Evet mama var hastanede ama ufacık bir mamayi acmak icin bazi hastaneler abarti fiyat yaziyorlarmis. Ondan yaninda gotur dediler bana da. Ufak bir de havlu koydm.telefonlarla çekeriz diye düşündüm fena çekmiyorlar, hastane fotoğrafçısı da varmış en kötü bilmiyorum ki ona da bakabiliriz.. Nedense hiç foto çekilecek modda olacakmışım gibi hissetmiyorum.
Tarak ve ayna da koydum yaaa :) hatta saç açıcı sıvı saç kremi de koydum
müslin değil de bende de şey var alt açma örtüsü gibi satılıyor ya ondan
Aslında hastaneyi de aradım saç kurutma makinası var mı ne getirmemiz lazım havlunuz var mı vs. diye.
biberon ile vermeyebilirim ama yanımızda olsaun ne kadar yer kaplıyor ki dedim
Aptamil düşünmedim ama hastanede vardır öyle şeyler diye düşünüyorum
Hangi marka mama aldınız bende koyayım diyorumdaEvet mama var hastanede ama ufacık bir mamayi acmak icin bazi hastaneler abarti fiyat yaziyorlarmis. Ondan yaninda gotur dediler bana da. Ufak bir de havlu koydm.
Ben kendim de almadım açıkçası daha ama aptamil devam sütü gotur dediler bana. 0-6 ay sanırım yaziyor üstündeHangi marka mama aldınız bende koyayım diyorumda
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. İnsallah saglikla alirsin yavrunu kucagina. Guzel dogumlar diliyorum.kızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum .
sağol tatlım Allah razı olsun .çok teşekkür ediyorum.yarın bana dua ederseniz çok sevinirim.Canım hakkınızda hayırlısı olsun. İnsallah saglikla alirsin yavrunu kucagina. Guzel dogumlar diliyorum.
Ayy cnm hayırlı doğumlar inşallah sağlıkla gelsin kuzucuk, haber et bize de iyi hissedincekızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.❤❤hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum❤❤❤.
Ben hipp combiotic aldim canimHangi marka mama aldınız bende koyayım diyorumda
Sağlıkla kucağına al insallah canım bebisinikızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.❤❤hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum❤❤❤.
Sağlıkla kavuş bebeğine canım, dualarımız seninlekızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.❤❤hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum❤❤❤.
Ablacım öncelikle cook cok geçmiş olsun. Dualarım Okyanus ve seninle. İnşallah sağlıkla evladına kavuşursunkızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.❤❤hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum❤❤❤.
Canim Allah bir avazda kurtarsin, hayirli saglikli dogumlar nasip etsinkızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum .
Sağlıkla kavuşun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruzkızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.❤❤hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum❤❤❤.
Benim de karnım felaket kaşınıyor çatladı da zaten ondan olabilir diye düşünüyorum başka da bir yerimde yok. Ctesi doktora gidince sorucamEl ve ayaklar sıkıntı okudugum kadarıyla,yüz sıkıntı degil bence merak etme☺
Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahkızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.❤❤hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum❤❤❤.
Canim benim Allah kolaylik versin, dualarimiz seninle, yarin gün daha da parlakkızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum .
Sağlıkla gelsin inşaallah bebeğiniz Rabbim kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsinkızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.❤❤hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum❤❤❤.
çok geçmiş olsun Allah bi sancıda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inşallah dualarımız sizinlekızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.❤❤hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum❤❤❤.
Canım hiç korkma panikte yapma. Rabbim evladını sana seni evladına bağışlasın. Sağ salim kavuş yavruna inşallah. Hayırlı doğumların olsun dualarımız seninle. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Sen ve bebeğin Allah’a emanet olun inşallahkızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?