Merhaba hanimlar,
Ben biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
Merhaba hanimlar,
Ben biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
Kardeşimde aventin setini satın almıştım. Sadece başlık değiştirerek senelerce kullandık. Ben daha önce deneyimlediğim için yine avent tercih ettim. Memnun kalmıştık..
Kardeşimde aventin setini satın almıştım. Sadece başlık değiştirerek senelerce kullandık. Ben daha önce deneyimlediğim için yine avent tercih ettim. Memnun kalmıştık..
Bebeği hissetmiyorum diye ortalığı ayağa kaldırdım. Hastaneye gittik. Acilden ancak covid-19 testi yaparak iceriye aliyolardı. Suruntu cubugunu insanin genizine sokuyolar. Cok tiksinc bir his. Neyse netice itibariyla bebegimiz iyiydi cok şükür. Sanirim pozisyonunu değiştirmiş. Ama ben nereden bileyim. Eskiden tekmesiyle yeri gogu inleten bebek artik kipirdaniyor. Onu da gaz mi bebek mi ben ayirt edemiyorum. Sert vurmadıkça kararsız kalıyorum. Ayrıca 2 gün bekleyip gitmeme çok kızdılar. Dedim bazı günler bebeği eskisi kadar hisssetmemk normal diyebiliyorlar. Ben evham yapınca endişelenme diyorlar. Dediler ki endişelenmen gereken en öenmli konu bu. Bi şey için endişeleneceksen bunun için endişelen. Bebeği hissetmediğini düşündüğün an hemen buraya geleceksin. Bizi arıcaksın. Dedim tamam boss bundan sonra öyle. Şaka maka rahatlaıdm. Son 2 gündür tatlı yiyip uzanıyodum ama yok, eskisi gibi tepki vermiyordu. Yarın da ultrasona gidicem ne olur ne olmaz. Korktum epey. Bir de 26 haftalik olunca direkt dogumhaneye aldilar. Bahaneyle dogumhaneyi gormus oldum. Doguma mi geldin diyo acildeki. Diyorum hayir 26 haftalik bebegim. Tamam bu haftada da dogum olabiliyor, doguma mi geldin diyor. Umut ediyorum ki gelmemişimdir. Bugun covid 19 testi sonucu icin aricaklarmis. Valla iyiysem de kapmis olabilirim. Beni covidten suphelenilen hastalarin test edildigi odada teste aldilar. Kabus gibiydi.
Midwife yarin anneler gunu dedi. Aa evet annemi aricam dedim. Hayir senin ilk anneler gunun olcak dedi. Kendime ne kadar disaridan bakiyosam içleştirmemişim daha olayi.
Bugün burda hiç yeni vakamız yok. Yani temizmişim. Yok, tek tek alıyorlardı odaya, tedbir de alıyor ama ne de olsa hastane acili sonuçta. kim bilir kimler girip çıkıyodur. neyse sonuç itibarıyla iyiymişiz. önemli olan bu :)
Mrb kızlar anneler gününüz kutlu olsun kiminiz ilk kez bu muhteşem duyguyu yaşıcak kimimiz ikinci üçüncüleri heyecanla bekleyip sarıp sarmalıcaz
Çok şükür bugünlere onları bizlere veren rabbime hamdolsun
Bebeği hissetmiyorum diye ortalığı ayağa kaldırdım. Hastaneye gittik. Acilden ancak covid-19 testi yaparak iceriye aliyolardı. Suruntu cubugunu insanin genizine sokuyolar. Cok tiksinc bir his. Neyse netice itibariyla bebegimiz iyiydi cok şükür. Sanirim pozisyonunu değiştirmiş. Ama ben nereden bileyim. Eskiden tekmesiyle yeri gogu inleten bebek artik kipirdaniyor. Onu da gaz mi bebek mi ben ayirt edemiyorum. Sert vurmadıkça kararsız kalıyorum. Ayrıca 2 gün bekleyip gitmeme çok kızdılar. Dedim bazı günler bebeği eskisi kadar hisssetmemk normal diyebiliyorlar. Ben evham yapınca endişelenme diyorlar. Dediler ki endişelenmen gereken en öenmli konu bu. Bi şey için endişeleneceksen bunun için endişelen. Bebeği hissetmediğini düşündüğün an hemen buraya geleceksin. Bizi arıcaksın. Dedim tamam boss bundan sonra öyle. Şaka maka rahatlaıdm. Son 2 gündür tatlı yiyip uzanıyodum ama yok, eskisi gibi tepki vermiyordu. Yarın da ultrasona gidicem ne olur ne olmaz. Korktum epey. Bir de 26 haftalik olunca direkt dogumhaneye aldilar. Bahaneyle dogumhaneyi gormus oldum. Doguma mi geldin diyo acildeki. Diyorum hayir 26 haftalik bebegim. Tamam bu haftada da dogum olabiliyor, doguma mi geldin diyor. Umut ediyorum ki gelmemişimdir. Bugun covid 19 testi sonucu icin aricaklarmis. Valla iyiysem de kapmis olabilirim. Beni covidten suphelenilen hastalarin test edildigi odada teste aldilar. Kabus gibiydi.
