2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bu şeker testinde içilen sıvı nasıl birşey ? Tadı neye benziyor, kötü bir tadı var ve içemezsem diye korkuyorum
gazoz gibi tadı limon aromalı yazıyodu benimkinde ama aşırı şekerli geldi içtim midem bulanmaya başladı gidip arabada biraz uzandım da öyle kendime geldim

canım gebelikte en yüksek2,5 olması gerekiyormuş benim ki 4,88 sanada çok geçmiş olsun. yatkınlık derken nasıl bişey hiç bilgimde yok dr deyince şaşırdım kaldım

selam kızlar uzun zamandır katılamıyorum aranıza nasılsınız herkes iyidir inşallah ya ben bu cinsiyet sorununu napcam 26 haftalık oldum hala öğrenemedim kafama da takmıyorum aslında hiç düşünecek vaktim kalmıyor ama rüyama giriyo bugün öğlen uyudum biraz rüya gördüm doktora gitmişim cinsiyete bakıyo ve kağıda yazıp bana veriyo melis ismi yazıyo kağıtta kız ismi yani yine kız hep kız görüyorum ne olcak sonu çok merak ediyorum bu arada hepinizin Anneler Günü şimdiden kutlu olsun Rabbim kucağımıza alıp kutladığımız günleri görmeyi de nasip etsin

canım gebelikte en yüksek2,5 olması gerekiyormuş benim ki 4,88 sanada çok geçmiş olsun. yatkınlık derken nasıl bişey hiç bilgimde yok dr deyince şaşırdım kaldım

Ya ideal olan 2,5 ama hamilelikte hormonel değişiklikten dolayı oluyor . Genelde ilk tahlillerde çıkar. Senin şuan zaten yeni çıkmış olsa baştan çıkardı. Ailede tiroit herkeste var bizde benim hamilelikte başladı sonra nodüller oluştu bir ömür ilaç devam diyorlar. Ama sadece hamilelik kaynakliysa sonrasında normale dönüyor

Ya ideal olan 2,5 ama hamilelikte hormonel değişiklikten dolayı oluyor . Genelde ilk tahlillerde çıkar. Senin şuan zaten yeni çıkmış olsa baştan çıkardı. Ailede tiroit herkeste var bizde benim hamilelikte başladı sonra nodüller oluştu bir ömür ilaç devam diyorlar. Ama sadece hamilelik kaynakliysa sonrasında normale dönüyor

Aynen yaa ikiz gibi görünüyor mu bilemedim. Bilmek istemiyorum sanırım ama su an 28 haftalik olduğumuzu düşünürsek ben ikincide bu halse bile degildim doğuma girerken daha 2.5 ay var hey allahimmmmm

Bende daha nereme büyüyeceğim diyorum ama ileri ve mideye devam edecek mide sıkıntı burada eylül öztürk göbeği çıkmamış yazmışlardı gittim baktım sonra kendime baktım imkansız diye birşey yokmuş

ilk defa bu tahlilte çıktı daha önce hiç yoktu. bizde kimsede yok şimdi tek bende çıktı. pazartesi tekrar t4 e baktırcam ona göre endokrine gideyim bi. sana da çok geçmiş olsun canım inşallah seninde geçer hemen

Kızlar bu şeker testinde içilen sıvı nasıl birşey ? Tadı neye benziyor, kötü bir tadı var ve içemezsem diye korkuyorum

Ya sana moral olur belki ben oğlumda yaptıracağım zaman hep dediler ki tadı çok kötü, kusarsan tekrar içmen gerek ama mide bulantısı çok yapıyor. Bayginlik falan ne kadar kötü şey varsa. Biz gittim bana verdiler gazoz şişesi gibi aynı açtılar aldım bir yudum almalı gazoz gibiydi sadece 1 kutu gazoz düşün miktarı fazla geldi . Yanında keşke poğaça olsaydı dedim tadını çok beğenmiştim sonra eşime sen git kahvaltı yap gel ben az sonra fenalaşıp bayginlasirim hemen gel dedim. Sonra başladım beklemeye yok kötü olmuyorum bekliyorum olmuyorum ben mi pis boğazım damak tadıma mi uygundu bilemedim

İyi yaaa meyveli soda ise içilebilir birşey :) yani soda fazla içmem ama arada içtiğim birşey sonuçta :) Peki içince hemen mi kan alıyorlar, yoksa 1 saat bekledikten sonramı? Nasıl oluyor acaba ?
50 lik içeceksen eğer içmeden önce ve içtikten 1 saat sonra
75 lik ise içmeden önce ve içtikten 1 ve 2 saat sonra
100 lük ise içmeden önce ve içtikten 1, 2, 3 saat sonra cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…