2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Göbüş büyümüş evet :)) Ama bende normal olduğunu düşünüyorum canım. Şöyle bir düşününce; dediğin gibi benimde ilk 6 ay ilkinde böyle değildi ama özellikle 25ten sonra bi büyüme atağı oldu, kilo gibi gözüken karnım hamile karnı oluverdi ve 2-3 hafta içinde oldu bu.
Şimdi de hem doğum arası hem haftamız itibariyle derken bu büyüklük normal gibi :))
Benimki çabuk çıktı ama korktuğum gibi ilerleme olmadı bu arada, baya bir süre aynı boyutta kaldı gibi geliyor bana:)
Bende yataktan çıkınca inşallah yüklerim resim

Kızlar hepinizin anneler gününü kutlarım
Anneler günümüz kutlu olsun ❤❤❤
Anneler gününüz kutlu olsun
Anneler günümüz kutlu olsun
Herkesin anneler günü kutlu olsun
Hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar özellikle ilk anneler günü olanların. Inş daha güzel günlerimiz olucak
Günaydın herkesin anneler günü kutlu olsun.
Günaydın kizlar
Anneler gunumuz kutlu olsun
Gününüz kutlu olsun bu arada :) annelerin ve anne adaylarının nice mutlu anneler günü olsun :)
Gunaydinlar, Rabbim bebegimizi kucagimiza alarak da kutlayacagimiz nice Anneler Gunu nasip etsin. Anneler gunumuz kutlu olsun.

Evlat hasreti ceken ve dileyen herkese tez vakitte hayirlisiyla saglikli evlat nasip eylesin insallah.
Anneler günümüz kutlu olsun canlarım ❤
Günaydınlar ☀

Hepinizin anneler gününü kutlarım, dilerim daha niceleri yaşansın mutlulukla
Hepimizin anneler günü kutlu olsun kızlaaarrrr
Anneler günüm kutlanıyor ilk defa, duygulanıyorum. daha anne adayıyım ama öyle de olsa çok güzel bi his. hem mahçup oluyorum hem de mutlu oluyorum.

Sizin de anneler gününüz kutlu olsun.
Bu arada, tüm burdaki güzel annelerin, anne adaylarının Anneler gününü kutluyorum . Ailenizle, Evlatlarınızla, sevdiklerinizle güzel bir ömrünüz olsun inşallah
Biraz geç oldu ama hepimizin anneler günü kutlu olsun,bir gün deil her gün anneler günü olsa

Ben doğum 12 temmuz 32. Haftam haftaya.Ben haftaya çalişabilir alsam 37 ye kadar çaliissam 5 haftayi aktarabilecek miyim eylüle?Telafi vs olmaz diye varsayiyorum su an

ben de anlamıyorum.. hepsini tepik gibi algılıyorum ya da ufak olanları elle itiyor heralde diyorum hareket etsin de ister elle ister ayakla ister totoyla farketmez :)
ya yaaa hissettim bu hafta sonu ilk defa :)
çok ritmik hareketlerle ufak tekme gibi düşün :)

Doğum öncesi izni doğum sonrasına aktarabilmek için aktif çalışma gerekiyor. Yıllık izin vs alınmışsa aktarılamıyor. Ben sağlık bakanlığındayım önceki hamileliğimde 32. Haftadan sonraki dönemde bayram tatilini yıllık izinle birleştireyim demiştim izinde olduğunuz süreyi aktaramazsınız demişlerdi. hatta raporlu olursak da aktaramıyormuşuz, yıllık iznim yanmasın diye doğum iznini 32 de alıp doğum sonrası kullanmıştım yıllık iznimi. Sizin aktif çalışmanız da sanırım 1 temmuza kadar geçiyor, sonra yıllık izin başlıyor ama korona döneminde belki yazın çalışma durumu olabilir izinde görünmezsiniz. Bence çalışabilir alın aktarabilirseniz ne güzel olur. Daha önce böyle bir konu olmuştu ilden ile değişiklik gösteriyor demişti öğretmen arkadaşlar, idareyle veya milli eğitimle görüşün isterseniz.

12 den sonra hicbir sey yemedim. En son suyumu 1 gibi ictim. 9da verdim kani. Birde parmaktan bakti, orada 112 cikti.
Anladım canım, doktor değerlendirir bakalım.. yükleme yapıldı sanırım değil mi? Diğer sonuçları da haber edersin. Umarım bir sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…