- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ohoo tabi ki daha kaçar kez dönecekler :)Dönüyormu yaa bebiş :) ben hep aynı yerde hissedecem diye biliyordum. Sol altta hissediyorum şimdilik, bu ayakları diye düşünüyorum. Ve hep aynı yerden hissedecem diye biliyordum. Dönüyormu, dönecek kadar alanı varmı içeride :)
Teşekkür ederim, bugün de yeni birşey ögrenmiş oldum :) benimki daha dönmedi herhalde çünkü hep aynı yerden hissediyorum. Ama ögrendiğim iyi oldu :)Ohoo tabi ki daha kaçar kez dönecekler :)
Dönebilirler yani canım yerleri var neredeyse 32-34e kadar rahatlıkla dönebiliyorlar.
Hatta son aylarda yerleri azalıyor diyorlar ama ilkinde hiçte hareketlerde azalma yaşamadım ben. Aksine gözümle dirseğini dizini takip ediyordum fıyt diye derimi de kaldırarak geçiriyordu
Ben bugün birkaç kez yukarıdan hissettim şimdi yine alttan vuruyor mesela. Sanırım gittiği yeri beğenmedi eski pozisyonuna döndü
Bende bayram sonrasını bekliyorum :)İnsallah bizde de bayramdan sonra hersey normale dönmüş olurda bizde görüp alırız ya. Boynerden aldiklarim haricinde bisey almamak konusunda direniyorumSanki bayramdan sonra duzelecek gibi. İnsallah bayramda yasak gelirde kimse bi yere gidemez
Maşallah bebişeiki akşamdır denk geliyorum tam vajina üstünde hıçkırıyor yavrum, bayağı da uzun sürüyor ☺
Bende duruşuna göre hem sol alttan(ayak) hem sağ alttan(eller) hissediyorum uzun zamandır.
O kadar meraklıyım ki zaten her gittiğimde doktora soruyorum “nerede neresi var?” Diye. Sağolsun kırmıyor cevaplıyor doktorumuz. ☺ Keşke ultrason cihazımız olsa da her an bakabilsek
Tabi yerleri bol daha kim bilir kaç kere daha pozisyon değişirler
Bugün biraz yukarılardan birşeyler hissettim dönmüşte olabilir benim oğlan
Olabilir canım bebişler 4-5. Aylarda kendilerine favori pozisyon bulup genelde o favori pozisyonlarında kalırlarmış. Rahatlarına düşkünler epeyTeşekkür ederim, bugün de yeni birşey ögrenmiş oldum :) benimki daha dönmedi herhalde çünkü hep aynı yerden hissediyorum. Ama ögrendiğim iyi oldu :)
Sağol caanım belki denk gelmiyordur bende arada hissettim ama bir de daha güçsüzler sanırım pek net belli olmuyor nabız atması gibi oluyor. Ritmik bi şekilde..Maşallah bebişehıçkırığı nasıl bir his merak ediyorum, daha ayırt edemiyorum ben
Ben muhtemelen ufak bi gülme krizine girebilirim hissedersemSağol caanım belki denk gelmiyordur bende arada hissettim ama bir de daha güçsüzler sanırım pek net belli olmuyor nabız atması gibi oluyor. Ritmik bi şekilde..
