2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Alıyorum cnm magnezyum sodada içebiliyorum erken doğumum var Oyüzden kasılmalar tetikliyo diye biraz endişe ettim sizlerede sormak istedim

Bebegi bir iki hafta onde gidenlerden aranizda sekeri cikan oldu mu peki?
Bende şeker hamilelikten önce de vardı şeker ilacı kullanıyorum zaten bebeğim de 1 hafta önden gidiyormuş ama benim kilom falan normal çıkıyor sadece 4 kilo aldım bi sıkıntı yok çok şükür şekerle ilgili

Doktor da bebeğin iriliği genetik dedi benim ailemde eşimin ailesi de biraz iridir ben ve eşimde öyleyiz maşallah bende çok takıyordum kafama şeker den dolayı mi bebek iri acaba diye ama doktorum içimi rahatlattı.

Doktor da bebeğin iriliği genetik dedi benim ailemde eşimin ailesi de biraz iridir ben ve eşimde öyleyiz maşallah bende çok takıyordum kafama şeker den dolayı mi bebek iri acaba diye ama doktorum içimi rahatlattı.
Kızım iri bebekti. Bende de gebelik şekerşnden süphelnmişlerdi. Şükür ki çıkmamştı. Bizede genetik dedi sizden biri iri bebek miydi dedi doktor. Ben 40 haftalık 2600 doğmuşum, eşim 34 haftalık 2800 Yani erken doğmasa iri bebek olacakmış. Sanırım o nedenle öyle oldu

Evet tamam oraya bakayım.. çift kat mı tek kat mı ördün?

Kızlar sabah bime bambu oyun çubukları geliyor.. büyük çocuklarınız varsa bakın derim

Boyaları nasıl aldın ben baktimda anlamadım birde acaba zamanla boyasi geçer mi fazla ömrü olmazsa yazık emeklemekleriize
Ben panoyu 25x40 aldım. Bir de daha büyüğü var onu tercih etmedim. Ledli ve ledsiz olarak ayrılıyor. Ledli olanlarda led ışık için ekstra boşluk var. Boyasız ham ahşap aldım, boyam verniğim de var çünkü. Akrilik boya yapacağın için sıkıntı değil geçmez. 2 3 kat yaparsın bir de. Üzerine vernik sürersen zaten tamamen kalıcı olur.
Boya alacaksan Rich akrilik boya tercih etmelisin yine Rich su bazlı vernik. İnternette de vardır satan. İnstagramda suslumususlu var o da güvenilir. Web sitesi de var.

O nasıl şey ya gerçekten bazı doktorların negatif yaklaşımı sinirlendiriyor beni. Bunun yediklerimizle ilgisi yok. Kendini aç bırakma canım normal de düzenli beslen yeter. Bu plasentanın ürettiği hormonel bir durum... Tabii ki sürekli şeker, bisküvi, pilav vs yemek iyi gelmiyor ama ne yiyorsan kes yapıcı bir yaklaşım değil. Bir diyetisyen eşliğinde gayet düzene girer şekerin

Günaydın. Kasılma tam nasıl oluyor. Benim 1 haftadır sol yumurtalığımn orda ince ince sızı gibi oluyor ama anlık. O dediğiniz biyerde toplanma olayı bende de var. Karnım günün büyük kısmında yamuk duruyor. Sertleşiyor bi tarafı ama o toplanmadan kaynaklı nefes kesilmesi olmuyor bende.

Günaydın canım evet o kasılma oluyor ama kasılmanın şiddetine göre o nefes daralması hissi olmayabiliyor.
Benim ne zaman böyle kasılmayla birlikte sıcak bassa, terlesem, 60-70 üzeri olarak nst yansıyordu. Artık şiddetini kendim anlayabiliyordum
Şimdi olan minik minik kasılmalar rahatsız etmez pek.
Etmesinde zaten çok olması iyi değil.

Dün şeker yüklemeyle birlikte kan tahlili de yapılmıştı. Kan değerlerim çıkmış. Kolestrol ldl kolestrol ve trigliserit cok yuksek.

Dün şeker yüklemeyle birlikte kan tahlili de yapılmıştı. Kan değerlerim çıkmış. Kolestrol ldl kolestrol ve trigliserit cok yuksek.
Bana doktorum hamilelikte kolestrole bakılmadığını çünkü hamilelikle birlikte yükseldiğini ve bunun normal olduğunu söylemişti.
Tabi değer aralığı nedir ne kadar yüksek olması normal vs bilmiyorum ama panik yapma bence

Henuz yaptırmadım. Tokluk sekeri icin kan almislardi yarin gidicem sonucu için. Ondan sonra yaparlar herhalde seker testi. Yarin sorucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…