2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Off o psikolojik baskılar hep var. Normal için elinden geleni yaparsın ama şartlar el verdikçe herşey. Kafayı çok yormamakta gerek. Sonra sezeryana dönünce süreci atlatamayan çok oluyor.

Bu yeni süreçte 32 haftadan 37 ye kadar çalışabilir raporu verir mi sizce doktorlar kızlar merak ettim. Ben ücretsiz iznimi kesip işe başlamayı düşünüyordum vardiyalı çalışma var diye, hamileler de izinliydi idarenin insiyatifiyle şimdi 24-32 haftayı idari izin yapmışlar orda izinli olup 32’den 37 kadar çalıştırmazlar diye düşündüm, aktif çalışmayınca da doğum sonrasına aktarılmıyor. İstesek de istemesek de 32 de mecbur izne ayıracaklar gibi anladım ben

Ben en azından 3 hafta aktarayım diyodum tüh
Bu durumda hiç bı Dr çalışabilir raporu vermez bnce riske girmez. Normal şartlarda aktarılıyor tabi ama şuan bı netlik yok açıkçasi.ben zaten aktarmayacagim için. İdari izindeyken o donemdeysen aktaramiyorsun ama, aktif olarak calksman gerekir o dönemi çünkü o sürede yıllık izin ve rapor da kullandirilmaz

Ben de öyle anladım. Çalışır kabul etmeyecekler gibi. Bakan twitterında yazmış analık izni 24. Haftadan başlamış olacak diyor. Benim bu hafta idari izinli olmama yarayacak 32 de pazartesi günü oluyor çalışır mı çalışamaz mı almam lazım net değil. Personelde haklı olarak gergin. Netlik zamanla olacak gibi. Bence başlamayın sağlık şu an karışık. Meslektaşlarınız filyasyonda hiç olmadı onlarla temaslı oluyorsunuz.

Dun beni cagirmadilar , temizlik islemleri yapilacak koku toz dokunur belki diye. Bugun oglenden sonra basladim işime. Yogunluk yok tabide haftaya asil yoğunluk olacak bizim. Gelen gidenij haddi hedabi olmaz bakalim nasil koruyacagiz kendimizi

Ben ücretsiz izni 32. Haftada kesip doğum iznimi başlatmayı düşünüyorum aslında. Bu 24. Haftadan olan izin amir insiyatifine bırakılmamış, Cumhurbaşkanı kararıyla olmuş ya kimseye bir borcum olmaz 3 hafta erken başlayış mı yapsam dedim, işe gitme durumu olsa hiç düşünmezdim ama şimdi böyle bir hakkım olunca acaba dedim

Doğru başlatırlarsa bi kaç ay maaş yatar hemen başlayın

Öğretmen arkadaşlar yeni çıkan erken izin yasasıyla bizim durum nasıl olacak fikri olan varmı 32 haftada mi ayrılmak lazım .doğum sonrasına aktarabilirsiniz izni
ben özel sektörde öğretmenim, şuan evden dersleri veriyorum. 32.haftam da okulların kapanma haftasına denk geliyor. ne yapmak lazım hiçbir bilgim yok. birde tam zamanlı çalışmıyordum zaten.

Turp gibi hissetseniz de her kontrole bakın lütfen.
Hatta evde kendiniz de kontrol edin.
Allah hayırlı zamanda doğum nasip etsin size.
[/QUOTE]
Amin teşekkür ederim. Size de sağlıkla eve dönmeyi nasip etdin inşallah

ya bir de tansiyona şimdi eczaneler de bakmıyor koronavirüs yüzünden
doktorun kontrollerde bakmaması o kadar saçma ki
ki düşünün hep gittiğim bir eczane ya sana bakarım tabi ki deyip de baktı ki tansiyonum düşmüş o esnada.
kontrolü bu kadar basit, takibi bu kadar önemliyken neden bakmazlar inanılır gibi değil. MC06 nomunomuchua

Evet eve de alıcam bir tane lazım olur sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…