2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de devlette yaptrdim bana da sadece ac misin diye sordu su icmemem gerektigini bilmiyordum burda ogrendim su icmistim suyu sormadi bile degerlerim normal cikti ama simdi bunlari duyunca tuhaf hissettim duzgun yapilmadi mi simdi benimki?

Ben de devlette yaptrdim bana da sadece ac misin diye sordu su icmemem gerektigini bilmiyordum burda ogrendim su icmistim suyu sormadi bile degerlerim normal cikti ama simdi bunlari duyunca tuhaf hissettim duzgun yapilmadi mi simdi benimki?
Bana gece 12 den sonra bir şey yemeyin dediler sabah 8.30 da yapıldı yükleme. 2 saatlik yükleme boyunca da 500ml’ ye kadar su içebilirsiniz fazlası olmasın dediler. Mümkün olduğunca az hareket edin dediler bende öyle yaptım

2-3 gündür diyet uyguluyorum 75 mg lık tekrar şeker yüklemesi için. iştahım baya rayına girdi en azından eskisi gibi açlık krizi olmuyor. Doymama hissi var hala ama normal olsa gerek. Şeker yüklemesi yapacak arkadaşlar beyaz un beyaz şeker tüketmeyin öncesinde hatta aslında tüm gebelik boyunca beyaz un beyaz şeker tüketmeyin. İnşallah kimsenin yüksek çıkmaz.

50 likte genel kanı oluşturmuyor aslında. Şeker var çıksada bikaç gün sonra 100 lük için çağırıyorlar.
Ama 75 lik 100 lükte şeker olup olmadığı kesin sonuç veriyor.

teşekkür ederim. peki bu şeker testi sonucu hemen 1-2 saatten çıkıyormu ? yoksa sonuç için ertesi günümü beklemek zorunda kalıyoruz ?

Günaydın anneler , 1 günü daha tamamladık. Yaşasın yeni gün
Az kaldıı az. ....
Ben çok heyecanlıyım valla, yüreğime yüreğime iniyor böyle kalan günü saydıkça
Bazen hemen doğursam diye içimden içimden istiyorum sonra diyorum tövbe, yanlış dua edip erken doğum yapma
Düzeltiyorum duamı zaman hızlı geçsin Ağustos gelsinde doğurayım diye

Günaydınlaar

Kızlr, 100 günden düşmeye başlamışım ya bir an şok oldum E bir de vaktini tam doldurmadan gelme ihtimalinin yüksek oluşunu düşünürsek allaah geliyor gelmekte olan

Bu arada her hafta dönümünde tartılıyorum aç karna, tam 7 kilo almışım 7. aya girmeye 1 hafta kala :)

teşekkür ederim. peki bu şeker testi sonucu hemen 1-2 saatten çıkıyormu ? yoksa sonuç için ertesi günümü beklemek zorunda kalıyoruz ?
Sağlık ocağında yaparsan beklersin, bir fğn sonrayı. Ama araştırma ya da özelde kan verdikten 2 saat sonra çıkar.

Bu hafta kimlerin kontrolü varr bakalım. Benim bayramdan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…