Midwife yarin anneler gunu dedi. Aa evet annemi aricam dedim. Hayir senin ilk anneler gunun olcak dedi. Kendime ne kadar disaridan bakiyosam içleştirmemişim daha olayi.
Kalp atışı dinleme cihazı var bnde.. ilk hamileliğimde kalp atışı olusmadi diye kürtaj olmstum. Snra kızıma hamileyken aldım, hareketini hissetmedigin an dinlerdim hemen.. 3-5 gün hareket etmeyedebilir hissetmeyedebilirsin yeri daraldikca da azalacak hareketler cnm tatlı ye sırt üstü yat öyle olunca
Benimde tsh dusuk st4 yuksek çıkıyordu inişli çıkışlı oldu bi sure gecn kan verdim tekrar düzelmiş endokrin doktoru bana demisti hamilelik troidi ilac baslamicam kusmalarin olduğu surece duzelmez diye bnm 20.haftamdan sonra duzeldi doktorda demisti 20.haftandan sonrs duzene girmeye başlar diye ama snn hagtan ilerlemis baya ilac baslayabilirler gerci trimestire gore yuksek oluyor diye biliyrm o degerlerdende yuksek mi
Ben de bulut ahşap pano aldım yavaş yavaş yaparım. Diğer modelin biraz farklısını da kızlarıma başladım sadece alta makrome tüy yapıcam. Çevresini kaplamakta kararsızım. Biterse atarım
Yarın şeker yüklemesi için randevu almıştım aradılar doktor izine çıkmış artık bizim burda tip merkezi var oraya yaptıracam böyle son anda olan durumlara sinir oluyorum
Yarın şeker yüklemesi için randevu almıştım aradılar doktor izine çıkmış artık bizim burda tip merkezi var oraya yaptıracam böyle son anda olan durumlara sinir oluyorum
Başka Dr yokmuymus yapsınlar tahlillerin sonucuna sonra bakar, dr un olması şart değil ki. Bebeği göremezsin o olur, su içip kan vercen başka biseyi yok. Bnde yarın gidecem şeker yuklemesine bakalım
Canım çok şükür iyiyiz .. Ben arada gelip sizi okuyorum fakat ben de Ramazandan dolayı enerji kalmamış.Katilim sağlayamıyorum pek .Oruç tutmuyorum ama eşimle oğlum tutuğu için onlara hazırlık yapıyorum.
Sabah kalkıp öğrencilerime Uzaktan Eğitim hazırlığı yapıyorum..İşlerim bitince uykuyla geçiyor zamanım.
Şeker için ben de bu hafta evde kendim ölçümler yaptım yarın Doktoruma yollayacağım ona göre şeker testine karar verilecek gibi..Doktorum şeker testine pek sıcak bakanlardan değil. Ama galiba bana uygulanacak hem hızlı kilo aldım hem ölçümlerim 140 'ı buldu ..
Bu arada, tüm burdaki güzel annelerin, anne adaylarının Anneler gününü kutluyorum . Ailenizle, Evlatlarınızla, sevdiklerinizle güzel bir ömrünüz olsun inşallah
Ben de bulut ahşap pano aldım yavaş yavaş yaparım. Diğer modelin biraz farklısını da kızlarıma başladım sadece alta makrome tüy yapıcam. Çevresini kaplamakta kararsızım. Biterse atarım
kızlar morelim çok bozuk yaa hamilelik öncesi hiç tiroitim yoktu u hafta değerim 4,88 çıktı doktor yüksek dedi bide zeka geriliği yapıormuş çocukta. endokrine gidicem ama acayip taktım kafama acaba hamilelik tsh yüksekliğimi of ya
gebeliğe bağlı çıkabiliyormuş... normalde benim de tshım normaldi ama gebelikte 2.5 istenirmiş benimki ilk yaptırttığımda 4 gibi çıkmıştı. kadın doğumcum direk endokrine yolladı.. her ay düzenli kan verip test yaptırtıyorum.. hamilelik bitene kadar ilaç devam edecekmiş, kan değerime göre de endokrinci ilaç dozunu değiştiriyor. genelde hamilelik bitince tiroid normale dönüyormuş ama nadir de olsa devam edebilirmiş... sürekli kontrolde fayda var...