2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
benimde akşamları çok daha şiş oluyor karnım. başta verdiğim kiloyu tekrar aldığımı sayarsak toplamda 6 kilo aldım. doktorum almalısın demişti ama şimdi şekerden dolayı diyet listesine uygun besleniyorum. bebeği nasıl etkiliyor bu durum çok merak ediyorum, 1 ay oldu muayene olalı.

günaydın canım,yatıyorum sürekli wc ve yemeğe kalkıyorum,ayakta baskı hissediyorum zaten,iyiyim çok şükürsen nasılsın

bizde de durumlar artık hafiften mideme baskılar söz konusu
dün bir dönüşler bir hareketler midem ağzımda gezdim
neyse aman sağlıklı olsunlar da napalım biraz artık zorlanmalar normal

Dr browns çok pahalı ve artk tr de pek yok satılan yerler orijinal mi degilmi sıkıntı, başlık vs konusunda sıkıntı yaşar mıyım ki diye düşünüp almadjm ben ama kullanan arkadaşım çok çok memnundu ameerikadan getirtiyordu o kuzenine. Tommee tippee aldım bne antikolik yorumları da iiydi fiyatı da uygun bı denicem bakalim

günaydın canım,yatıyorum sürekli wc ve yemeğe kalkıyorum,ayakta baskı hissediyorum zaten,iyiyim çok şükürsen nasılsın
o baskı bende de oluyor. Bana bebek plesantaya mesaneye aşağı doğru bastırıyor gibi geliyor. Aynı baskı mesanede de hissediyorum. Hatta bazen çocuğum oraya basma anneyi kanatma diye konuşuyorum. Kafayı yasladı sanki hiç umrunda değil.

Evet banada Holladadan teyzem getirmişti çok kullanmadım ama çok kaliteydi,kullanananlar memnun gerçekten ama aventta çok iyi ondan da memnun bir çok kişi bakalım aventta alabilirşm browns olmazsa

Bnde tartıldım smdi 73.3 çıktım. 10 kilo almışım hatta 11 de diyebiliriz 62-63 civariydim hamile kalmadan önce. Genelde 10 kilo civarı almışız heralde bu haftadakiler

Evet banada Holladadan teyzem getirmişti çok kullanmadım ama çok kaliteydi,kullanananlar memnun gerçekten ama aventta çok iyi ondan da memnun bir çok kişi bakalım aventta alabilirşm browns olmazsa
Avent te güzel cnm evet o zaten evde var kızım doğduğundan beri mama takviyeliydi hep 20 ay da emdi hicbi sikinti yasamadkm aventte. Ama gazliydi bunda bicde bu biberonu deniyeyim dedim, begenmezse avent e geçerim. Önemli olan başlık cuk cuk süt gelmicek zor gelecek ki emmeyi de bırakmasın

Günaydın hanımlar,
@Bananek_ Canım ben de öğretmenim ama izinler konusunda hiç bir bilgim yok . Sanırım biz doğum sonrasına bisey aktaramıyoruz.
Aslında bazıları alınabilir bazıları yazın alınmaz diyor,benim de kafam karışık doğum nasipse Ağustos ortalarına geliyor önceki haftalarda sanırım çalışabilir raporu alınmıyor

Evet aynen öyle plasenta zaten rahim ağzında e bebekte plasenta üstünde olunca 2adım atıp mutfağa bile giderken çişim geliyoryeni yapmış olsamda,senin kanama sürekli oluyor mu

Aynen emme refleksi olmalı onun dışında gaz çok önemli ben gazla çok uğraşmıştım hemde beni emiyordular,biberonla nasıl olurdu bilmiyorum bende browns vardı işte pek gerek kalmadı çok nadiren sağdığımda kullanmıştım,inşallah güzelce emerler,çok gerek kalmaz

Evet aynen öyle plasenta zaten rahim ağzında e bebekte plasenta üstünde olunca 2adım atıp mutfağa bile giderken çişim geliyoryeni yapmış olsamda,senin kanama sürekli oluyor mu
Mayıs ayında birkaç kere kanama oldu. En son 22 mayıstan beri kanamadı.

Mayıs ayında birkaç kere kanama oldu. En son 22 mayıstan beri kanamadı.
İnşallh bir daha görmezsin görmeyiz kanama falan şu an yatıyo olsamda çok tedirginim dönerken bile çişe sıkışıyor gibiyim,sık sık tuvaleti ziyaret ediyorum mecburen aklım çıkıyor kanama görcem diye,bu şekilde atlatmış olalım inşallh devamı gelmesin kanamların,en son ne zaman dr gittin bebiş nasılmış canım benim birazda suyum fazlaymış ama cuma 75grlık şeker yüklemesi yapılacak bakalım sebebi neymiş

Her hissettiğim ıslaklıkta, sıcaklıkta kan mı diye kontrol ediyorum. Genelde gece geldiğinden uykularım bölündü kalkıp sürekli kontrol ediyor um.
Dün kalp atışını dinledim sağlık ocağında. Haftaya perinatoloji randevum var.

S seymayaz bize haberleri yaz canım?
canım renkli ultrason çekildi bugün radyolog çekti sonuçlar doktoruna gidecek dedi birşey demedi pek tek anladığım bebeğin ağırlığıydı cinsiyetine de erkek gibi dedi net birşey demedi yarın randevum var doktora da sorcam bakalım bakacak mı ne diycek

çok sevindim bende iyi olduğuna canım Rabbim sağsalim sağlıklı bi şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah dünden beridir bende ayaktayken baskı hissediyorum sanki her an gelecekmiş gibi bugün ultrason çekildi doğum pozisyonu almış başı aşağıda duruyo miniğin

selam kızlar birşey sorcam kaçıncı haftadasınız ve minnoşlarınız kaç kg acaba merak ettim ben 29 haftadayım 1260 gr dedi normal mi acaba bu haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…