Bebeği hissetmiyorum diye ortalığı ayağa kaldırdım. Hastaneye gittik. Acilden ancak covid-19 testi yaparak iceriye aliyolardı. Suruntu cubugunu insanin genizine sokuyolar. Cok tiksinc bir his. Neyse netice itibariyla bebegimiz iyiydi cok şükür. Sanirim pozisyonunu değiştirmiş. Ama ben nereden bileyim. Eskiden tekmesiyle yeri gogu inleten bebek artik kipirdaniyor. Onu da gaz mi bebek mi ben ayirt edemiyorum. Sert vurmadıkça kararsız kalıyorum. Ayrıca 2 gün bekleyip gitmeme çok kızdılar. Dedim bazı günler bebeği eskisi kadar hisssetmemk normal diyebiliyorlar. Ben evham yapınca endişelenme diyorlar. Dediler ki endişelenmen gereken en öenmli konu bu. Bi şey için endişeleneceksen bunun için endişelen. Bebeği hissetmediğini düşündüğün an hemen buraya geleceksin. Bizi arıcaksın. Dedim tamam boss bundan sonra öyle. Şaka maka rahatlaıdm. Son 2 gündür tatlı yiyip uzanıyodum ama yok, eskisi gibi tepki vermiyordu. Yarın da ultrasona gidicem ne olur ne olmaz. Korktum epey. Bir de 26 haftalik olunca direkt dogumhaneye aldilar. Bahaneyle dogumhaneyi gormus oldum. Doguma mi geldin diyo acildeki. Diyorum hayir 26 haftalik bebegim. Tamam bu haftada da dogum olabiliyor, doguma mi geldin diyor. Umut ediyorum ki gelmemişimdir. Bugun covid 19 testi sonucu icin aricaklarmis. Valla iyiysem de kapmis olabilirim. Beni covidten suphelenilen hastalarin test edildigi odada teste aldilar. Kabus gibiydi.
Midwife yarin anneler gunu dedi. Aa evet annemi aricam dedim. Hayir senin ilk anneler gunun olcak dedi. Kendime ne kadar disaridan bakiyosam içleştirmemişim daha olayi.