Gün içinde hıçkırıyorsa pek mümkün olmuyor hissetmek özellikle hareket halindeyken☺
İlerleyen haftalarda kilo aldıkça hıçkırıkları da netleşiyor ama
Minicity e bak canim orda var kalip olarak arkadaslar memnun kaldi. Bana bi tik kucuk geldi ama hastane cikisi degil baska bisey almistim ben belki o urune ozgudurbende beyaz hastane çıkışı arıyorum dediğin siteye baktım hepsi satılmış(
canım istediğim gibi beyaz yok bulamadımMinicity e bak canim orda var kalip olarak arkadaslar memnun kaldi. Bana bi tik kucuk geldi ama hastane cikisi degil baska bisey almistim ben belki o urune ozgudur
Bende iyi bi ornek olmadigimdan soruyorum kuzum korkumdancanım beni hiç örnek alma benceçünküben 3 ay serumla beslendim ilk gebeliğimde aynıydı serumlar hareketsizlik derken toplamda 18 kilo aldım şuana kadar. ilk gebeliğim 30 kilo ile bitti. genetik bişey olabilir bence. ben çok fazla yemek yemiyorum öyle abartılı şekilde ama yinede bünyem kilo almaya meğilli olduğu için anında alıyorum. yani anlıcan iyi biörnek değilim
Hic bi bilgim yok canim bu konudakızlar morelim çok bozuk yaa hamilelik öncesi hiç tiroitim yoktu u hafta değerim 4,88 çıktı doktor yüksek dedi bide zeka geriliği yapıormuş çocukta. endokrine gidicem ama acayip taktım kafama acaba hamilelik tsh yüksekliğimi of ya
Meyveli soda gibiKızlar bu şeker testinde içilen sıvı nasıl birşey ? Tadı neye benziyor, kötü bir tadı var ve içemezsem diye korkuyorum
Geçmiş olsun, ilaç ile çok kolay kontrol altına alınabiliyor.kızlar morelim çok bozuk yaa hamilelik öncesi hiç tiroitim yoktu u hafta değerim 4,88 çıktı doktor yüksek dedi bide zeka geriliği yapıormuş çocukta. endokrine gidicem ama acayip taktım kafama acaba hamilelik tsh yüksekliğimi of ya
Araları yakın diye olabilir mi canım?Kızlar benim oğlum çok aşağıda. Erken doğum riski yok demisti doktor en son 2 hafta önce. Ama karnım kocaman. Belki 35 bininci kez söylüyorum ama ben hic bu kadar karnımın büyük olduğunu bilmiyorum. 76 boyum 83 kilom. 7 kilo falan almıştım 2 hafta önceki tartiya gore. Niye böyle? Iri bebek dedi ama karnım ve yanlarım dolu. Tabiri caizse top gibi hissediyorum kendimi. Hareketsizlik de cabasi havalar biraz ısınsın şu korona geçsin haziran temmuz aylarinda yürüyüş yapmak istiyorum. Benim de kocaman bir karnım var diyen var mı? Umarım yalnız değilimdir.
Kızlar benim oğlum çok aşağıda. Erken doğum riski yok demisti doktor en son 2 hafta önce. Ama karnım kocaman. Belki 35 bininci kez söylüyorum ama ben hic bu kadar karnımın büyük olduğunu bilmiyorum. 76 boyum 83 kilom. 7 kilo falan almıştım 2 hafta önceki tartiya gore. Niye böyle? Iri bebek dedi ama karnım ve yanlarım dolu. Tabiri caizse top gibi hissediyorum kendimi. Hareketsizlik de cabasi havalar biraz ısınsın şu korona geçsin haziran temmuz aylarinda yürüyüş yapmak istiyorum. Benim de kocaman bir karnım var diyen var mı? Umarım yalnız değilimdir.
kızlar morelim çok bozuk yaa hamilelik öncesi hiç tiroitim yoktu u hafta değerim 4,88 çıktı doktor yüksek dedi bide zeka geriliği yapıormuş çocukta. endokrine gidicem ama acayip taktım kafama acaba hamilelik tsh yüksekliğimi of ya
Atayım cnm yarın.Geçmiş olsun, ilaç ile çok kolay kontrol altına alınabiliyor.
Araları yakın diye olabilir mi canım?
Benimde erken çıktı ancak devasa olduğunu pek söyleyemem. Resim atman mümkün mü?
Aynen yaa ikiz gibi görünüyor mu bilemedim. Bilmek istemiyorum sanırımBenim de kocamanbenim boy 1.47 oğlum da da büyüktü ebe bile 7 aylıkken ikiz mi demişti. Birde oğlum da baskı yok oluyordu bunda ise hareketler çok aşağıda hissediyorum bazen. Sezeryan dikiş yerimin daha da altında. Sonrası zaten çıkış yavrum ne işin var orada diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?