2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba güzel anneler öncelikle anneler gününüz kutlu olsun. Bebeklerimizi inşallah sağ sağlim kucağımiza alalım ben yarın 25inci haftama giriyorum inşallah. Yüksek tansiyon çıktı ve doktorum ilaç verdi. Daha önceden de yüksek şeker vardı zaten. Ona da ilaç kullanıyorum. Bugün de idrarimda kan gibi vardı Köyü kırmızı idrar yaptım. Daha sonra bi daha olmadı. Doktoruna söyledim takip et bi daha gelirse gel tahlil yaparız dedi. Başına böyle bi şey gelen var mı acaba neden olmuş olabilir. Coraspin de kullanıyorum. Magnezyum ve demir hapi da içiyorum. Çok ilaç kullandığım için böbrekler suzemedi mi acaba dedim kendi kendime. Inşallah kötü bi şey çıkmaz. Yorumlarınızı merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Amin

Gecmis olsun. 20’li yaslardayken basima gelmisti bu durum. O donemde demir serumu kullaniyordum. Bir sefer olmustu. Doktor da demir serumundan kaynakli demisti.

Fakat Gebelikte basima gelse ben tekrarlamasini beklemez, tahlil yaptirirdim ne yalan soyleyeyim.

Teşekkür ederim haklısınız yarın da zaten kontrolüm var gideceğim inşallah

Ağustos annelerinden öğretmen olan var mı?32. Haftada çalişabilir raporu mu alacaksınız çalişamaz mi?Doğum öncesi iznimizi eylüle aktarabiliyor muyuz?Ben temmuz annesiyim ama net cevap alamadiğim için burdan da sorayım dedim

Öğretmen değilim ama.bnde çalışıyorum. 32. Hafta zaten tatile denk geliyor muhtemelen.ben 32. Haftamda çalıamaz raporu alacam zaten idari izinliyim çalışmıyorum, çalışabilir raporu alıp o süreci uzatmak cikarlikran başka bişey degil o nedenle calisamaz raporumu alıp vercem. O zamana kadar izin durumu devam etmez ise de gider çalışırım..

Tabi sizin durumunuz, çalışma şekliniz farklı..
Öğretmenler uzaktan eğitim ile çalışmaya devam ediyorlar.Hafta sonu bile hazırlık yapıp öğrencilerimize çalışma yolluyoruz.

ve okulda 6 ders işleyip evime dönüyorken şimdi Saat Akşam 8 e kadar geri dönüşlere cevap veriyor takip ediyorum. Yeri geliyor velim gece 11 de yazıyor cevap bekliyor.Ayrıca uzaktan eğitime haziran sonrası da gerek duyulabilir..

Olmasa bile biz 1 Temmuza kadar okulda seminerlere katılmak zorundayız. Sağlığımız el verdiği sürece ona da devam edebiliriz böyle bir hakkımız var.

Okulda olsaydım mayıs sonu rapor almayıp sağlığım el verdiği sürece öğrencilerimi mezun edip öyle ayrılacaktım.

Burda çıkarcılık diye bir durum söz konusu değil..

Ben kendi adıma konustum cikarcilik olur diye size cikarcilik yapıyorsunuz demedim. Yeri gelir doğumhane ye girmeden bile ogrenciniz soru sorar cevaplarınız öğretmenlik böyle biseydir okuldan çıktım eve gittim herşey bitti diye bı durum yoktur ve bunu layığıyla yapan öğretmenlerimize ne mutlu... 37. Haftaya kadar çalışır kalanını doğum sonrasına aktarabilirsiniz

Eki Görüntüle 2633459 kızlar dert yandigim kocaman karnım..
Maşallah cnm neden dert yanıyorsun ki 3.gebeliğin ve de iki ile üç arası az. Karın kasları yeterince sıkılaşamadan yeniden hamile kaldığından daha geniş duruyordur.
Hiç kafaya takma ayrıca göbüşün çok tatlı gözüküyor. Bide artık 6 ayı tamamladık coğumuz zaten istisna kişiler dışında büyük olması gerekmiyor mu?

Ikinci sezaryenimi 39+5 te oldum ve bu kadar büyük değildi. Inanamiyorum kensime birden büyüdü karnım. Saglik olsun. Kilodan degil rahatsızlığım kocaman görüyorum kendimi.alisamadim. önceden ilk 6 ay ben söylemesem kimse bilmezdi :) şimdi gören doğuma giriyorum sanır hale bak :)

Çok geçmiş olsun canım,inşallah sağlıkla hepimiz alıcaz kucaklarımıza,şekeri yediklerinle dengelersin,su miktarıda düzelir,havuç suyu ve armut ye bol bol
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Havuç suyu iyi mi geliyor?Armut mevsimi değil malum

Merhaba meslektaşım Forumda yeniyim kusurum olursa affola Benim 32.hafta doğum iznim tam 30 Haziran’a denk geliyor fakat uzaktan eğitim çalışmalarımızın ne zaman biteceği belli değil. Öğrencilerimi yarı yolda bırakmak istemediğim için bu konuyu araştırdığımda yaz tatiline denk gelen kısım aktarılmaz ibaresiyle karşılaştım. Vicdani olarak öğrencilerimizin hakkına çok dikkat ettiğimize eminim. Toplumda maalesef öğretmenler şuan çalışmıyor algısı olsada biz birbirimizi biliyoruz. Bazen saatlerce bilgisayar başında kalıyorum ki branşım gereği(sınav dersi) bilgisayar başında olmadığım saatlerde de gelen soruları cevaplıyorum. Eğer okullar haziranda kapatılmazda Temmuzda çalışırsak 35. Haftaya çalışır raporu alabiliriz gibi ama bakan özellikle yaz tatilinde okul yok dedi. Fiilen çalışılan süre diye özellikle belirtmiş Devlet Personel Başkanlığı dolayısıyla eğer telafi için uzamazsa yaz tatiline denk gelen kısmı aktaramıyoruz maalesef.(meslekle ilgili forumlarda resmi yazı mevcut) Umarım yardımı olmuştur

Bak buda bugünden 26+3 . Benimkide artık önden önden gidiyor gayet büyük
maşallah göbüşe bebişe
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Havuç suyu iyi mi geliyor?Armut mevsimi değil malum
Havuç suyu iyi geliyormuş evetdenenmiş bir çok kaynağı var bol su içiyorsundur zaten,ben manavdan deveci armutu alıyorum şu an çokta tercih etmeyebilirsin madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…