2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
asm de yapıyolarmış oraya gideceğim ama sanırım orda da idrar tahlili yapmıyorlar doktorum da bir sürü tahlil istemişti. bu kan uyuşmazlığı için test hormon idrar şeker yükleme. Bakalım yarın gidince bir kısmını yaptırcam. kalanı için başka yere gideceğim sanırım.

Ayy bayıldım kızlar ben resmen eşime kötüyüm ben dediğimi hatırlıyorum sedyeye yatırın dedi hemsire snra gözümü açtığımda koridorun ortasinda koltukta eşim kolunu yastık gibi yapmış o şekilde yattığını hatırlıyorum baskmda hemşire. Tansiyonum düşmüş, kalan zamanı bı odada sedyede yatarak tamamladm. O düşüp bayıldığım an parmagmdan kan aldılar 105 çıktı suyu iceli 20 dk filan olmuştu. Tansiyon 7/3 . Saniyelik bişey oldu ama yatınca toparladım. Sonuçlar yrn cikacak. İlk kizimda 100 Luk yuklemislerdi onda da.cok kötü olduğum anlar oldu ama busekikde olmamistim dayanmıştır 3 saat üstelik. 50 likde niye böyle oldu anladım yaslaniyorum heralde

Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Tansiyonun baya düşmüş. Açlıktan olsa gerek. İyi ki eşin yanındaymış. Dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun. Tansiyonun baya düşmüş. Açlıktan olsa gerek. İyi ki eşin yanındaymış. Dikkat et kendine
Allah'tan yanımdaydı dedign gibi aslnda çalışıyor bgn ama işin almıştı geçen ay da gelememisti bu sefer gelmek istedi kızımı gorcem diye, iyki gelmiş dedim bnde. Bnm normal tansiyonum da düşüktür 10/6-5 filan çıkar da hiç sorun olmamıştı bgnune kadar. Sadece rutin kontrollere normalden brz düşük derler hep, ondan diyorum düşük diye kaç olması gerektiğini bildiğimden değil açlıktan ve maske de etkiledi sanırım brz midem bulandı kusacskmis gibi oldum anlık bişey oldu iste bilinç gitmiş yığılıp kalmışım. Sagolun. Bebiş iyi çok şükür, inşallah herkesin iyi geçer

Bana da doktorum sabah 9.30 a randevu verdi, şeker yüklemen yapılacak dedi ve 12 den sonra bir şey yeme dedi. Kaçlık ne yapılacak hiçbir fikrim yok :)

Geçmiş olsun.

Selamlar. Bizim kiz 2 hafta onde gidiyor. 1 kiloyu gecmis. Basta kucuk gidiyor diye uzuluyordum, buyutucem kizimi diye kendime soz vermistim. Bu sefer de cok yemisim sanirim. Kanimi aldilar, sekere bakacaklar. Persembe yeniden gidicem.

Benim gobegim 6. haftamdan belliydi. Sismanliktan mi yoksa su bahsettikleri ic karin mevsusundan mi gazdan mi bilemem ama basindan beri hamile oldugum belliydi. 7. haftamda is yerinden bi kiz karnima bakip bebek mi bekliyosun demisti. Dedim 6. hissin muthis kuvvetliymis. Bekliyorum ama bekledigimi ben daha yeni ogrendim, daha kimse bilmiyor.

Eklentiler

• 20200511_124140.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 99
Kilo mu verdim ödemim mi gitti anlamadım 2 hafta önce 65 kilo gelmiştim, bugün tekrar tartıldım ve 64 kilo geldim. 19-23 haftalar arası ama fil gibiydim yemek yedikçe acıkıyordum. Şuan öyle değilim

Benim de hep 9,5 _ 10,5 tansiyon. Ama genel olarak hep böyle olduğu için sorundeğil diyorlar. Ama anlık düşüş o yüzden çok etkiliyor . Açlık, stres etkilemiştir..

Araştırma hastanesinde yaptırdım.
Ama orada durmadım saat başı kanlarımı verip döndüm eve.
Yarın gideyim artık yapılmayan tahlillere bakacağım artık bir şekilde Aslında kan uyuşmazlığı için 8. hafta civarında iğne yapmışlardı anti-d. Normalde28. haftada. Şimdi yeniden yapılacakmış. Başta yaptırdım ama tekrar yapıyorlar.

kız bebek gibi :) benim kızım da böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…