2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Herşey güzel olacak cok güçlü bebislerimiz var hepsi savaşcı ben inaniyorum bu günler geçecek kucagimizdan inmeyen yaramaz mi yaramaz bize kök söktüreceklerı gunler gelecek

Çok sevindim, çok geçmişler olsun, tekrarı yaşanmasın inşallah

aa canım hayırlı olsun eviniz
bu arada amma çok hamile arkadaşımız taşındı yahu
Ayy çok teşekkürler giriyoruz bir yola bakalım :) Ben de bir ara taşınanları okurken aynı şeyi düşünüyordum, başıma geldi.
Yazmıştım geçenlerde, annemlerle aynı apartman, evi de ablamlardan satın alıyoruz Burada bazı arkadaşlarım iyi düşün dedi, vala düşündük taşındık en mantıklısı oldu bu.

Bu arada guzel bir haber vereyim. Blackkcat ile konustum. Kanamasi durdu, bugun taburcu oluyor. ☺ Kendi de, bebek de iyi Allah’a sukur.

Detaylari kendi musait oldugunda yazar, haberiniz olsun diye sonuc kismini yazayim dedim.

Ah ne güzel bir haber daha tekrar çok geçmişler olsun sevgili Blackkcat :)

Bu arada guzel bir haber vereyim. Blackkcat ile konustum. Kanamasi durdu, bugun taburcu oluyor. ☺ Kendi de, bebek de iyi Allah’a sukur.

Detaylari kendi musait oldugunda yazar, haberiniz olsun diye sonuc kismini yazayim dedim.
Çok güzel bir haber..Sağlıkla büyüyecek kuzu

Sağlıklı, güzel haberler alacaksın inşallah.. Dualarımız seninle tatlım.. Bebeğinle mis gibi evinize geçeceksiniz buna inanıyorum

bence çok güzel bir hareket ev almak yaa
kim ne derse desin hiç ev alıp mutsuz olanı görmedim.
Varsa da artık bahtında yoktur ve çok nadirdir zaten.
O yüzden bebecik kısmetiyle gelmiş maaşallahhh

bence çok güzel bir hareket ev almak yaa
kim ne derse desin hiç ev alıp mutsuz olanı görmedim.
Varsa da artık bahtında yoktur ve çok nadirdir zaten.
O yüzden bebecik kısmetiyle gelmiş maaşallahhh
Ya gerçekten yola girdin mi gerisi geliyor, bugün yeni krediler de açıklandı iyice düştü faizler biz tam bu kararı almışken. Sevindim ne yalan söyleyeyim :)

Bir de şu sıra bebek alış verişi yaparken her şeyin fiyatındaki ani artışı, maaşımın günden güne gözümün önünde erimesini görünce atağa geçtik. Allah dileyen herkese doğru zamanda nasip etsin.

Sanırım taşıma kapasiteleri 9-10 kg. Yanlış bilgi vermek istemem ama :) Başka sitelerde varsa belki daha ayrıntılı açıklama vardır.

Sanırım taşıma kapasiteleri 9-10 kg. Yanlış bilgi vermek istemem ama :) Başka sitelerde varsa belki daha ayrıntılı açıklama vardır.
Ooo o zaman bayağı kısıtlı kullanım süresi. Yani 1 yaşına kadar bile kullanmama ihtimali var. Yeğenim 1 yaşında 13 kg dı. Başka markalara bakayım.

Gözünüz aydın. İnşallah en kısa zamanda toparlayacak yavrunuz da. Sağlıkla kucağınıza alın bir an önce

O artışları ben de gözü yaşlı şekilde izliyorum maalesef.
elimden geldiğince hepsini eş dosttan topluyorum napalım

Ankee eşime söyledim suan hamal tutalım diyo. En azindan yürüyene kadar taşısın ya. 13-14 aya kadar.

: ))) ya ben de çünkü ilkin bebek arabasından bahsediyorsunuz sandım şaşırdım ne alaka 9 kg diye.
hani ilk alırken 13 kg aa taşırım deniyor da 100 200 metre sonra o enerji kalmaz diye düşünüyorum

ayy zamanın yaklastığını dahada anladık.. bişey kalmadıı

iyi olacak inş annesi.. neden erken doğdu kusura bakma yazdıysanda göremedim kaçırmış olabilirim..

ayy zamanın yaklastığını dahada anladık.. bişey kalmadıı

iyi olacak inş annesi.. neden erken doğdu kusura bakma yazdıysanda göremedim kaçırmış olabilirim..

Az yukarılarda paylaştım.
Yuksek tansiyon gebelik zehirlenmesi.
Inşallah iyi olur çok sağolun. Sağlıklı doğum dilerim hepinize.

: ))) ya ben de çünkü ilkin bebek arabasından bahsediyorsunuz sandım şaşırdım ne alaka 9 kg diye.
hani ilk alırken 13 kg aa taşırım deniyor da 100 200 metre sonra o enerji kalmaz diye düşünüyorum
Ben taşıyamam ya suan tasiyorum zaten ve daha simdiden sirt agrilarim basladi

Bizim kanguru kullanımlarımızda da hep babası taşıdı, bir yerden sonra o ağırlık çok fazla oluyor. Bize hiç kullanışlı gelmedi gerçi kanguru çok nadir kullandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…