2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağlık ocağında yaparsan beklersin, bir fğn sonrayı. Ama araştırma ya da özelde kan verdikten 2 saat sonra çıkar.

teşekkür ederim, bu takvimimi planlamam lazım onun çin soruyorum. istanbulda bu hafta sonu 4 gün yasak var, haftaya da muhtemelen benzer 4 gün yasak olacak. arada eşimin izinli günleri kısıtlı falan , işler karışık yani :)
özelde yaptıracagım ben testi.
peki olurda 50lik yüklemesi yüksek geldi ve 100lük yüklemesi istediler. hemen ertesi güne mi istiyorlar, yoksa arada 2-3 gün bekletiyorlarmı ?

Bu hafta kimlerin kontrolü varr bakalım. Benim bayramdan sonra.
Ben cok sık gittim bu ara. Bebegi net hissedemedim diye hastaneye gittim. Zaten bi hafta öncesinde de ozelde kontrole gitmistim. Bu persembe hastaneden yeniden cagirdilar. Onumuzdeki hafta ozelde randevum var. Hic sikayetci degilim takdir edersiniz ki. Elimde olsa ultrasound makinesini koluma takip yuricem

3 gün sonraya canım

3 gün sonra istemişlerdi benden 100 lüğü. perirem den de o şekildeydi.

Bu hafta kimlerin kontrolü varr bakalım. Benim bayramdan sonra.
Benim Cuma gunu 3 gun kaldı kızımı gormeye 25+0 olucam. Bi daha ne zama gidebilirim bilmem
Gidince hem muayne hem seker yukleme hem kan tahlili hem idrar tahlili yaptircam topluca cıksın aradan. Ne zamandir tahlil yaptirmadim kan sayimimi merak ediyorum

Bende 20 nisanda yaptırtmıştım. 18 mayısta gene yaptırcağım tüm testlerimi. Bir daha yaptırtmam temmuz sonuna kadar.

Full kapsamlı paket olmuş seninkide

Bende 20 nisanda yaptırtmıştım. 18 mayısta gene yaptırcağım tüm testlerimi. Bir daha yaptırtmam temmuz sonuna kadar.
Bende simdi bi yaptirayimda baya bi sure yaptirmam bi daha kanı. Ama idrar tahlilini yaptırırım her gitmemde. Zaten ayda bir anca gidebiliyoruz Enfeksiyondan cok korkuyorum. Cok dikkat ediyorum aslında olusmamasi icin ama varsa önlem almak sart cunku sonuçları beni korkutuyor..

çok teşekkür ederim. inşallah hiç gerek kalmaz ama eğer gerekirse 3 gün sonrası yasaklı günlere geliyor. hiç yasaklı günlerde hastaneye giden varmı aranızda ? nasıl oluyor acaba ?
Aslında tek seferde 75 ilk yaptırsanız, iki iki uğraş olmaz. 50 liği çok güvenli bulmuyorlar zaten sonuç şüpheli olursa tekrardan aynı stres ve toplam 150 ml şeker yüklenmiş olacak. Kendiniz yaptıracaksanız 75 ilk yaptırın hem sonuç kesin olur hem tekrar tekrar uğraşmayın bence

çok teşekkür ederim. inşallah hiç gerek kalmaz ama eğer gerekirse 3 gün sonrası yasaklı günlere geliyor. hiç yasaklı günlerde hastaneye giden varmı aranızda ? nasıl oluyor acaba ?
Yasaklı günde ben çıkmadım canım ama zaten 28. haftaya kadar yaptırabilirsin bunu. Umarım gerek de kalmaz :) Stres yapma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…