2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bnmde sonuclarim çıkmış şeker yok, idrarda enfeksiyon varmış tek kullanımlık bil ilaç yazmis Dr onu içecem akşam. Demir ilacı yazmıştı zaten dun ona da başlıyorum artk, ilaçlar çoğalıyor

Maşallah canımgözğnaydın büyüyor minişler ya

Geçmişler olsun :) Başlangıçta ben de o tek kullanımlık toz ilaçtan kullanmıştım enfeksiyon için, çok affedersiniz korkunç bir ishale sebep olmuştu İnşallah olmaz da, başınıza gelirse nedenini bilin diye yazayım dedim

Selamlar, cidden şaka maka 7 aylık olduk. Bende de şeker çıktı 199du 1. saat şekerim diyet yapıyorum ama tatlı krizleriyle nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum Bir de oğlum sürekli solda toplanıyor bu neden oluyor sizde de oluyor mu bilen var mı

Benım de sağda toplanıyor karnım bazen yamuk oluyor

Selam herkese, 27. Haftadayız bebegim 1.160 gr ve 38 cm. Biraz ilerde gidiyoruz sanırım :) sizlerde nasıl bebeğin boy ve kilo durumu? Kıyas yapmak istemiyorum tabi, aşağı yukarı normale yakın mıyız merak ediyorum. Şeker yüklememiz de normal çıktı

Benimki de sağda dedi doktor ama solda böyle toplanma gibi bişi oluyo sivrilik oluyo değişik bişey Dönmemiş zaten orda duruyor kasıklarımı tepikliyor sürekli

Maşallah nazar değmesin Bizim 1030 idi 27de :)

1 saat uyuyayım dedim.
Onda da doğururken gördüm kendimi

Birkaç gün evvelde göğüsümden süt sağıyordum
Anlaşılan benim bilinç iyice doğurmaya programlandı.

Maşallah nazar değmesin Bizim 1030 idi 27de :)

Size şeker testinden bahsettiler mi? Bebek iri diye diyetinizi değiştirmenizi söylediler mi? Benim 26'da 1110 çıktı ve şekerden şüphelendiler. Bana epey ağır konuştular, ne yiyorsun, ne yiyorsan yeme. ekmeği kesiyosun hemen, tatlı yemiyosun falan diye. 2 gündür ekmek yemiyorum. aç kalmayaya çalışıyorum ama mütemadiyen açım. ne yiyeceğimi şaşırdım.

Bana ağır konuşmak degil de, ekmek hamur isi ve tatliyi kesmelisin diye şeker yüklemesinden önceki muayenemde doktorum soylemisti zaten. Seker yukleme icin gittigimde de 1 hafta önde gidiyo ölçümleri. Dikkat etmeye devam dedi. Sabah iki dilim ekmek ye dedi mesela ama ben yemiyorum canım.

Tmm tşkler aklımda olsn :) aslında bı şikayetim rahatsızlığım yoktu ama tahlilde çıkmış Dr reçeteyi msj atmış akşam icecem işte bakalım. Ben de ilk hamileliğimde kullanmıştım ilk defa herhangi bi yanetki yapmamıştı. 7 yıl snra bı de smdi kullancm. İşte bakalım

Benım de önde gidiyor 26da 38 cm 1240 grm Dı oğluşum doktor önde gidiyor ama son ay dengeleyebilir dedi normal dogum istiyorum ama böyle tombiş giderse zor olacsk inşallah saglıkla gelsın tek duam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…