2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizim kanguru kullanımlarımızda da hep babası taşıdı, bir yerden sonra o ağırlık çok fazla oluyor. Bize hiç kullanışlı gelmedi gerçi kanguru çok nadir kullandık
Ne kadar süre kullandınız peki kanguruyu? Gerekli ise alacağım da kararsız kaldım. Şu slingler için de evde iyi diyolar ama kullanmadan da bilinmiyor tabi.

Geçmiş olsun canım gözün aydın prenses erken gelmek istemiş inş biran önce de annesinin kucağına kavuşur:)

Bgn ise dönen hamisler nasıl geçti ilk gün,bnm beklrdigim kadar yoğun degildi özlemişim de calismayi, gerçi virüs kaparım die korka korka çalıştım bazen ama vakit çabuk geçti, uzun süre oturunca karnım ağrıdı bı kalkıp turladim öyle oldukça izne çıkmak için kaldı 14 iş günüm sizler naptiniz

Hiç uyuyamayan var mı?sabah 6 gibi ancak uykuya dalıyorum ve bu durumdan artık çok rahatsızım
Bnde öyleyim yaklaşık 2 aydır düzen yok. Bgn. En son saate baktığımda 3.45 di ve normal.sartlarda daha geç uyuyorum da ise gidecem die çok zorlandım kendimi sabah 7 de uyandım. Artk bgn saat 9 da pamuklar gibi uyumayı planlıyorum bakalım nolur

Erken mı cıkacaksınız izne 37 e kadar uzatmıcakmısınız

Aaa aaaa kaç haftalık doğdu, rahatsız olup hastanede yatan arkadaş mi doğum yaptı,başka biri mi bu.saglikla büyüsün bebisko

yani eğer istanbuldaysan, merkezdeysen hiç gerek yok bence acele etmeye. ihtiyaç olmaz yazık günah bunların hepsi bir bedel.
ama şehir dışındasındır o zaman hani gittikçe alınır tabi çoğu şey.
Yok yok izmirdeym. Zaten online aldım herseyi. Odasını bile gormeden aldm sayilir.

Ne kadar süre kullandınız peki kanguruyu? Gerekli ise alacağım da kararsız kaldım. Şu slingler için de evde iyi diyolar ama kullanmadan da bilinmiyor tabi.
Bizimki yürümeye başlar başlamaz ne araba ne kanguru istemedi, bir türlü oturtamadık. Yoruldukça da babasının kucağında gezdi. Çok gerekli değil ihtiyacınız olursa alırsınız. Slinglerin de bağlaması çok karışık göründü bana kullanmadım ama bilemiyorum

Konumda yazmıştım.
Korkmayın ama siz kendinizin daha çok doktoru olun lütfen..
Geçmiş olsun bebişi sağlıkla kucaklar eve dönersiniz inşallahBenim doktorum da sözde iyi bi dr ama ne tansiyon ölçüyor ne kg takibi yapıyor bebeğe bakıp bakıp gönderiyorBundan sonra ben de ölçtüreyim

Gözün aydın geçmiş olsun tekrar

Turp gibi hissetseniz de her kontrole bakın lütfen.
Hatta evde kendiniz de kontrol edin.
Allah hayırlı zamanda doğum nasip etsin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…