2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet mama var hastanede ama ufacık bir mamayi acmak icin bazi hastaneler abarti fiyat yaziyorlarmis. Ondan yaninda gotur dediler bana da. Ufak bir de havlu koydm.

kızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun. İnsallah saglikla alirsin yavrunu kucagina. Guzel dogumlar diliyorum.

Ayy cnm hayırlı doğumlar inşallah sağlıkla gelsin kuzucuk, haber et bize de iyi hissedince

Sağlıkla kucağına al insallah canım bebisini

Sağlıkla kavuş bebeğine canım, dualarımız seninle

Ablacım öncelikle cook cok geçmiş olsun. Dualarım Okyanus ve seninle. İnşallah sağlıkla evladına kavuşursun

Canim Allah bir avazda kurtarsin, hayirli saglikli dogumlar nasip etsin

Sağlıkla kavuşun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz

Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Canim benim Allah kolaylik versin, dualarimiz seninle, yarin gün daha da parlak

Sağlıkla gelsin inşaallah bebeğiniz Rabbim kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin

çok geçmiş olsun Allah bi sancıda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inşallah dualarımız sizinle

Canım hiç korkma panikte yapma. Rabbim evladını sana seni evladına bağışlasın. Sağ salim kavuş yavruna inşallah. Hayırlı doğumların olsun dualarımız seninle. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Sen ve bebeğin Allah’a emanet olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…