2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar benden süt geldi galiba. önce ter sandım, sıcaklamıştım ama sadece göğüs uçlarının orada ıslaklık. rengi tam beyaz da değil, yaşayan var mı?

Benim kurumum özellikle 32. Hafta olarak belirlemişler, o süreden sonra çalışmak size kalmış dedi.. ben bundan istersek çalışılabilir olarak algılıyorum...

Benim kurumum özellikle 32. Hafta olarak belirlemişler, o süreden sonra çalışmak size kalmış dedi.. ben bundan istersek çalışılabilir olarak algılıyorum...
Doktorlar bu kadar risk varken verir mi acaba 32-37 arası çalışılabilir raporu

Ya ben bu 24 hafta olayını pandemi ile ilgili sanmıştım, meğer genel bir kararmış idari izin 32 den 24'e çekilmiş Kamuda çalışan arkadaşlar, sonuna kadar alın ya hakkınızı.
Dünyaya bir bebek gelecekse akan sular durmalı demiş bir de bakan, e özel sektör bebeleri de dünyaya gelecek inşallah ama 32'de bile alamıyoruz, hakkımız sonrasına kalsın diye
İnşallah eşit bir karar çıkarırlar, ve şu patronlardan alırlar insiyatifi.

İyi olduğunuza çok sevindim, tekrardan geçmiş olsun.
Çok güzel bir haber..Sağlıkla büyüyecek kuzu
Çok çok şükür kızlar evdeyim artık hepinize teşekkür edeim güzel dilekleriniz ve dualarınızı her zamn hissettim,riskim devam ediyor ama oğluşum sımsıkı tutundu ve inşallh tutunacak bana,inanıyorum buna,hepimiz zamanında doğum yaplaım inşallh

kızlar benden süt geldi galiba. önce ter sandım, sıcaklamıştım ama sadece göğüs uçlarının orada ıslaklık. rengi tam beyaz da değil, yaşayan var mı?
Ben yaşamadım ama çok var yaşayan yani normal merak etme sadece ucuna dokunma sıkma sakın,bişecik olmaz

Çok teşekkür ederim. Inşallah iyi olur dua ile bekliyoruz.
Size de Çok geçmiş olsun.
Kendinizi koruyun.

Özel egitim kurumunda calisiyorum ve bakanliktna yazi gelmeden izne ayrilmamiz munkun degil malesef
Yazı yarın gelir en geç, bize de gelmedi ama ben gitmicem. Dr a gider belgemi alıp bırakırım gerisini onlar düşünsün

Aynen oyle kızlar. Aktarılıyor, durum normale döner de aktif çalışırsan aktarirsin ama o bize yetişmez 37 yi geçer o zamana kadar herkes

Bana istersem çalışabilir raporu ile çalışıp aktarabileceğimi söylediler ama...
Çalıştığın taktirde aktarirsin tabiki ama bu durumda Dr risk alıp o raporu verir mi bilemem. Çalışmadan aman nasılsa idari izin şeklinde çalışıyor sayılarak aktarilmiyor ben onu demek istedim. Aktif çalıştıktan snra aktarirsn tabiki. Çalışmasına izin verilmez şeklinde bı yazı gelirse orasını bilemicem ama, peyder pey açıklama yaptıkları için malum..

Dun beni cagirmadilar , temizlik islemleri yapilacak koku toz dokunur belki diye. Bugun oglenden sonra basladim işime. Yogunluk yok tabide haftaya asil yoğunluk olacak bizim. Gelen gidenij haddi hedabi olmaz bakalim nasil koruyacagiz kendimizi
Evimizde korunmaya devam cnm :)

Benim dr kesin verir, pek rahat mübarek ama benim kurumun bina zaten başlı başına sıkıntı, cam yok 1000 kişi, klima şu an yasak.. herhalde yazın 45 derece olur odalar.. Ama öte yandan doğum sonrası da çok zor.. offf offf zor günler...

Aynen ya. Ben her kontrole gittiğimde doktor muayeneye başlamadan hemşiresi hemen tansiyonu ölçüp not alıyor. İyi misin diye sormak da garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…