2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Su da mi icilmiyordu canim?

Benimkide öyle canım 2 taraflı

Su da mi icilmiyordu canim?
Bana doktor 2. Saat kanını verene kadar yemek içmek yok dedi canım bende o yüzden su dahi içmedim. Ayrıca sormadım ama suyu sen doktoruna sorarsın olmadı
Bir de beni içecek zorlamadı derken glukozdan bahsettim aslında canım. Bildiğin gazozdu çünkü.

Ben bir takım 10 lu set aldım. 2 takım 5 li aldım . Bide 6 tanede tulumum var biraz tulumcuyum ben..

ben kız erkek diye bakmıyorum.. hangisi hoşuma giderse onu alıyorum valla :) ama çoğunluk sarı yeşil beyaz benimkilerin

Bende de reaktif hipoglisemi var. Hastanede şekerim yüksek çıkınca bir şeker ölçüm cihazı aldırıp günde 10 kez ölçüm yapıp not alıyorum. Siz evde şekerli bişiler yeyip mi ölçüm yapıyorsunuz.

Ben eczaneden 75lik ogtt alıp evde ölçtüm. Ama cihaz yanlis ölçtü. Midem kaldırmıyor bu kadar tatlıyı eziyet gibi ama mecburen tekrar yapacağım sanırım sağlık ocağında olctururum artık

aynı dertler bendede var bende evi aldım inşaatın bitmesini bekliyorum. şimdilik idare edicez mecbur bende yeni eve oda yapıcam çocuklara inşallah. valla çok haklısın allah yardımcımız olsun bitsin biran önce

kızlar şeker yüklemesine gittim birde kaşıntım çok diye tahlil yaptılar. çok şükür şeker ve karaciğerde bişey çıkmadı ama az bişey tiroitim yüksek çıktı. hamilelikten önce hiç yoktu. aynı şekilde oan var mı geçiyor mu sonra çok taktım kafama ya

Gozunaydin olsun canim sevindim yuklemede seker cikmamasina. O zaman sorumu soruyorum beslenme seklin nasildi sekerden gecen herkese soruyorumda :)

Dönüyormu yaa bebiş :) ben hep aynı yerde hissedecem diye biliyordum. Sol altta hissediyorum şimdilik, bu ayakları diye düşünüyorum. Ve hep aynı yerden hissedecem diye biliyordum. Dönüyormu, dönecek kadar alanı varmı içeride :)

Gozunaydin olsun canim sevindim yuklemede seker cikmamasina. O zaman sorumu soruyorum beslenme seklin nasildi sekerden gecen herkese soruyorumda :)
canım beni hiç örnek alma bence çünküben 3 ay serumla beslendim ilk gebeliğimde aynıydı serumlar hareketsizlik derken toplamda 18 kilo aldım şuana kadar. ilk gebeliğim 30 kilo ile bitti. genetik bişey olabilir bence. ben çok fazla yemek yemiyorum öyle abartılı şekilde ama yinede bünyem kilo almaya meğilli olduğu için anında alıyorum. yani anlıcan iyi biörnek değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…