AApril wind
aslında doktorum istememişti Kolestrol ama asm genel tahlilleri herhalde ne var ne yok bakmışlar sabah sabah ben de görünce ne oluyoruz dedim.
AApril wind
aslında doktorum istememişti Kolestrol ama asm genel tahlilleri herhalde ne var ne yok bakmışlar sabah sabah ben de görünce ne oluyoruz dedim.
Kızlar günaydınnn..
Paşamın odasına asmak için etamin işliyordum bitti. O bitince kapı süsüne geçtim o da bitti. Hazır elim değmişken terlikle tacı da yapıvereyim dedim o da bitti. Nasıl olmuşlar?
Kızlar günaydınnn..
Paşamın odasına asmak için etamin işliyordum bitti. O bitince kapı süsüne geçtim o da bitti. Hazır elim değmişken terlikle tacı da yapıvereyim dedim o da bitti. Nasıl olmuşlar?
Günaydın kızllar ayy yaz geldi tesmen bugünlerde içim içime sığmıyor
Gümrük vergilerindeki artışvb. Nedenlerle bir an önce bebek arabasını halledeyim dedim aramızda bagi almak isteyen arkadaşlar vardı e bebek ve babymallda gördüm çoğusu açık.
2199 du fiyat renk griydi ama ellerinde tek tük var. Hafif gerçekten o arabayı alınca bidaha bastona gerek kalmaz bende onu alma niyetiyle gittim ama gözüme küçük geldi bide her yer bebek arabası olunca tabi. Hafif istyorsanız çok iyi markalarında küçük oluyor biraz zaten. Bende gittim uppababy Vista aldım Daha önce bakmıştım avrupada vs. Tutulan marka 4 tekerinde süspansiyon vs. var sanki dağ bağır gezicem ama ağır tek kaldığı için piyasa fiyatının oldukça altındaydı.
Kızlar bebegim kilolu diye şekerden süphelenmişti dr, sonuclar normal cıktı şükür. Detaylıyı kaçırdık ona üzülüyorum.. Kasılmam coktu, hala cok.. Dinlenince olmuyor ama gel de dinlen..
canımmm çok güzel olmuşşş
göktuğ ismini de çok sevdim
ben de gökhan koyuyorum çocuğuma ismi inşallah ksımetse, ama hepsini nasıl yaptın çok marifetlisin gerçekten
Kızlar bebegim kilolu diye şekerden süphelenmişti dr, sonuclar normal cıktı şükür. Detaylıyı kaçırdık ona üzülüyorum.. Kasılmam coktu, hala cok.. Dinlenince olmuyor ama gel de dinlen..