- 19 Aralık 2012
- 441
- 707
- 103
yok ya 32 den sonra idari izin yoktuki iş göremezlik raporu alıyordukYa ben bu 24 hafta olayını pandemi ile ilgili sanmıştım, meğer genel bir kararmış idari izin 32 den 24'e çekilmişKamuda çalışan arkadaşlar, sonuna kadar alın ya hakkınızı.
Dünyaya bir bebek gelecekse akan sular durmalı demiş bir de bakan, e özel sektör bebeleri de dünyaya gelecek inşallah ama 32'de bile alamıyoruz, hakkımız sonrasına kalsın diye
İnşallah eşit bir karar çıkarırlar, ve şu patronlardan alırlar insiyatifi.
Benim de 32 .haftam tam karne gününe denk geliyor nasıl ayarlamissakben özel sektörde öğretmenim, şuan evden dersleri veriyorum. 32.haftam da okulların kapanma haftasına denk geliyor. ne yapmak lazım hiçbir bilgim yok. birde tam zamanlı çalışmıyordum zaten.
bende 20 temmuzdan itibaren bekle dedi canım benim.canımm çok heyecanlı bakalım ne zaman doğuracağız.
Benim doktor sezeryan olursa 20 temmuz dedi bile
Bende aynı şeyi merak ediyorum. bugün 29. Haftama girdim ve haberi görünce hemen idaremi aradım ancak hiçbir bilgileri yoktu. Yarın sgk anlaşmalı bir hastaneye gidip gebelik haftamı bildiren bir belge alacağım her ihtimale karşı ve okula ayrılma talebi dilekçemi resmi yazının görselinin çıktısıyla birlikte vereceğim. Ayrılabilirsem süper olur ama olmasada rapor işime yarayacak. Çünkü benim bulunduğum ilçede sınav görevleri için resen görevlendirmeler yapılacak ve bugün çıkan kararla gebelik haftamı ispatladığım takdirde en azından görev veremezler.Öğretmen arkadaşlar yeni çıkan erken izin yasasıyla bizim durum nasıl olacak fikri olan varmı 32 haftada mi ayrılmak lazım .doğum sonrasına aktarabilirsiniz izni
Bu haftalarda haftada 200-400 gr arası almak normal diye biliyorum, bence fazla almamışsın. Toplam 12 olmaz da 14 olur çok değil aldığın. Ben ilk gebelikte 55ten 71e çıkmıştım, doğum sonrası 66 kiloydum ama bebek zayıftı tüm kiloyu ben almışımBugun oğlumu görmeye gittik ve cok moralım bozuldu son 5 haftada 2 kilo almışım cok üzüldüm toplamda 9kilo oldu önum de 9 hafta var 3 kilo alma hakkım kaldı toplam da 12 kilo alabilirsin demişti bir de cok fazla yememe dikkat etmiş oldugum halde saglıklı beslenmeye çalışıyorum abur cubur yok doğum da kac kilo gider nasıl vercem bu kilolarımı daha önce doğum yapanlar doğum da ne kadarı gidiyor
İnşallah veririmBu haftalarda haftada 200-400 gr arası almak normal diye biliyorum, bence fazla almamışsın. Toplam 12 olmaz da 14 olur çok değil aldığın. Ben ilk gebelikte 55ten 71e çıkmıştım, doğum sonrası 66 kiloydum ama bebek zayıftı tüm kiloyu ben almışımemzirme döneminde kontrollü beslenirsen verirsin zaten ben abartıp 73e çıkmıştım sonra dikkat edince veriliyor, tek derdimiz kilolar olsun
ya bir de tansiyona şimdi eczaneler de bakmıyor koronavirüs yüzünden
doktorun kontrollerde bakmaması o kadar saçma ki
ki düşünün hep gittiğim bir eczane ya sana bakarım tabi ki deyip de baktı ki tansiyonum düşmüş o esnada.
kontrolü bu kadar basit, takibi bu kadar önemliyken neden bakmazlar inanılır gibi değil. @MC06 @nomunomuchua
Kızımın hazırlıklarına başladım teyzeleri rabbim ınş güzel hayırlı günlerde kugiydormeyi kullanmayı nasip eder. ❤
Cok ilginc, benim muayene oncesi kiloma ve tansiyonuma bakiliyor ve ilk yorum buna yapiliyor henuz usg baslamadan. Perinatoloji diye mi boyle bilmiyorum ama.
