2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
çok teşekkür ederim. inşallah hiç gerek kalmaz ama eğer gerekirse 3 gün sonrası yasaklı günlere geliyor. hiç yasaklı günlerde hastaneye giden varmı aranızda ? nasıl oluyor acaba ?
Benim randevum direkt yasak günü, hastaneden arayıp teyit ettiler yine, görevlilere randevu mesajınızı gösterip gelebilirsiniz dediler. Ama gösterecek bir şey yoksa hastaneye gidiyorum demek yeterli oluyor mu bilmiyorum doğrusu.

Hahha ben de tamm aynıları için gidiyorum Bi de tiroide bakılır hatta, ooh ne var ne yok bakılsın. Off bir de 40 gün üzerine gidiyorum, ne geçmez günlermiş böyle..

Ayy ne iyi oldu yazdığın nasıl oldu pusetin? Ben sepet örecektim değiştirdim puset başladım marullandı benimki

Eki Görüntüle 2633997
sepeti daha yeni kızımın odası için ördüm.son rutüşleri yapmadan çekmiştim.artırmayı çok yapmışsın canım ondan olur marullanma.

Ayy ne iyi oldu yazdığın nasıl oldu pusetin? Ben sepet örecektim değiştirdim puset başladım marullandı benimki

Eki Görüntüle 2633997
google haticenin cicileri puset yapımı yazarsan tek tek anlatıyor .ben ilk puset malzemelerini ordan aldım .ona göre yapmıştım.sadece ilk yaprığın sırada artırma yapacaksın.sonra ikinci sıra ip yürütme yapacaksın.sonra hep sık iğne şeklinde ilerliyor zaten.geri kalan renkler vesaire hayal gücüne kalmış.

bu arada puset ölçünede dikkate alarak izlersin videoyu canım.şuanda bir çanta yapıyorum.bitince atarım buraya

teşekkür ederim, yani illaki 3 gün sonra gitmek şartmı, mesela 6 gün sonra gidilse olabilirmi acaba ? Bilmediğimden soruyorum :)

Cok güzel olmuş elinize sağlık. Malzeme olarak çok ip gidiyor mu
Teşekkürler. Aldığım iplerden bi bu kadar daha çıkar ve artar. Bir kapı süsü yapıp kalanı dağıtmalık olarak anahtarlık yapabilirsiniz mesela veya bu şekilde tüylü duvar süsleri şu an çok tutuluyor.
Ben şu şekilde tüylü anahtarlık yapıyorum bebiş için. Siz de böyle değerlendirebilirsiniz.

Eklentiler

• IMG_20200506_011107.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 31
Bizde arkadaşla yapmıştık eline sağlık beceri isteyen şeyler bunlar

Bir ne yapacağıma karar versem net ten sipariş vericem de kararsızlık da kötü

cuma gidenlere bir ekle... 24+1 de gideceğim bende... 24 bitmeden gel demişti doktor.. anca o güne buldum.. acaba şeker isteyecek mi benim de sorum bu kafamda...

Merhaba kızlar,
Bende hastaneden yeni geldim. Şeker yüklemesi ve rutin kan idrar tahlilleri için yarın tekrardan gidicem. 75 Lik şeker testi yapılacağı için uzun sürer o yüzden bugün zorlamayalım seni dedi doktorum. Miniğim 700 gr 30 cm olmuş. Yüzüne geldiğinde direk elini kapatıyor cimcime. Doktor utangaç olacak sanırım dedi. Şaka maka 7.aya girdik çoğumuz. Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

ablam çocuğu için gidecekti.. karakolu aradığında hastane mesajınızı gösterin geçin demişler.. ama ablam da demişki biz özel muayehaneye gidiyoruz öyle msj fln gelmiyor. o zmn çocuğun tc sini ve gideceğiniz doktorun adı soyadı muayehanesinin adresi ve gideceğiniz gün saati not alalım ekrana demişler. O şekilde çıktılar... herhalde benzer bir uygulama olur bunun için de...

teşekkür ederim, yani illaki 3 gün sonra gitmek şartmı, mesela 6 gün sonra gidilse olabilirmi acaba ? Bilmediğimden soruyorum :)
Hah işte onu hiç bilmiyorum, şeker yüklemesi namına hiiç bir bilgim yok :) Ben de gidince göreceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…