Gözünüz aydın olsun. İnşallah herşey çok güzel olacak.Teşekkür ederim kızlar.
Iyi diyebilir miyiz bilmiyorum hala solunum cihazına bağlı. Dualarınıza çok ihtiyacımız var. Allah razı olsun.
Gebelikleriniz sağlıkla ilerlesin siz en güzel vakitte doğum yapın ınsallah kendinize dikkat edin
bir yandan güzel bir haber tebrik ederim :) inşallah sıkıntılar da biter güzel haberlerinizi alırız hep :) ama bir yandan da endişelendim, daha çok zaman var sonuçta, bir sıkıntı mı vardı acaba ? neden doğum erken oldu diyetekrardan tebrikler gözünüz aydın olsun
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Yorumlariniz ilaç gibi geldi inanın.
Hastaneden çıkış falan herkesi alintilayamiyorum.
Teşekkür ederim canım.
Söyle ki küçük imkanları gelişmemiş bir yerdeyim. Maalesef sağlık kontrollerim bastan savma geliyordu zaten.
Hamileliğin basindan beri kilona bakalım diyen dr olmadı mesela. Ben dedim siz düşünün.
Tansiyonunu ölçelim diyen de olmadı.
Ödem var dediğim halde. Hamilelikte olur tansiyon yoksa önemli değil dedi geçti. Panik oluo tansiyonuna bakalım diyen dr olmadı. Iki farklı dr için de böyleydi. Kendini nasıl hissediyorsun diye sordular. Iyiyim dedim şükür ödem dışında sorunum yok. Ama için rahat değil benimle yeterince ilgilenilmediğini düşünüyorum. Corona yüzünden şehir dışına da çıkamadım.
Sonra artık 32.hafta şehir dışına giderim derken bir sağlık ocağına gideyim öylesine kiloma bakırayım tansiyonumu ölçüteyim ilgilenen yok bari ben isteyeyim dedim. Yürüyüşe diye çıktım.
Bir ölçtüler 20 ye 10. Ama ben dimdik duruyorum.
Sok oldular panik içinde acile git hemen o bebeği alırlar senden hemen deyip beni de korkuttular. Sonrası malum..
Siz dikkatli olun gebeliginiz sonuna dek sağlıkla ilerlesin ınsallah.
Şimdiki aklım olsa kendimi sadece sağlıkçılara emanet etmez, evde kendi kendimi kontrol ederdim sıkıntım olmasa bile.
Ben sağlık ocağına bir uğrayayım demesem bir yerde beyin kanaması, nöbet gidermişim demek öyle dediler.. Rabbim korudu..
Eşim de şikayet etcem diyor ölecektin nerdeyse diye.
Ben hala anlamaya çalışıyorum.
Aslında çok kızıyordum hep bu ne umursuzluk diye ama yine de hoşgörmeye çalıştım..
Tetanoz aşısı için biz hatırlattık öyle aradılar. Çalışan değişimi olmuş sanırım adapte sorunu oluyor 2. Aşı için aramadılar mesela. Sonra da geçti zamanı artık yapamayız dediler.
Bir kontrolde kiloma sağlık ocağı bakti tansiyona bakcak mısınız dedim kendini nasıl hissediyorsun sikayetin var mı dedi. Yok iyiyim deyince gerek yok o zaman demişti mesela..
Yani ben anlamıyorum iki dk lik iş eline mi yapışır. Benim o gün de şikayetim yoktu yürüyüş yapacak kadar iyi geldim ama 20 ye 10 tansiyon çıktı. Demek oluyormuş.
Acilde şok olmuşum ama ben iyi hissediyorum diyorum dr diyorki senin nasıl hissettiğinin hiç önemi yok tansiyonun yüksekse bitmiştir.
Ee o zaman bana neden nasıl hissediyorsun deyip geçildi bunca zaman?
Her kontrolde rutin baksana.
Gerçekten aklım almadı bu işi..
Dualarımız sizinleTeşekkür ederim kızlar.
Iyi diyebilir miyiz bilmiyorum hala solunum cihazına bağlı. Dualarınıza çok ihtiyacımız var. Allah razı olsun.
Gebelikleriniz sağlıkla ilerlesin siz en güzel vakitte doğum yapın ınsallah kendinize dikkat edin
Ayy bizim işler karıştı, şu an ev alma aşamasındayız, durdurduk gelişini :) Depoda tutuyorlar, gelecekti normalde. Doğumdan önce taşınırız gibi, ama sonraya da kalsa oraya kurdurayım dedim, mobilyalar boşuna yıpranıyor taşınırken.torro Mobilyaların gelecekti geldi mi?
