Bu yeni süreçte 32 haftadan 37 ye kadar çalışabilir raporu verir mi sizce doktorlar kızlar merak ettim. Ben ücretsiz iznimi kesip işe başlamayı düşünüyordum vardiyalı çalışma var diye, hamileler de izinliydi idarenin insiyatifiyle şimdi 24-32 haftayı idari izin yapmışlar orda izinli olup 32’den 37 kadar çalıştırmazlar diye düşündüm, aktif çalışmayınca da doğum sonrasına aktarılmıyor. İstesek de istemesek de 32 de mecbur izne ayıracaklar gibi anladım ben
Benim kurumum özellikle 32. Hafta olarak belirlemişler, o süreden sonra çalışmak size kalmış dedi.. ben bundan istersek çalışılabilir olarak algılıyorum...
Benim kurumum özellikle 32. Hafta olarak belirlemişler, o süreden sonra çalışmak size kalmış dedi.. ben bundan istersek çalışılabilir olarak algılıyorum...
Ya ben bu 24 hafta olayını pandemi ile ilgili sanmıştım, meğer genel bir kararmış idari izin 32 den 24'e çekilmiş Kamuda çalışan arkadaşlar, sonuna kadar alın ya hakkınızı.
Dünyaya bir bebek gelecekse akan sular durmalı demiş bir de bakan, e özel sektör bebeleri de dünyaya gelecek inşallah ama 32'de bile alamıyoruz, hakkımız sonrasına kalsın diye
İnşallah eşit bir karar çıkarırlar, ve şu patronlardan alırlar insiyatifi.
Çok sevindim, çok geçmişler olsun, tekrarı yaşanmasın inşallah
Ayy çok teşekkürler giriyoruz bir yola bakalım :) Ben de bir ara taşınanları okurken aynı şeyi düşünüyordum, başıma geldi.
Yazmıştım geçenlerde, annemlerle aynı apartman, evi de ablamlardan satın alıyoruz Burada bazı arkadaşlarım iyi düşün dedi, vala düşündük taşındık en mantıklısı oldu bu.
Ah ne güzel bir haber daha tekrar çok geçmişler olsun sevgili Blackkcat
:)
Çok çok şükür kızlar evdeyim artık hepinize teşekkür edeim güzel dilekleriniz ve dualarınızı her zamn hissettim,riskim devam ediyor ama oğluşum sımsıkı tutundu ve inşallh tutunacak bana,inanıyorum buna,hepimiz zamanında doğum yaplaım inşallh
nomunomuchua
canım çok geçmiş olsun,bebişin sağlığına kavuşup küvezden çıkacak inşallh,dualarım sizinlebende 5gün hastanede yattım ağır kanamadan şimdilik risk devam ediyor yatıyorum,Allah kucağınıza nasip etsin bebğinizi en yakın zamnda inşallh
nomunomuchua
canım çok geçmiş olsun,bebişin sağlığına kavuşup küvezden çıkacak inşallh,dualarım sizinlebende 5gün hastanede yattım ağır kanamadan şimdilik risk devam ediyor yatıyorum,Allah kucağınıza nasip etsin bebğinizi en yakın zamnda inşallh
Çalıştığın taktirde aktarirsin tabiki ama bu durumda Dr risk alıp o raporu verir mi bilemem. Çalışmadan aman nasılsa idari izin şeklinde çalışıyor sayılarak aktarilmiyor ben onu demek istedim. Aktif çalıştıktan snra aktarirsn tabiki. Çalışmasına izin verilmez şeklinde bı yazı gelirse orasını bilemicem ama, peyder pey açıklama yaptıkları için malum..
Dun beni cagirmadilar , temizlik islemleri yapilacak koku toz dokunur belki diye. Bugun oglenden sonra basladim işime. Yogunluk yok tabide haftaya asil yoğunluk olacak bizim. Gelen gidenij haddi hedabi olmaz bakalim nasil koruyacagiz kendimizi
Çalıştığın taktirde aktarirsin tabiki ama bu durumda Dr risk alıp o raporu verir mi bilemem. Çalışmadan aman nasılsa idari izin şeklinde çalışıyor sayılarak aktarilmiyor ben onu demek istedim. Aktif çalıştıktan snra aktarirsn tabiki. Çalışmasına izin verilmez şeklinde bı yazı gelirse orasını bilemicem ama, peyder pey açıklama yaptıkları için malum..
Benim dr kesin verir, pek rahat mübarek ama benim kurumun bina zaten başlı başına sıkıntı, cam yok 1000 kişi, klima şu an yasak.. herhalde yazın 45 derece olur odalar.. Ama öte yandan doğum sonrası da çok zor.. offf offf zor günler...
2 hafta sonra beraber karar vereceğiz bakalım büyük ihtimal korkup gitmeyeceğim ama.. sonrası da çok tedirgin ediyor beni... 8 hafta neyimize yetsin bizim
ya bir de tansiyona şimdi eczaneler de bakmıyor koronavirüs yüzünden
doktorun kontrollerde bakmaması o kadar saçma ki
ki düşünün hep gittiğim bir eczane ya sana bakarım tabi ki deyip de baktı ki tansiyonum düşmüş o esnada.
kontrolü bu kadar basit, takibi bu kadar önemliyken neden bakmazlar inanılır gibi değil. @MC06nomunomuchua