2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Eylül öztürk hamile miydi kadın da hiçbirşey yok doğrusu ne kadarlık bilmiyorum da öyle bakım dedim.

Kızlar kapı suslerini aldinizmi ben kararsız kaldım kendim yapicam hangisini yapsam karar veremedim.

Eklentiler

• Screenshot_20200510-040035.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20200509-215011.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 52
Eylül öztürk hamile miydi kadın da hiçbirşey yok doğrusu ne kadarlık bilmiyorum da öyle bakım dedim.
O da sanırım Ağustosta doğum yapacak hafta olarak seninle bir bile olabilir emin değilim ama
Bu arada kapı süsü için punch yapacağım ben bayadır belli benimki. Ufaktan başladım ben yapmaya

50 lik içeceksen eğer içmeden önce ve içtikten 1 saat sonra
75 lik ise içmeden önce ve içtikten 1 ve 2 saat sonra
100 lük ise içmeden önce ve içtikten 1, 2, 3 saat sonra cnm .

Teşekkürler, ben herhalde 50lik içecegim. peki karar nasıl veriliyor? Mesela 50likte iki kere kan alınıyor diye anladım yazdığından, içmeden önce ve içtikten bir saat sonra. biri sınır degerden yüksek, digeri sınır degerden düşük çıkarsa karar nasıl veriliyor ?

Bebeği hissetmiyorum diye ortalığı ayağa kaldırdım. Hastaneye gittik. Acilden ancak covid-19 testi yaparak iceriye aliyolardı. Suruntu cubugunu insanin genizine sokuyolar. Cok tiksinc bir his. Neyse netice itibariyla bebegimiz iyiydi cok şükür. Sanirim pozisyonunu değiştirmiş. Ama ben nereden bileyim. Eskiden tekmesiyle yeri gogu inleten bebek artik kipirdaniyor. Onu da gaz mi bebek mi ben ayirt edemiyorum. Sert vurmadıkça kararsız kalıyorum. Ayrıca 2 gün bekleyip gitmeme çok kızdılar. Dedim bazı günler bebeği eskisi kadar hisssetmemk normal diyebiliyorlar. Ben evham yapınca endişelenme diyorlar. Dediler ki endişelenmen gereken en öenmli konu bu. Bi şey için endişeleneceksen bunun için endişelen. Bebeği hissetmediğini düşündüğün an hemen buraya geleceksin. Bizi arıcaksın. Dedim tamam boss bundan sonra öyle. Şaka maka rahatlaıdm. Son 2 gündür tatlı yiyip uzanıyodum ama yok, eskisi gibi tepki vermiyordu. Yarın da ultrasona gidicem ne olur ne olmaz. Korktum epey. Bir de 26 haftalik olunca direkt dogumhaneye aldilar. Bahaneyle dogumhaneyi gormus oldum. Doguma mi geldin diyo acildeki. Diyorum hayir 26 haftalik bebegim. Tamam bu haftada da dogum olabiliyor, doguma mi geldin diyor. Umut ediyorum ki gelmemişimdir. Bugun covid 19 testi sonucu icin aricaklarmis. Valla iyiysem de kapmis olabilirim. Beni covidten suphelenilen hastalarin test edildigi odada teste aldilar. Kabus gibiydi.

Herkesin anneler günü kutlu olsun
Midwife yarin anneler gunu dedi. Aa evet annemi aricam dedim. Hayir senin ilk anneler gunun olcak dedi. Kendime ne kadar disaridan bakiyosam içleştirmemişim daha olayi.

Çok geçmiş olsun herşey güzel olacak inşallah :)

Benimde tsh dusuk st4 yuksek çıkıyordu inişli çıkışlı oldu bi sure gecn kan verdim tekrar düzelmiş endokrin doktoru bana demisti hamilelik troidi ilac baslamicam kusmalarin olduğu surece duzelmez diye bnm 20.haftamdan sonra duzeldi doktorda demisti 20.haftandan sonrs duzene girmeye başlar diye ama snn hagtan ilerlemis baya ilac baslayabilirler gerci trimestire gore yuksek oluyor diye biliyrm o degerlerdende yuksek mi

3.trimestr sayılırsın sende 3 lerde olmasi gerekiyormuş rakam sınır olark cok yuksek degil bence korkutma kendini iyi bi endokrind gitmeni oneririm ultrosan cekip ona gore ilac verecektir belkide hic gerk duymaz bogazda bise gormezse

Eklentiler

• Screenshot_20200510-091547.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 41
50 likte genel kanı oluşturmuyor aslında. Şeker var çıksada bikaç gün sonra 100 lük için çağırıyorlar.
Ama 75 lik 100 lükte şeker olup olmadığı kesin sonuç veriyor.

O da sanırım Ağustosta doğum yapacak hafta olarak seninle bir bile olabilir emin değilim ama
Bu arada kapı süsü için punch yapacağım ben bayadır belli benimki. Ufaktan başladım ben yapmaya
Ben onu Su An sus yastık olarak yapıyorum. Baya Bana da iyi gidiyor elimde alışkın işlemeye kapı süsü de değişik olsun istedim.

Yok artık neresinde saklıyor acaba nerdeyse doğacak yani.

Tüylü olan daha hoş bence. Tam kızlar için.
Benimde o daha baskın geliyor malzemelerini ayarlayabilirsem ona daha çok yonelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…