2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ben aç gittim 1 saatte bana fenalık geldi eve gelince midem bulandı halsizlik yaşadım. 3 saat nasıl duracağım orada bilmiyorum
Bnde bayılacak gibi olmuştum, kusarsan tekrar içmen gerekiyor bidaha test yapılması lazim demişlerdi yani Allah'ım kabus gibi bir gündu. 2. Hamileliğimde 100 Luk yapılmadı 50 yada 75 di heralde o hiç etkilemedi kolaydı. Bunda nsl olcak bilmiyorum aç gelmene gerek yok dedi

İlk defa duydum ac gelmene gerek yok diyeni canim. Genelde gece 12 den sonra bisey yemek yasak oluyor

Sağol canım ben de çok rahatladım❤ Senin ne zaman şeker ölçümü? Beslenmen nasıl gidiyor?
Haftaya cuma canim insallah Beslenmem maalesef her aksam tatli seklinde gidiyor eminim çıkacak ama esim ramazandan dolayi evde olsun istiyor. Bende gorunce yemeden duramiyorum maalesef..

bugün şeker yüklemesi yaptırdım. 50 mg lık. açlık 60 bir saat sonu 163 çıktı moralim çok bozuldu. doktorum 1 hafta sonra 75 lik yaptır dedi.
Benim de 158 çıkmıştı canım hiç merak etme. Değerin o kadar yüksek değil. Doktor bana 3 günlük bir süre verdi. O sürede normal beslenmen gerekiyor dengeli şekilde. Sadece bir yemeğine bir porsiyon fazla karbonhidrat ekliyorsun. Ben bir tabak makarna yemiştim öğlenleri ya da erişte. Bugün 100 gr yüklemeye gittim. Değerlerim normal çıktı. Diğerini yaptırmadan moralini bozma

Ama bi kase yoğurt ve 1 fincan sut iciyorum ardindan. Aradada yuruyus yapiyorum. Bunlar sekeri dusuruyormus. Faydasi olur mu bilmem

50 mgda çok fark etmiyor. 2 saat önceden hafif bir kahvaltı yapabilirsin ama aç gitmek tercih ediliyor bence aç git riske atma canım

Haftaya cuma canim insallah Beslenmem maalesef her aksam tatli seklinde gidiyor eminim çıkacak ama esim ramazandan dolayi evde olsun istiyor. Bende gorunce yemeden duramiyorum maalesef..
Olsun canım düzenli beslen de tatlı filan çok etkilemiyor merak etme hormonel hepsi. Sen düzenli sabah öğle akşam güzelce ye ve içini ferah tut

Ama bi kase yoğurt ve 1 fincan sut iciyorum ardindan. Aradada yuruyus yapiyorum. Bunlar sekeri dusuruyormus. Faydasi olur mu bilmem
Evet tatlıyı yoğurt veya sütle tüketirsen kan şekerini hızlı yükseltmiyor. Çok mantıklı bir şey yapıyorsun canım bence

50 mgda çok fark etmiyor. 2 saat önceden hafif bir kahvaltı yapabilirsin ama aç gitmek tercih ediliyor bence aç git riske atma canım
İşte demekki 50 Lik yapcak direk hamileliğimde direk 100 Luk yapmıştı sanki öyle hatirliyorum emin de değilim 6 yıl oldu belki öncesinde 50 yaptılar yüksek çıktı 100 Luk mu yaptılar hatirlayamiyorum. En garantisi aç gideyim dediğin gibi 2 saat öncesinden kalkamam uyanıyorum diye 11 e aldım randevuyu gece yatmaz sabah kalkmaz oldum, ezan okunuyordu bgn uyudugumda, öğlen de 2 gibi filan uyandım

Olsun canım düzenli beslen de tatlı filan çok etkilemiyor merak etme hormonel hepsi. Sen düzenli sabah öğle akşam güzelce ye ve içini ferah tut
İnsallah canim benim beslenmem duzenli cok şükür ama bakalim artik insallah bende guzel haberler verebilirim

B blossom- canım her gün seni anıyorum.. annem bugün fırından gelirken tatlı yeni çıkmıştı aldım dayanamadım dedi... olmuyordu
Yok ben anladim senle benden bi cacık olmaz bu konuda esim bugun her zamanki gibi tatli almis. Bi cesit yetmemis iki cesit almis. Birini yiyip digeri dursa yazik olur dedim ikisinden de yedim sen ne zaman gidiceksin seker yuklemesine? Ben cuma

Yok ben anladim senle benden bi cacık olmaz bu konuda esim bugun her zamanki gibi tatli almis. Bi cesit yetmemis iki cesit almis. Birini yiyip digeri dursa yazik olur dedim ikisinden de yedim sen ne zaman gidiceksin seker yuklemesine? Ben cuma
benim önümüzdeki hafta doktor randevum var.. heralde o zaman der.. benim daha 23.hafta.. o yüzden size göre geriden geliyorum ben :)

canım mobilyan nasıl fotosu var mı?

Merhaba kızlar gebelik şekerim çıktı maalesefAyrıca doktor suyunda biraz azalma var dediKan pıhtılaşması bir yandan (iğne yapıyorum hergün) virüs endişesi bir yandan çok bunaldımTek isteğim sağlıklı şekilde bebeğimi kucağıma almak

Oyyy geçmiş olsun . Alırsın canım. Beslenmene dikkat et hiç bir şeycik olmaz.

Bende çileğin montes serisine bayıldım❤
Ama ne yazık ki iki cocuğa yetecek dolap aldım. Beşiğim var. Bakalım . Ama çok beğendim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…