2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Eline sağlık canım. İyi düşünmüşsün

Merhaba hanimlar,
Ben biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler

Kardeşimde aventin setini satın almıştım. Sadece başlık değiştirerek senelerce kullandık. Ben daha önce deneyimlediğim için yine avent tercih ettim. Memnun kalmıştık..

ayhh gebe birini covid şüphelilerinin yanına almak mı geçmiş olsun canım bende bazen çok güçlü bazen hafif hissediyorum dikkat edelim ozaman

ayhh gebe birini covid şüphelilerinin yanına almak mı geçmiş olsun canım bende bazen çok güçlü bazen hafif hissediyorum dikkat edelim ozaman

Bugün burda hiç yeni vakamız yok. Yani temizmişim. Yok, tek tek alıyorlardı odaya, tedbir de alıyor ama ne de olsa hastane acili sonuçta. kim bilir kimler girip çıkıyodur. neyse sonuç itibarıyla iyiymişiz. önemli olan bu :)

Anneler günüm kutlanıyor ilk defa, duygulanıyorum. daha anne adayıyım ama öyle de olsa çok güzel bi his. hem mahçup oluyorum hem de mutlu oluyorum.

Sizin de anneler gününüz kutlu olsun.

Kalp atışı dinleme cihazı var bnde.. ilk hamileliğimde kalp atışı olusmadi diye kürtaj olmstum. Snra kızıma hamileyken aldım, hareketini hissetmedigin an dinlerdim hemen.. 3-5 gün hareket etmeyedebilir hissetmeyedebilirsin yeri daraldikca da azalacak hareketler cnm tatlı ye sırt üstü yat öyle olunca

Cnm yaaa maşallah sen 28 olmulsun

Kızlar kapı suslerini aldinizmi ben kararsız kaldım kendim yapicam hangisini yapsam karar veremedim.
Ben de bulut ahşap pano aldım yavaş yavaş yaparım. Diğer modelin biraz farklısını da kızlarıma başladım sadece alta makrome tüy yapıcam. Çevresini kaplamakta kararsızım. Biterse atarım

Yarın şeker yüklemesi için randevu almıştım aradılar doktor izine çıkmış artık bizim burda tip merkezi var oraya yaptıracam böyle son anda olan durumlara sinir oluyorum

Yarın şeker yüklemesi için randevu almıştım aradılar doktor izine çıkmış artık bizim burda tip merkezi var oraya yaptıracam böyle son anda olan durumlara sinir oluyorum
Başka Dr yokmuymus yapsınlar tahlillerin sonucuna sonra bakar, dr un olması şart değil ki. Bebeği göremezsin o olur, su içip kan vercen başka biseyi yok. Bnde yarın gidecem şeker yuklemesine bakalım

ulasimiz Canim nasilsin? Hersey yolunda mi?
Canım çok şükür iyiyiz .. Ben arada gelip sizi okuyorum fakat ben de Ramazandan dolayı enerji kalmamış.Katilim sağlayamıyorum pek .Oruç tutmuyorum ama eşimle oğlum tutuğu için onlara hazırlık yapıyorum.

Sabah kalkıp öğrencilerime Uzaktan Eğitim hazırlığı yapıyorum..İşlerim bitince uykuyla geçiyor zamanım.

Şeker için ben de bu hafta evde kendim ölçümler yaptım yarın Doktoruma yollayacağım ona göre şeker testine karar verilecek gibi..Doktorum şeker testine pek sıcak bakanlardan değil. Ama galiba bana uygulanacak hem hızlı kilo aldım hem ölçümlerim 140 'ı buldu ..

Ben de bulut ahşap pano aldım yavaş yavaş yaparım. Diğer modelin biraz farklısını da kızlarıma başladım sadece alta makrome tüy yapıcam. Çevresini kaplamakta kararsızım. Biterse atarım
Merakla bekli cem bende bulut modelini düşündüm ama bakalım daha kararvermedim. Kolay gelsin sana

gebeliğe bağlı çıkabiliyormuş... normalde benim de tshım normaldi ama gebelikte 2.5 istenirmiş benimki ilk yaptırttığımda 4 gibi çıkmıştı. kadın doğumcum direk endokrine yolladı.. her ay düzenli kan verip test yaptırtıyorum.. hamilelik bitene kadar ilaç devam edecekmiş, kan değerime göre de endokrinci ilaç dozunu değiştiriyor. genelde hamilelik bitince tiroid normale dönüyormuş ama nadir de olsa devam edebilirmiş... sürekli kontrolde fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…