2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ilık duş suyuda ılık ic doktor bana oyle demişti
Şimdi yazdım doktorumada canım magnezyumumda bitmişti,tekrar al ve progestanda al dedi,ılık suyuda duymuştum hatta bi önceki hamileliğimde tavsiye etmişti bi ebe,çok sağol canımılık su içeyim bundan sonra

Bizde trendyol,flo ve lcw den sipariş verdik trendyol hemen geldi,lcw hala hazırlıyormuş,floda 3 parçaya bölmüş aldıklarımızıtek bi paça hazırlanmış diğerleri bekliyor 1haftayı geçti

Birkaç gündür bende yine kasılma yaşamaya başladım.
Terliyorum sıcaklıyorum ve yine kulaklarım alev alev oluyor, karnım taş.
İç Dikişlerden yana korkuyorum başka bir şey değil. Tedirgin ediyor.

Birkaç gündür bende yine kasılma yaşamaya başladım.
Terliyorum sıcaklıyorum ve yine kulaklarım alev alev oluyor, karnım taş.
İç Dikişlerden yana korkuyorum başka bir şey değil. Tedirgin ediyor.
Allah korusun canım kötü bir şey getirme aklına bende taş gibi göbekle takılıyorum ve kasılma olup aşağıya baskı oluyor insan korkuyor tabi,ılık su iç sende,doktora söyledim ısrarla bayramdan sonra gel dedi magnezyuma ve progestana devam dedi

Söylediğim gibi evde ölçtüm şekerimi ama sonuclar iyi degil ve cok dengesiz geldi. Muhtemelen yenilemek zorunda kalacağım.. 100 179 215

Değişiklik yaptığım bir şey yok aslında hayatımda, su içiyorum, magnezyum kullanıyorum canım. Maden suyu tüketiyorum. Olacağı varsa oluyor. Bu yüzden de ürkütüyor Doktoruma dedim geçenlerde magnezyuma devam, artık bu haftalarda kasılmaların başlaması normal dedi. Gelde bana anlat ama.

Söylediğim gibi evde ölçtüm şekerimi ama sonuclar iyi degil ve cok dengesiz geldi. Muhtemelen yenilemek zorunda kalacağım.. 100 179 215
Bu sonuçlara göre şeker var gibi?
Glukozu kendin alıp evde mi baktın canım? Kaçlık bide?
100 dediğin açlık ise o da çok
2. Saat kanına kadar bir şey yiyip içmemen gerekiyor bu arada. Su dahil, biliyorsundur gerçi.

Ya makinaya da guvenemedim bu kez. 1 dk icin 40 50 birim kadar farklilik gosteren sonuclar verdi. Ki ben 15 dk da bir ölçtüm saatte birde degil. 100 aclik sirayla digerleri 1 ve 2. Saat. Benim sekerim hep kritik zaten bi ara reaktif hipoglisemi teshisi de konmustu
Yediklerime dikkat de ederim. Cok kilo almam hamileliklerde ama bi dengesizlik var her halükarda . Dileğim insülin e gerek olmasin beslenmene dikkat desin. Bu aralar cok da stresliyim o da tuz biber oldu sanki

sağol canım bende de kasılma çok. korkutuyor insanı büyüyorlar herhalde...

Bende aynılarını kullanmaya devam ediyorum işte bizlik bir şey yok aynen,içimiz rahat etmiyor ama böyle olanda var demek ki drlar olabilir diyor,düzensiz olması önemli tabi

Doktorla bir ilerlemen daha iyi olur canım aslında.
Dilerim gerek kalmaz insüline ama..

sağol canım bende de kasılma çok. korkutuyor insanı büyüyorlar herhalde...
Büyüyorlar aynen büyürkende bazı rahimlerde kasılma olabiliyormuş,bu haftalarda da görülebiliyormuş düzensizse normal dedi dr,sende içiyorsundur illa da ılık su,magnezyum azalır inşallah hepimizinki

Randevumu aldim bakalim..
Merak etme canım. Varsa da çaresi var. İçini rahat tut. Ben de bugün kanları verdim ilk testim yüksek çıkmıştı 50 mg yükleme ile. 100 yaptırdım sonuçları bekliyorum. Artık saldım çünkü bizim elimizde olan bir şey değil maalesef. Bir şekilde düzene girer

Bende de kasılma oluyor arada maalesef. Oglumda dogumdan bikac hafta once baslamisti ama ikinci gebeliklerde erken basliyomus o yuzden ona yoruyorum. Magnezyum zaten 2 ay oldu kullanali

Teşekkür ederim. Benim 3. Sezaryen olacak. 2 ve 3. Arasi 1.5 yil hemen hemen. Insulin hep korkutmustur beni. Sekerin baska seylere de sebep olmasindan korkuyorum. Iri bir bebek bekliyoruz ilki gibi. Bu yuzden tedirginligim..

Teşekkür ederim. Benim 3. Sezaryen olacak. 2 ve 3. Arasi 1.5 yil hemen hemen. Insulin hep korkutmustur beni. Sekerin baska seylere de sebep olmasindan korkuyorum. Iri bir bebek bekliyoruz ilki gibi. Bu yuzden tedirginligim..
Güzel bir beslenme programıyla alırsın kontrol altına. Allahtan artık önceden öğrenebiliyoruz testlerle önlem alabiliyoruz. Benimki de haftasına göre iri bir erkek bebek. Sağlıkla gelsinler de biz gerisini hallederiz anneleri olarak

kızlarrrrrrrrr nasılsınızz ben 28 haftalık oldum bebem 1 hafta önden gidiyormuş 15 kilo almışım aman allahım
Canım selam. İyiyim ben sen nasılsın? Zayıf mı hamile kalmıştın? Ondan olabilir :) Bizim oğlan da nerdeyse 2 hafta önden gidiyor

Bende de kasılma oluyor arada maalesef. Oglumda dogumdan bikac hafta once baslamisti ama ikinci gebeliklerde erken basliyomus o yuzden ona yoruyorum. Magnezyum zaten 2 ay oldu kullanali
magnezyumu ilk sadece kasılmalarda kullandım ama şimdi her gğn kullan dedi dr,benim 3.hamileliğim tabi düşük ve kimyasalı saymazsamaklıma geliyor acaba o yüzden mi erken başladı diye,sıkıntısız sona kadar gidebilelim inşallh
kızlarrrrrrrrr nasılsınızz ben 28 haftalık oldum bebem 1 hafta önden gidiyormuş 15 kilo almışım aman allahım
maşallh ne güzelbenden 1ay öndesin15kilo biraz çok gibisağlık problemin yoksa verirsin doğumdN sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…