Aynen benim de direkt tansiyona bakıyor doktorum. Sonra da ultrasona giriyorum. Kilo en son bakıyor.Cok ilginc, benim muayene oncesi kiloma ve tansiyonuma bakiliyor ve ilk yorum buna yapiliyor henuz usg baslamadan. Perinatoloji diye mi boyle bilmiyorum ama.
Hamile kalmadan önceki kilona bağlı biraz ama bana normal geldi. Ben şuan sanırım 12 kg almış durumdayım. 13 de olabilirBugun oğlumu görmeye gittik ve cok moralım bozuldu son 5 haftada 2 kilo almışım cok üzüldüm toplamda 9kilo oldu önum de 9 hafta var 3 kilo alma hakkım kaldı toplam da 12 kilo alabilirsin demişti bir de cok fazla yememe dikkat etmiş oldugum halde saglıklı beslenmeye çalışıyorum abur cubur yok doğum da kac kilo gider nasıl vercem bu kilolarımı daha önce doğum yapanlar doğum da ne kadarı gidiyor
Çok güzellerKızımın hazırlıklarına başladım teyzeleri rabbim ınş güzel hayırlı günlerde kugiydormeyi kullanmayı nasip eder. ❤
Benim de öyle kilo takibi ardından tansiyon, gerçi ben de perinotolojideyim ama rutin olmalı diye düşünüyorum. Tansiyon önemli hamilelikte, hatta aile hekimliği kontrol için her aradığında da hep tansiyon sıkıntısı var mi, ellerde şişme var mi vs diye soruyorCok ilginc, benim muayene oncesi kiloma ve tansiyonuma bakiliyor ve ilk yorum buna yapiliyor henuz usg baslamadan. Perinatoloji diye mi boyle bilmiyorum ama.
Cnm 9 kilo çok normal niye moralin bozuldu almaman mi gerekiyor kiBugun oğlumu görmeye gittik ve cok moralım bozuldu son 5 haftada 2 kilo almışım cok üzüldüm toplamda 9kilo oldu önum de 9 hafta var 3 kilo alma hakkım kaldı toplam da 12 kilo alabilirsin demişti bir de cok fazla yememe dikkat etmiş oldugum halde saglıklı beslenmeye çalışıyorum abur cubur yok doğum da kac kilo gider nasıl vercem bu kilolarımı daha önce doğum yapanlar doğum da ne kadarı gidiyor
Mukemmel gorunuyor.Saglikli gunlerde giysin Meva’miz.
Teşekkür ederizÇok güzeller
Bana biraz fazla geldı ne bileyim sankı doğum da gitmeyecek bu kilolar gibi hissediyorumCnm 9 kilo çok normal niye moralin bozuldu almaman mi gerekiyor kiben 29 haftayim 11 kilo flnaldm heralde
Bana biraz fazla geldı ne bileyim sankı doğum da gitmeyecek bu kilolar gibi hissediyorum
30 kilo alıp eski halinden daha zayıf olanlar var takma, kilo almanın insanı en mutlu ettiği dönemdeyiz tadını çıkar :) ben birinde 16-17 diğerinde 20 kilo aldım hepsi gitti mi gitti... Ne kadar çok alırsan o kadar geç gidiyor tabiki ama neticede istedikten snra veriyorsun hele ki spor diyet vs yaparsan hemen gider.ben hicbisey yapamayanlardanim meselaBana biraz fazla geldı ne bileyim sankı doğum da gitmeyecek bu kilolar gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?