2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Minoris'te indirim var kızlar.
Ben alacaktım ama baktım olumlu yorumlar ile olumsuz yorumlar neredeyse eşit. Risk almak istemedim. Ama tercih size kalmış, ben yine de haber vereyim kimyasalsız seçim yapacaklar için..

Babymall'dan son gözüme eksik gibi gelen ıvır zıvır bir şeyler aldım. Bakalım ne zaman gelecek.
Müslin kumaşlarımda bugün geliyor. Gelince resmini paylaşırım inşallah.

Kızlar selam tekrardan,
Canım sıkıldı ya, idrar tahlilimde lökosit gözükmezken kültürde stafilokok diye bir bakteri üremiş. Üstelik duyarlı olduğu ilaçların hiçbiri gebelikte kullanılmaz, bol su iç en az 3 lt dedi dr. Başına gelen var mı?.

Geçmiş olsun , hiç bilmiyorum ne yazık ki.

Bebek nevresimi araştırmalarım son buldu.... ranforce kumaşlı nevresimlerinde karar kıldım 4takım aldım çok beğendim tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim siparişi de 3 parçada göndediler. Hayır o değil kızlarım bu sefer hep kiviye aldın bize neden almadın diyolar. Tek seferde gelse göze batmayacak
Alışveriş faslını bitirdim derken az önce lcw dan bi şeyler aldım güzel indirimler vardı ama sepetten yok olanlar olmasaydı daha güzel olurdu. Sanırım stokları sınırlı tutmuşlar.

Ben de simdi doktordan ciktim. 850 gram olmus, bana az geldi ama doktor normal dedi. Ama benim kilomu sevmedi, az aldigimi soyledi. Tahliller istedi, sanirim ona gore ilac yazicak. Birde seker yuklemesi yaptiracagim.

53le kaldım zayıftım ama bu da çok oldu endişelendim biraz şeker yüklemesi de yapmadım hayırlısı
Ben de 53 ile kaldım. Şeker ilk yüklemede çıktı şimdi çıkmadı 100 gr yüklemesi yaptırdım bugün. Baya stres oluyor insan. Evde kalmak da çok etkiledi bizim kiloları ama hafif bir diyetle kontrol altına alabilirsin bence :)

Nasil cikti canim ikincisinin sonucu?

Nasil cikti canim ikincisinin sonucu?
Canım sabah erkenden gidip bi açlık kanı verdim. Sonra 100 mg içtim ve 3'er saat arayla verdim. 2. saatteki hafif yüksek çıktı ama diğer tüm değerler düşüktü. Açlık: 66, 1. saat: 169, 2. saat: 161 (155 olması gerek), 3. saat:118. Doktor sonuçlar çok iyi demiş. Şeker yok yani 50 mg yüklemeyle boşuna endişelendim yani. Ama dengesiz beslenme etkiliyor cidden.

Cok cok sevindim canim senin degerin zaten az ustuydu sınırdan. Emindim iyi sonuc olcagina gozunaydin

bugün şeker yüklemesi yaptırdım. 50 mg lık. açlık 60 bir saat sonu 163 çıktı moralim çok bozuldu. doktorum 1 hafta sonra 75 lik yaptır dedi.

Bnde Dr a msj attm pzrtesiye randevu aldm erken mi geleyim aç mı gelmem lazım die, tok gelsen de olur demiş şeker yuklemesi yapcak. Diğer hamileligimde aç girmiştim 100 Luk yapılmıştı Allah'ım bayilacaktim 3 saat hastanede tok giden var mı napsam ki

ben aç gittim 1 saatte bana fenalık geldi eve gelince midem bulandı halsizlik yaşadım. 3 saat nasıl duracağım orada bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…