2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
henüz çantası hazır değil diye acele etmiyordur beyefendi. Çanta hazırlanınca kıpırdanır. Bizim aramızda 1 ay falan var, ben bu haftasonu 3-5 bi şeyle çanta hazırlamayı düşünüyorum ufaktan.

Kendimi gördüm tarihlerde aynı

Çok var kasılmalar. İshal de var. Bi 3000 kg olsaydı bi hayırlısıyla

Benimde ağrım var gerginim böyle de zaman geçmiyormus hayırlısıyla bitirebilsrydik günlerimizi sonra da sut gaz derdi var oyy.

Bence iyi kilosu ben 38+5 te 2700 48 cm doğurdum oğlumu hemen toparlandı bi sıkıntı olmaz kafaya takmayın 2 2.5 kilonun altında olunca sorun oluyomuş
Aynen.. Aslında haftası ile uyumlu, ama kızım tosuncuk olarak doğunca bu bi zayıf geldi bana, tabii öncelik sağlıklı olması... Sağlıkla hayırlısıyla gelsin inş hepsi

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.Normal doğum istiyordum benek makat geliş dedi doktor sezeryan olacak bayramın ilk günü....
Daha 37haftadasın ama dönebilir son ana kadar. Bir de bu durumlarda secde pozisyonu bebeği baş geliş haline dönderiyor diye biliyorum. hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın

aynen duş iyi geliyo gündüz duş aldım iyi geldi de neden inmiyo şişlik anlamadım elleriö yüzüm falan söndü ama ayak bacak fena gittikçe daha da şişiyo sanki. Amin canım amin biran önce geçseydi zaman da alsak kucağımıza yavrularımızı Allah hepimizin yardımcısı olsun

valla bilmiyorum canım öyle yoğun bi kanama değil açık pembe ve peçeteye değiyo sadece temizlerken iç çamaşırıma falan da gelmiyo hemşire de alttan muayene yapıldığı için olmuştur koyu kırmızı kahverengi olursa ve pıhtılı olursa riskli olur o zaman gel dedi. Açıkçası gitmek istemiyorum gidersem yine nst ye bağlıycaklar yine sancı çıkacak yatıracaklar sancı gelirse iyice evde çekip öyle gitmek istiyorum bende de 2 cm açıklık var şuan

Teşekkür ederim canım denemeye çalışcam sırt üstü yatmak biraz işkence gibi bana ama deniyim bakalım
Kendi yöntemimi anlatayım çok da dinleniyorum. Koltuğun kenarına yastıkları belimi de dolduracak şekilde diziyorum. Yarı oturur yarı yatar pozusyonda uzatıyorum ayaklarımı ayağımın altına denk gelen yere de iki yastık koy kaldırsın ayağını üç dört saat güzel uyuyorsun öyle

canim dr a gitmisken sormadin mi bugun
sordum bir bölüme yönlendirdi canım cuma gideceğim.birde bugün tansiyon ilacına başladım.hep tansiyon sorunum vardı.ama idrarda protein kaçağı çıkmamıştı.bugün tansiyonum tam 15e 9 çıkınca doktor ilaç yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…