2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cümleten günaydın .bebeğini kucağına alan arkadaş allah ikinizede güzel günler nasip etsin.benimde yüksek tansiyonum sıkıntım var malesef.kilo alımımla birlikte kalbim çok fazla tekliyor.çok hızlı nefes nefese kalıyorum.bu durumdan çok rahatsızım.Bu ay kendi kendime yediğime çok dikkat ettim.umarım kilo almamışımdır.fakat malesef ayak ağrım var,yürüyemiyorum çok hareket edemiyorum.hep evdeyim buda beni etkileyen bir diğer etmen.allah hepimize güzel günlere uyanmayı nasip etsin. BlackCat seninde hastaneden çıkmana çok sevindim.kendine çok dikkat et.çok dikkatli ol.haziran ayından sonra temmuz ortası doğumlar gerçekleşmeye başlayacak .bunun için çok heyecanlıyım.Allah hepimize güzel hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.buralara çok uğramıyorum.uğradığım zaman üstün körü bir göz gezdiriyorum.Gözümden kaçıp hasta olan rahatsız olan her arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

canımm çok heyecanlı bakalım ne zaman doğuracağız.
Benim doktor sezeryan olursa 20 temmuz dedi bile

canımm çok heyecanlı bakalım ne zaman doğuracağız.
Benim doktor sezeryan olursa 20 temmuz dedi bile
Benim doktorum da sezeryan olursa 39. haftayı doldurunca gün veriyormuş. Yani benim için 28 temmuz sonrası. Daha erkene veriliyor diye biliyordum ama verilmiyor diyor.

Benim doktorum da sezeryan olursa 39. haftayı doldurunca gün veriyormuş. Yani benim için 28 temmuz sonrası. Daha erkene veriliyor diye biliyordum ama verilmiyor diyor.

Genelde 38+ sonrası yani 39. Haftanın içinde bitiminde veriyorlar . Oğlum da 38+6ydi bakalım bu sefer ne zaman olacak

Genelde 38+ sonrası yani 39. Haftanın içinde bitiminde veriyorlar . Oğlum da 38+6ydi bakalım bu sefer ne zaman olacak
Ben hala normal düşünüyorum gerçi. Ama bebek karar veriyor diyorlar ya biraz da. O yüzden sezeryan da aklımda. Günler yaklaştıkça acaba nasıl olcak moduna girdim bile.

Gozun aydin canim masallah

Günaydın kızlar

Sabaha karşı bir uyanışımda sol bacağıma korkunç bir kramp girdi, resmen bağırdım ki acı eşiğim çok yüksektir Eşim müdahale etti. Son kalkışımda da sağ bacağımda oldu aynısı, ne berbat bir şeymiş .
Hemen Kağan Kocatepe videou izledim ve 30. haftada görülür dedi, şok olsum tabi, çünkü bugün 29+0 oldum Magnzeyumu 16. haftadan beri kullanıyorum, peynir yoğurt da eksik etmem ama niye böyle oldu bilmem.

Bu arada dün gece kapı süsü baka baka helak oldum, rüyamda Ankee hepimize hazırlayıp gönderiyordu

ahahah allah allah çok enteresan rüyana mı girim kız

Ben hala normal düşünüyorum gerçi. Ama bebek karar veriyor diyorlar ya biraz da. O yüzden sezeryan da aklımda. Günler yaklaştıkça acaba nasıl olcak moduna girdim bile.

Bende ssvd düşünüyordum ama haftası yine ileri de gidiyor oyuzden pek bisi düşünmüyorum. Herşey son anda belli oluyor. Oğlum da daha ilk aylarda normal mi olacak diye soruyorlardı bende doktora sormuştum o da o şimdiden belli olmaz normal deriz sezeryan olur, sezeryan deriz hersey uygun olur normal olur demişti. Tabi şuan ilki sezeryan olduğu için sezeryan ihtimali daha yüksek bende. Hayırlısı diyip bekliyorum .

Geçmiş olsun berbat bişi o ya bende yaşadım uykudan uyandim ağladım Oğlumda da magnezyum kalsiyum kullanmama rağmen oluyordu vücut bir dengesiz

Bu sabah bende krampla uyandım demek bu haftalarda oluyormuş kalsiyumum yüksek magnezyumda kullanıyorum

Aynen öyle hayırlısı olsun da sağlıkla olsun gerisi çok da önemli değil. ama dediğin gibi ilk öğrendiğimden beri herkes normal mi olacak diyor. Son haftalarda belli oluyormuş dedikçe ısrarla soruyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…