Benim de damardan bakilmisti ama ilk anlık değeri görmek için yükleme öncesi parmaktan aldılar. Sonra damardan sonra yükleme yapıldı. Galiba anlık görüp çok yüksek bi değer ise ona göre yüklemeye geçiyorlar galiba
50 mg yüklemede 12 saatlik açlık aranmıyor ama diğerlerinde en az 12 saat aç olmak gerekiyor. Açlık şekerinin yüksek olması diğer değerleri de etkiler diye düşünüyorum. Çünkü şekerle yükselecek o değerler. Belki parmaktan alındığı içindir. Bende hepsi kolumdan alındı. Doktor uyarırdı açlık konusunda diye düşünüyorum. Bakalım ne diyecekler. Sen panik yapma :) Değerlerin etkilenmesin
Ben doğum 12 temmuz 32. Haftam haftaya.Ben haftaya çalişabilir alsam 37 ye kadar çaliissam 5 haftayi aktarabilecek miyim eylüle?Telafi vs olmaz diye varsayiyorum su an
Zaten okulların açık olduğu döneme denk geliyormuş raporlu çalışma süreniz. Ben gelmediğini düşünerek yazmıştım. Bence sorunsuz alabilirsiniz raporunuzu. Zaten ilçe mem bir problem olursa okulunuza bildirir ya da okul çelişkiye düşerse görüş ister onlardan. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah minnoşunuzu
Herkese dendi mi 12 saat açlık?
Zira bana 12den sonra yiyip içme dedi ve 9a randevu verdi kendi doktorum.
Ama tabi devlete gittiğimde yaptırdım yüklemeyi, sadece aç mısın diye sordu. Bende evet dedim, en son ne zaman yedin diye sormadı bile doktor. Yine ortalama 10 saatlik bir açlıkla yaptırdım yüklemeyi, sorunda çıkmadı.
Ama tabi devlete gittiğimde yaptırdım yüklemeyi, sadece aç mısın diye sordu. Bende evet dedim, en son ne zaman yedin diye sormadı bile doktor. Yine ortalama 10 saatlik bir açlıkla yaptırdım yüklemeyi, sorunda çıkmadı.
Bana dendi canım ama 100 mg yüklemede dendi. Hatta bir kağıt verdiler yapılacaklar listesi gibi. En son saat 10'da bir kase yoğurt ya da bir bardak süt verdi. Sonrası su hariç yasak. 50 mgda sormadı aç mısın dedi, evet dedim ama kaç saat demedi.
Bana dendi canım ama 100 mg yüklemede dendi. Hatta bir kağıt verdiler yapılacaklar listesi gibi. En son saat 10'da bir kase yoğurt ya da bir bardak süt verdi. Sonrası su hariç yasak. 50 mgda sormadı aç mısın dedi, evet dedim ama kaç saat demedi.
Bilemedimm bana her iki doktorda 12 saat açlık demediği için garibime gitti. Benimde yüklemeyi yaptırdığım doktor kaç saattir açsın demedi.
Diğer doktor (özeldeki kendi doktorum) zaten 9 saat açlıkla çağırdı bekletmeden yükleme yaparız demişti. Aman neyse
Ben genelde hep aynı hastaneye gidiyorum bu tür konularda bilgilendirme veriyorlar. Tahlillden tahlile saat değişiyor ama kaçta geleceğimizi sorup ona göre en son kacta yemek gerektiğini söylüyorlar. Kendi şeker yüklemem, doğum saatine göre kacta yemem gerektiği, oğlumun çinko testi vb gibi . Hepsinde görevli bilgi veriyor .
Bizde smdi hastanedeyiz şeker yüklemesi yapıldı teyzeler 1 saat snra kan vercen bakalım. İdrar da istemiş ama bişe yok bakalım o nasıl olck içtiğim bı bardak suyla önden gitmeye devam ediyoruz 25+2 gün bugün ama 26+3 le.filan uyumlu 900 Gr olmusuz maşallah ins sonuçlar da iyi çıkar bakalım, sizlerin nsl
İns cnm, sonuçlar yarın cikcak dediler kanı verince gidicem. Dr msjlasiriz dedi. Mide yanması oluyor bazen dedim rennie yazdı, magnezyum yazdırdım bı de henüz kasilmam yok ama bulunsun evde die.
önce koldan aldılar, ardından parmakla test yapıp gazozu verdiler. sanırım daha yüksek çıksaydı şeker içirmeyeceklerdi. birde idrar aldılar, doktor başka tahlillerde istemişti, gitmişken onları da verdim.
50 mg yüklemede 12 saatlik açlık aranmıyor ama diğerlerinde en az 12 saat aç olmak gerekiyor. Açlık şekerinin yüksek olması diğer değerleri de etkiler diye düşünüyorum. Çünkü şekerle yükselecek o değerler. Belki parmaktan alındığı içindir. Bende hepsi kolumdan alındı. Doktor uyarırdı açlık konusunda diye düşünüyorum. Bakalım ne diyecekler. Sen panik yapma :) Değerlerin etkilenmesin