çok teşekkür ederim. inşallah hiç gerek kalmaz ama eğer gerekirse 3 gün sonrası yasaklı günlere geliyor. hiç yasaklı günlerde hastaneye giden varmı aranızda ? nasıl oluyor acaba ?
Benim randevum direkt yasak günü, hastaneden arayıp teyit ettiler yine, görevlilere randevu mesajınızı gösterip gelebilirsiniz dediler. Ama gösterecek bir şey yoksa hastaneye gidiyorum demek yeterli oluyor mu bilmiyorum doğrusu.
Benim Cuma gunu❤ 3 gun kaldı kızımı gormeye 25+0 olucam. Bi daha ne zama gidebilirim bilmem
Gidince hem muayne hem seker yukleme hem kan tahlili hem idrar tahlili yaptircam topluca cıksın aradan. Ne zamandir tahlil yaptirmadim kan sayimimi merak ediyorum
Hahha ben de tamm aynıları için gidiyorum Bi de tiroide bakılır hatta, ooh ne var ne yok bakılsın. Off bir de 40 gün üzerine gidiyorum, ne geçmez günlermiş böyle..
google haticenin cicileri puset yapımı yazarsan tek tek anlatıyor .ben ilk puset malzemelerini ordan aldım .ona göre yapmıştım.sadece ilk yaprığın sırada artırma yapacaksın.sonra ikinci sıra ip yürütme yapacaksın.sonra hep sık iğne şeklinde ilerliyor zaten.geri kalan renkler vesaire hayal gücüne kalmış.
google haticenin cicileri puset yapımı yazarsan tek tek anlatıyor .ben ilk puset malzemelerini ordan aldım .ona göre yapmıştım.sadece ilk yaprığın sırada artırma yapacaksın.sonra ikinci sıra ip yürütme yapacaksın.sonra hep sık iğne şeklinde ilerliyor zaten.geri kalan renkler vesaire hayal gücüne kalmış.
BeratBatuhanMeva
ben büyük kızıma böyle bir şey yaptım. Makromenin çok detaylarına girmeden üzerine eğilerek yaptım biraz o yordu.
Bulut panoya hiiç başlamadım.
Benim randevum direkt yasak günü, hastaneden arayıp teyit ettiler yine, görevlilere randevu mesajınızı gösterip gelebilirsiniz dediler. Ama gösterecek bir şey yoksa hastaneye gidiyorum demek yeterli oluyor mu bilmiyorum doğrusu.
Teşekkürler. Aldığım iplerden bi bu kadar daha çıkar ve artar. Bir kapı süsü yapıp kalanı dağıtmalık olarak anahtarlık yapabilirsiniz mesela veya bu şekilde tüylü duvar süsleri şu an çok tutuluyor.
Ben şu şekilde tüylü anahtarlık yapıyorum bebiş için. Siz de böyle değerlendirebilirsiniz.
Teşekkürler. Aldığım iplerden bi bu kadar daha çıkar ve artar. Bir kapı süsü yapıp kalanı dağıtmalık olarak anahtarlık yapabilirsiniz mesela veya bu şekilde tüylü duvar süsleri şu an çok tutuluyor.
Ben şu şekilde tüylü anahtarlık yapıyorum bebiş için. Siz de böyle değerlendirebilirsiniz.
Benim Cuma gunu❤ 3 gun kaldı kızımı gormeye 25+0 olucam. Bi daha ne zama gidebilirim bilmem
Gidince hem muayne hem seker yukleme hem kan tahlili hem idrar tahlili yaptircam topluca cıksın aradan. Ne zamandir tahlil yaptirmadim kan sayimimi merak ediyorum
cuma gidenlere bir ekle... 24+1 de gideceğim bende... 24 bitmeden gel demişti doktor.. anca o güne buldum.. acaba şeker isteyecek mi benim de sorum bu kafamda...
Merhaba kızlar,
Bende hastaneden yeni geldim. Şeker yüklemesi ve rutin kan idrar tahlilleri için yarın tekrardan gidicem. 75 Lik şeker testi yapılacağı için uzun sürer o yüzden bugün zorlamayalım seni dedi doktorum. Miniğim 700 gr 30 cm olmuş. Yüzüne geldiğinde direk elini kapatıyor cimcime. Doktor utangaç olacak sanırım dedi. Şaka maka 7.aya girdik çoğumuz. Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ablam çocuğu için gidecekti.. karakolu aradığında hastane mesajınızı gösterin geçin demişler.. ama ablam da demişki biz özel muayehaneye gidiyoruz öyle msj fln gelmiyor. o zmn çocuğun tc sini ve gideceğiniz doktorun adı soyadı muayehanesinin adresi ve gideceğiniz gün saati not alalım ekrana demişler. O şekilde çıktılar... herhalde benzer bir uygulama olur bunun için de...