2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Am insallah canim hepimizinki doldursun ben ahsap rengine benzeyen medele bayildim 3 kapakli dolabi yatak besigi şifonyer rafi vs 3.000 denk geliyordu rakamları cok begenmistom ama gec kalmistim

Günaydınlaar ☀

Kızlar bagi easyfold almıştı bi arkadaş hangi siteden indirimde yakalamıştı acaba bizde indirim takibini yapıp siparis edelim diyoruz da

Ben de iilay diye hatırladım hatta sordum kendisine, görünce topluca yazacaktır herhalde :) Yalnız şu an hep siyah ve yeşili var, gri bulamadık biz de. Dün ebebek'e gittik, orada satışı yokmuş. Bakmadan almış olacağız artık.
Bu dolar beni korkutuyor, ne bulup alsak kar sanki şu an

Am insallah canim hepimizinki doldursun ben ahsap rengine benzeyen medele bayildim 3 kapakli dolabi yatak besigi şifonyer rafi vs 3.000 denk geliyordu rakamları cok begenmistom ama gec kalmistim

Yaa biz de beğendik onu, ama yatak odamızla aynı renk, aşırı takım olacaktı, sanki evlenirken hediyesini almışız gibi Bir de kız olunca azzcık daha süslüsünü aldık açıkçası bizimki de 4100 e geldi, mobilyalar ve uyku seti de içinde. Yalnız yatağı oradan almadık, şimdi bebek yatağı araştırması içindeyim

Ben kızımın yatağından çok memnunum. Haftafa 3 4 kere onla uyuya kaldığım için söylüyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sende mağazada görebilirsin belki yeni modeller çıkmıştır ben 2017 de almıştım.
Yataşın Agu Modeli

Nerden aldın canım sen odasını. çilekten aldım ben de. Yatağını da mecburen çilekten aldım. Yataşın ölçüleri uymuyordu sanki. 75 genişlikti.

Aa evet bakmıştım yataşın o modeline internetten. Yalnız öyle çok bilgi var ki neye inanacağını şaşırıyor insan. Biri kesinlikle sert sünger diyor, biri yaylı diyor, biri asla visko olmasın diyor..
Ama koca yatak firmaları da bilinçsizce üretmezler diye düşünüyorum Bir de yatak fiyatları çok uçmuş, 2017'de de öyle miydi bilmiyorum ama çok abartmadan iyi bir şey olsun dersen 500-1000 tl arası 70x140 yatak

O zmanda pahalıydı canım yataklar. 100 fln oynamış sanırım genede.

Nerden aldın canım sen odasını. çilekten aldım ben de. Yatağını da mecburen çilekten aldım. Yataşın ölçüleri uymuyordu sanki. 75 genişlikti.
Ben de çilekten aldım, romantica serisi, ama büyüyen beşik almadık, 70x140 beşik aldık, 3-4 yaşına kadar kullanabileceği.
Biz beşiğe karar verince ufak bir yatak araştırması yaptık, baktık bu ölçüde çok var, çilekten almadık öyle olunca. Ya bir de şans meselesi de tabi, şikayetvar'da çilek yataklarla ilgili çok şey okudum o biraz vazgeçirdi. Gerçi yeğenim kullanıyor kaç yıldır o da çok memnun :)

Benim de yeğenim kullanıyor sorun çıkmadı. Ben de romantica serisini aldım Daha gelmedi ama beklemedeyim. Büyüyen yatak benim aldığım 75x160 yatak lazımdı. Onu da çilekten aldım. latexy diye geçiyor. 560 tl idi sanırım fiyatı.

Yaa, bizim kızlar takım gidiyor sanki :) Gerçi hastane çıkışlarımızı tutturamadık değil mi 29 mayıs dediler bize de bakalım uyacaklar mı, ben haziran ortasını göze almıştım.
Güle güle yatsın bakalım :)

Aynen takım gidiyorlar Benim 1 haftada teslim edeceklerdi aslında ama ben işe geldiğim için günü denk getiremedik firmayla. Hala da uğraşıyoruz.Sanırım önümüzdeki hafta gelir.

Aynen takım gidiyorlar Benim 1 haftada teslim edeceklerdi aslında ama ben işe geldiğim için günü denk getiremedik firmayla. Hala da uğraşıyoruz.Sanırım önümüzdeki hafta gelir.
Of o denk gelmeme olayı da ayrı bir şey. İnşallah çabucak tutturursunuz. Biz işi komple eve taşıyınca her zaman bekleriz modundayız Gerçi odalar arası taşınma işlemi olacak mobilyalar gelmeden, onun için vakit kazandık iyi oldu diyorum.

Ben hala kararsızım ama şimdilik sanırım yatak odasına kurduracağım. 6-7 ay sonra odasına alırım. Tekrar anne yanı almak istemedim.

Boynerden haftalar önce 3 al 2 öde penti emzirme atleti bide bikaç ürün sipariş etmiştim.
Kısmi gönderim yapmışlardı içinde 1 adet atlet çıktı diğerleri tedarik aşamasında idi.
Şimdi mail gelmiş gene kısmi bir gönderim yapacaklar ne var acaba ürün içinde 1 atlet tabi ki
Tedarik aşamasında bekleyen de 1 atlet. O ne zaman gelir Allah bilir.
3 atleti 3 defada gönderecekler.

Benim de hala pijamalarım yok piyasada onlar gelmeden bir de 2 takım daha aldim ins doğurmadan gelir

Ben hala kararsızım ama şimdilik sanırım yatak odasına kurduracağım. 6-7 ay sonra odasına alırım. Tekrar anne yanı almak istemedim.
Odanızda yeriniz varsa çok mantıklı, ben yatak odamı alt üst etmek durumunda kalacaktım, o yüzden anne yanı da aldım artık. O da sağolsun cuk diye uydu odaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…