2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aaa gercekten mı bebiş saglıkdır inşallah
nomunomuchua adlı arkadasımız doğum yapmış. Bebek iyiymiş biraz toparlayıp küvezden çıkar. Hepimiz güzel dualarımızı üstlerinden eksik etmeyelim daha hızla toparlansınlar inşallah. İlk tatlişş bebeğimiz hayırlı olsun

Amin inşallah :) çok güzel haber bebeğinde iyi olması
Dün bende de hafif hafif kasıklara doğru sancılar vardı ama yalancı sancı dediklerinden olsa gerek biraz bebişin ayakları da orda zorluyor

İyi olduğunuza çok sevindim, tekrardan geçmiş olsun.

Bebeğin iyi olmasına sevindim Rabbım anneli babalı büyütsün inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız

Gülecek inş.. Benim reiki ile uğraşan bi arkadaşım vardı, o zaman bana hep şey dedirtirdi "göğüslerimden sütler şelale gibi akıyor" ben başlayayım yine enerji çalışmalarına...

evrene pozitif mesaj göndermek.. Mantıklı ben de başlıyım

Teşekkür ederim kızlar.
Iyi diyebilir miyiz bilmiyorum hala solunum cihazına bağlı. Dualarınıza çok ihtiyacımız var. Allah razı olsun.
Gebelikleriniz sağlıkla ilerlesin siz en güzel vakitte doğum yapın ınsallah kendinize dikkat edin

Canim benim hersey daha guzel olucak insallah Sen bol bol su ic o zaman sutunde daha daha artacak. Ben still tea iciyordum ekstra olarak oda iyi geliyordu. Bak anneminde bi onerisi oluyor bu durumda ama gaz yapiyor mu yapmiyor mu bilmiyorum. Yokluk zamaniydi hep yesil sogan koyardim ekmegin icine ve gelen sutun haddi hesabi olmazdi onu yedikce der. İnsallah faydasi olur

Canım benim inşallah kısa sürede iyi haberlerini alacaksın.
Buraya yazmasak bile inan ki dua ediyoruz sana merak etme.
Hastaneden çıkınca bizi de haberdar et olur mu?

Günaydınlar..

Aa her ikisi de sağlıklı ise ne güzel bir haber Vakit yaklaşıyor bir kez daha anlamış oldum :)

bir yandan güzel bir haber tebrik ederim :) inşallah sıkıntılar da biter güzel haberlerinizi alırız hep :) ama bir yandan da endişelendim, daha çok zaman var sonuçta, bir sıkıntı mı vardı acaba ? neden doğum erken oldu diye tekrardan tebrikler gözünüz aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…