2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu haftaya kadar rahat yururdum ama artik hem yoruluyorum hem de gecen gun belime cok agri girdi yururken. Eve gidip yatinca gecti anca. Aksamlari pilates topunda biraz sallaniyorum, onda bir sorun yok simdilik.

Ay kendi belirtilerimi dinliyor gibi oldum
Tek değilmişim demek :)
Ben yaptırmadim kendim yapmayi tercih ettim, el emegı olsun dedim ama uğrastirdi, bende evime misafir kabul etmeyecegimi soyledim anneme verecegim hediyelikleri o dagitir diye. Ani olsun istedim doğrusu.
Batmadan çok hafif yanma oluyor bende

Ben onu da yapmadım gelmiyorlarsa ne gerek var dedim. Biraz sert düşündüm galiba

Ben hazırladım kızlar. Az da olsa çok yakın akraba gelecek çünkü. Bide ne bileyim süsü olsun istedim. Doğum fotoğrafçısıda ayarladım. Çok şükür açmışlar yeniden. Son bir hastaneye tekrardan teyit ettireceğim. Yaklaştıkça teyit ettir dediler çünkü.

Ben onu da yapmadım gelmiyorlarsa ne gerek var dedim. Biraz sert düşündüm galiba
Ben de az miktar da olsa bir şeyler yapacağım dağıtmak için çünkü şimdiden yakın arkadaş ve akrabalarım eve hediye göndermeye başladı bile. Ben de doğum sonrası onlara kargo olarak yollamak niyetindeyim.
Bugün değilse de illa ki seneye beriye bebek görmeye gelenler veya takısını gönderenler de olacaktır. Onlara karşı da elim boş olsun istemiyorum.

Ama lohusa tacıdır hastane süsüdür o tarz şeyler yapmadım tabii.

Gelmeyecekler ama yine de hazir bulunsun kendime de ayircam birkac tane , ileride anı kutusu yapmayı düsunuyorum icine koyarim diye aklimdan geciyor; denk gelmissinizdir bu bebek cikolatalari hazirlayanlar var metal kutuda baskili onlardan da siparis vericem ileride kutusu ani kutusuna dönüssün
Eki Görüntüle 2661360
Biz az sayıda kolonya hazırladık. hem steril olur diye düşündük. eve gelen çok olmaz bence kalırsa da dağıtırız dedik
Çok güzel olmuş ellerinize sağlik, kina gecemde yapmisrim benzer sekilde dağitmistim yine aynini yapmak istemedim diye bu kez baska bisey seçtim , tamamlansin son halini paylasacağim

Yaramazlık yok canım
Henüz doğmadı ama cuma günü ameliyat tahlillerimizi yaptırıp günümüzü alıcaz inşallah.
Aman çok sevindim iyi olmanıza. Bu ara o kadar hastaneye yatış yapan erkenci gelmeye çalışan bebek haberleri aldıkki seninde sesin çıkmayınca merak ettim. Yaa senindemi sezeryan olacak. Benimde planlı sezeryan bi aksilik olmazsa acele etmezse bizim oğlan 20 ağustosta alıcam dedi doktor. Bakalım son zamanlar dahada zorlaştı sıcakla beraber günlerde geçmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kavuştursun evlatlarımıza.

Senin hediyelikler geliyor o yüzden normal canım. Bizde direk gelip elden verirler onzaman da bakarız artık zaten şuan yapayım desem elim kolum kalkmaz o yüzden bu sefer böyle oldu. İlk kızımda yapmıştım bişeyler

Kızlar şu bebeğin toplanıp karnın tek taraflı yahut karnın ful sertlesmesi olayını ben 25. Haftadan beri filan yaşıyorum ama özellikle iki gündür sık olmaya başladı. Sorun etmeli miyim gitmeli miyim doktora filan. Randevuma 9 gün var

Benimde her 2 hamileligimde 20 li haftalarda başladı sertleşme 33. haftada sancı çıktı nst de doktor dikkat et dedi sertleşmelerin olması normal ama sıklığı önemli mesela düzenliyse ya da 1 saatte 4 den fazla oluyorsa önemsemek lazımmış

Doktorunun tlfu varsa ara söyle belki ilaç falan yazar. Benimde oldu aradım ilaç verdi çok şükür çok arada nadir oluyor artık hemende geçiyor

Magnezyum kullanıyor musunuz birde günde k kez oldugu önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…