben seni çağırıcam sakın gelme dedi aramadı bi daha gerçi daha zamanı var da işte oturdukça düşünüyorum
Benimki normalde hep arardı aşı için kayıtlar için ama heralde virüsten dolayı aramadı da,bizim asm karışıkmış biraz bende gitmedim

Geçen bana da oldu off nasıl kötüydü.. bilmiyorum yiyor musun ama yaz meyveleri yapıyor tabi ben bi anda çok yedim ondan oldu belki seninde öyledir
Evet yedim ama kaç gündür yiyordum,dün de az yedim olabilir tabi ama o sancılar neydi ya

Soğuk su ve yoğurt bana iyi geliyor öneririm

Benimki normalde hep arardı aşı için kayıtlar için ama heralde virüsten dolayı aramadı da,bizim asm karışıkmış biraz bende gitmedim
İyi yapmışsın doktorum 27. Haftaya kadar erteleyebilirsin dedi daha zamanımız var inşallah.. bu arada oruç nasıl gidiyor senin?

İyi yapmışsın doktorum 27. Haftaya kadar erteleyebilirsin dedi daha zamanımız var inşallah.. bu arada oruç nasıl gidiyor senin?
Benimki bence gerek yok dedişimdilik erteledim bende vurdurmayabilirim,canım oruç sadece 2gün tutabildim,sertleşmeler kasılmalar oluyor arada magnezyum,kalsiyum ve su içiyorum çok sık o yüzden artık tutamam,zaten borcum çok vardı bir de bunlar eklensin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…