2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ohoo tabi ki daha kaçar kez dönecekler :)
Dönebilirler yani canım yerleri var neredeyse 32-34e kadar rahatlıkla dönebiliyorlar.
Hatta son aylarda yerleri azalıyor diyorlar ama ilkinde hiçte hareketlerde azalma yaşamadım ben. Aksine gözümle dirseğini dizini takip ediyordum fıyt diye derimi de kaldırarak geçiriyordu
Ben bugün birkaç kez yukarıdan hissettim şimdi yine alttan vuruyor mesela. Sanırım gittiği yeri beğenmedi eski pozisyonuna döndü

Kızlar bu şeker testinde içilen sıvı nasıl birşey ? Tadı neye benziyor, kötü bir tadı var ve içemezsem diye korkuyorum

Teşekkür ederim, bugün de yeni birşey ögrenmiş oldum :) benimki daha dönmedi herhalde çünkü hep aynı yerden hissediyorum. Ama ögrendiğim iyi oldu :)

Bende bayram sonrasını bekliyorum :)

Maşallah bebişe hıçkırığı nasıl bir his merak ediyorum, daha ayırt edemiyorum ben

Teşekkür ederim, bugün de yeni birşey ögrenmiş oldum :) benimki daha dönmedi herhalde çünkü hep aynı yerden hissediyorum. Ama ögrendiğim iyi oldu :)
Olabilir canım bebişler 4-5. Aylarda kendilerine favori pozisyon bulup genelde o favori pozisyonlarında kalırlarmış. Rahatlarına düşkünler epey
Bu arada bugün hariç bende genelde hepp aynı yerden hissettim diyebilirim.

Maşallah bebişe hıçkırığı nasıl bir his merak ediyorum, daha ayırt edemiyorum ben
Sağol caanım belki denk gelmiyordur bende arada hissettim ama bir de daha güçsüzler sanırım pek net belli olmuyor nabız atması gibi oluyor. Ritmik bi şekilde..
Gün içinde hıçkırıyorsa pek mümkün olmuyor hissetmek özellikle hareket halindeyken
İlerleyen haftalarda kilo aldıkça hıçkırıkları da netleşiyor ama

Ben muhtemelen ufak bi gülme krizine girebilirim hissedersem arada pırrr gibi hafif bi his de oluyo gerçi, sizde de oluyo mu?

bende beyaz hastane çıkışı arıyorum dediğin siteye baktım hepsi satılmış (
Minicity e bak canim orda var kalip olarak arkadaslar memnun kaldi. Bana bi tik kucuk geldi ama hastane cikisi degil baska bisey almistim ben belki o urune ozgudur

Bende iyi bi ornek olmadigimdan soruyorum kuzum korkumdan karbonhidratli seyler yedimde seker dusuk cikti dersen sevinicem yani

kızlar morelim çok bozuk yaa hamilelik öncesi hiç tiroitim yoktu u hafta değerim 4,88 çıktı doktor yüksek dedi bide zeka geriliği yapıormuş çocukta. endokrine gidicem ama acayip taktım kafama acaba hamilelik tsh yüksekliğimi of ya

Hic bi bilgim yok canim bu konuda

Kızlar benim oğlum çok aşağıda. Erken doğum riski yok demisti doktor en son 2 hafta önce. Ama karnım kocaman. Belki 35 bininci kez söylüyorum ama ben hic bu kadar karnımın büyük olduğunu bilmiyorum. 76 boyum 83 kilom. 7 kilo falan almıştım 2 hafta önceki tartiya gore. Niye böyle? Iri bebek dedi ama karnım ve yanlarım dolu. Tabiri caizse top gibi hissediyorum kendimi. Hareketsizlik de cabasi havalar biraz ısınsın şu korona geçsin haziran temmuz aylarinda yürüyüş yapmak istiyorum. Benim de kocaman bir karnım var diyen var mı? Umarım yalnız değilimdir.

Geçmiş olsun, ilaç ile çok kolay kontrol altına alınabiliyor.

Araları yakın diye olabilir mi canım?
Benimde erken çıktı ancak devasa olduğunu pek söyleyemem. Resim atman mümkün mü?

Benim de kocaman benim boy 1.47 oğlum da da büyüktü ebe bile 7 aylıkken ikiz mi demişti. Birde oğlum da baskı yok oluyordu bunda ise hareketler çok aşağıda hissediyorum bazen. Sezeryan dikiş yerimin daha da altında. Sonrası zaten çıkış yavrum ne işin var orada diyorum

Canım zaten üst sınır 4.2 yani seninki çok da değil bu değer düzenli ilaç kullanarak çok kısa sürede düşer. Benim ilk hamileliğim de çıkmıştı maalesef sonra hep devam ilaca . Ama yatkınlık yoksa hamilelik sonrası normale dönüyor

Aynen yaa ikiz gibi görünüyor mu bilemedim. Bilmek istemiyorum sanırım ama su an 28 haftalik olduğumuzu düşünürsek ben ikincide bu halse bile degildim doğuma girerken daha 2.5 ay var hey allahimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…