Anladım canım. Doğru düşünmüşsün hem yıpranıyor hem de kapılardan geçmediği için tekrar kurulum gerektirebiliyor. Biz de oda yapmayacaktık ama beşik odalardan geçiyormuş falan derken oda yaptık. Hayırlısı olsun daha zaman var nasılsa. Ben kurdum şuan ama toz oluyor boşunaAyy bizim işler karıştı, şu an ev alma aşamasındayız, durdurduk gelişini :) Depoda tutuyorlar, gelecekti normalde. Doğumdan önce taşınırız gibi, ama sonraya da kalsa oraya kurdurayım dedim, mobilyalar boşuna yıpranıyor taşınırken.
canım benim dualarımız sizinle, kendine dikkat et pozitif tut :) minnoş'a geçer pozitiflikTeşekkür ederim kızlar.
Dualarımız sizinleKonumda yazmıştım.
Korkmayın ama siz kendinizin daha çok doktoru olun lütfen..
Olsun yaa iyi olmuş hem oraya girince bile içi açılır insanın, bu işler olmasa hemen kurulsun isterdim ben :) Oda kurulacak diye odalar arası taşınma yaptık bir de boşunaAnladım canım. Doğru düşünmüşsün hem yıpranıyor hem de kapılardan geçmediği için tekrar kurulum gerektirebiliyor. Biz de oda yapmayacaktık ama beşik odalardan geçiyormuş falan derken oda yaptık. Hayırlısı olsun daha zaman var nasılsa. Ben kurdum şuan ama toz oluyor boşuna
Teşekkür ederim kızlar.
Ayy bizim işler karıştı, şu an ev alma aşamasındayız, durdurduk gelişini :) Depoda tutuyorlar, gelecekti normalde. Doğumdan önce taşınırız gibi, ama sonraya da kalsa oraya kurdurayım dedim, mobilyalar boşuna yıpranıyor taşınırken.
Bugun oluyorum. Doktor daha fazla kalmana gerek yok dedi. Hem de sonuclarini kontrol ettim oyle ciddi bir yukselme de yok, iyi gotunuyor dedi. Diyetisyen de ayni sekilde sonuclarin fena degil normalde de saglikli seyler yiyormussun zaten, birkac küçük degisiklik yapicaz dedi. En onemlisi dopplerle bebegin kan dolasimini kontrol ettiler, suyuna baktilar ve aralarinda cok iyi fln dediler. Benim icin mi diyolar diye dusunurken kadin bana dondu suyun her seyin cok iyi, hicbir sorun yok. Bebegin buyuk suyu da var bundan dolayi ama oyle ust sinirda falan degil dedi. Yanakli kizimizin fotografini verdi.
Hazirlandim cikisimi vermelerini bekliyorum ardindan glukoz olcucu aleti almaya gidicez esimle. Bugun hep guzel haberler vardi. Cok mutlu oldum. 🏵 Hepinize desteginiz icin tesekkur ederim
Bugun oluyorum. Doktor daha fazla kalmana gerek yok dedi. Hem de sonuclarini kontrol ettim oyle ciddi bir yukselme de yok, iyi gotunuyor dedi. Diyetisyen de ayni sekilde sonuclarin fena degil normalde de saglikli seyler yiyormussun zaten, birkac küçük degisiklik yapicaz dedi. En onemlisi dopplerle bebegin kan dolasimini kontrol ettiler, suyuna baktilar ve aralarinda cok iyi fln dediler. Benim icin mi diyolar diye dusunurken kadin bana dondu suyun her seyin cok iyi, hicbir sorun yok. Bebegin buyuk suyu da var bundan dolayi ama oyle ust sinirda falan degil dedi. Yanakli kizimizin fotografini verdi.
Hazirlandim cikisimi vermelerini bekliyorum ardindan glukoz olcucu aleti almaya gidicez esimle. Bugun hep guzel haberler vardi. Cok mutlu oldum. 🏵 Hepinize desteginiz icin tesekkur ederim
Canım dualarımız seninle, iyi olacak minnoş annesiTeşekkür ederim kızlar.
Bu arada guzel bir haber vereyim.Blackkcat ile konustum. Kanamasi durdu, bugun taburcu oluyor. ☺ Kendi de, bebek de iyi Allah’a sukur.
Detaylari kendi musait oldugunda yazar, haberiniz olsun diye sonuc kismini yazayim dedim.
Merhaba, biz 1 yıl denemiştik ve olmayınca eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu ve 6 aya kadar denedik mayısın 6 sında meryem ana otunu içmeye başladım ve bi parçasınıda boynuma astım ama gerçekten çooook inandım ve şuanda hamileyimm :)Kızlar selam meryem ana otu kullanan var mı önceki gebeliğinizde benim ilk gebeliğim baya araştırmalarım ve deneyenler sonucu kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?