Merhabalar. Aşırı derecede mide yanmam var. Doktorum Refcon Likit verdi. Ama daha kötü yapıyor beni. Mide yanması yaşayan ve çözüm bulan var mı? Dayanamıyorum artık
Hayırlısı olsun çileğe bakmani oneririm oda yapicaksan fiyatlar ciddi indirim yapmislar yaptirmis olmasaydim ordan kesin alirdim cok guzel surekli odasins girip girip bakiyorum
Yaa ne güzel, sağlıkla içini de doldursun kuzucuk Çilekte çok iyi indirim var gerçekten, adı sanı bilinmeyen yerlerden çok daha ucuza aldık biz odasını. Ankee
ben de oda yapmayacaktım, sona baktım yerim var, senin gibi yapmazsak çok dağılacağımızı fark ettim ve aldık. Öyle rahatladı ki içim anlatamam :) Bildiğim kadarı ile 11 mayıs son gün indirimde. Bir de bana internetten bakınca çok ağır gelmişti mobilyalar, ama yerinde görünce çok içime sindi.
Merhabalar. Aşırı derecede mide yanmam var. Doktorum Refcon Likit verdi. Ama daha kötü yapıyor beni. Mide yanması yaşayan ve çözüm bulan var mı? Dayanamıyorum artık
Merhaba, benim mide yanmalarım öncesinde de olurdu, ve beni anında sakinleştiren tek şey bir bardak kefir. Yediklerimiz de çok önemli, geçenlerde dolmalık biber çok ağrıttı mesela, artık sadece içini tüketiyorum. Biraz kendimizi de dinlememiz gerekiyor :)
Kızlar 0.3 ay çok almayın özellikle tulum şeklinde gerçekten hiç giydoremedifiniz kıyafetler olucak hele tulum bebek genlestikce ayakları kasiyor tulumda benim mesela çocuklar zayıf doğmasına rağmen tulumları çok boydan kasti ayaklarını bende kesmiştim rahat etsinler diye.
Benim doğumdan sonra en çok iyi ki almışım diyip kendime dualar ettiğim şey depend oldu. Allah bulandan razı olsun diye dua ettim hatta ciddi ciddi..
Aralık mıydı Ocak mıydı neydi, şokta indirime girmişti. Gittim o zaman aldım tekrardan hemen. Belkide hamile kaldığımda ilk aldığım şey oldu kendisi
Bedeniniz ne olursa olsun büyük boyu alın bu arada.
İndirimde 26,5 TL almıştım ya da 27,5 TL. Burada pahalı ben görsel amaçla koydum.
Kesinlikle.. Kullan at kilotlara bosuna para vermeyin ben aldım, içindekileri görünce kullanmadan attım.. Ama depend cok işe yatadı, hastanede hasta bezi takıyorlar ama sınırlı, gelen giden de olmuyor o ara, kendi başının caresine bakıyosun..
Kızlar gece karnıma giren bi sancıyla uyandım ne yaptıysam geçmedi,çok korktum ama kasılmamda oluyor ya arada,eyvah erken doğuruyorum galiba dedim,neyse ki wc ağrısıymış önce ishal sonra kabıza çevirdi hala sancıyor karnım zor bi geceydiEvin içinde üşütmeyi başardım galiba
Kızlar gece karnıma giren bi sancıyla uyandım ne yaptıysam geçmedi,çok korktum ama kasılmamda oluyor ya arada,eyvah erken doğuruyorum galiba dedim,neyse ki wc ağrısıymış önce ishal sonra kabıza çevirdi hala sancıyor karnım zor bi geceydiEvin içinde üşütmeyi başardım galiba
Benimki bence gerek yok dedişimdilik erteledim bende vurdurmayabilirim,canım oruç sadece 2gün tutabildim,sertleşmeler kasılmalar oluyor arada magnezyum,kalsiyum ve su içiyorum çok sık o yüzden artık tutamam,zaten borcum çok vardı bir de bunlar eklensin bakalım