2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
35+4 günlük teşekkür ederim
Cok sevindim. Kuvoze girmemis olmasina ikinizin de iyi olmasina cok ama cok sevindim. Anali babali iyi saglikli huxurlu bir hayat diliyorum.

Ben de bugun 35+4'um. Benim bebegimi de sonuclara gore sezaryenle alabilirler bugün. Akciger gelistirici igne vurdular. Uyuyamiyorum sabah olsun diye saat sayiyorum. Iyi haberlerle insallah.

Çok sağol allah razı olsun. Hakkınızda hayırlısı neyse rabbim nasip etsin bana da geçen hafta vurdular celeston 2 doz 1 hafta dayanabildik ışte gelecekleri varsa geliyorlar yeterli sağlıklı olsunlar ne demişler doğan büyüyor

Sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah. Gözünüz aydın olsun ailecek

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım gözün aydın. Sağlıkla büyüsün Meva.

Ben de 35+1 im benim bebek de geldim gelecek gibi çok şükür bu haftaları gördük ya.
Canım inşallah hayırlı haberler alırız senden de

Ben de 35+1 im benim bebek de geldim gelecek gibi çok şükür bu haftaları gördük ya.
Canım inşallah hayırlı haberler alırız senden de
Benim de icimi tek rahatlatan 35. haftayi gormus olmak. Bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz insallah. Bu konuda hepimiz tek yüreğiz. Amin. Senin de iyi haberlerini bekliyorum. Haberdar et.

Canım Merhaba,
Bebişini sağlıkla kucağına al inşallah. Dualarım arasında olacaksın

Tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tahmini doğum zamanlarımız aynı gözüküyor bir heyecan yaptım ben. Doğumla ilgili belirtiler var mıydı yoksa ani mi oldu?

Tebrikler canım sağlıkla mutlulukla büyüsün inş

Haydi gözünüz aydın hayırlı evlat olsun minnak.

Merhaba kızlar benim de dün kontrolüm vardı artık 3 günde bir yapılcak kontroller kız çok şükür iyi ve hareketli açıklığım yok ama doktor çok zorluyor aşağı açmaya çalışıyor dedi sezeryan günüm 29 temmuz o güne kalmayabikir dedi. Ciğer geliştirici vurup işi sağlama almak istiyor kurbandan evvel gelicek nasipse Soğum yapan aekadaşlaeın hayırlı olsun doğumlaro darısı sağlıkla başımıza inş bir de ben uykumda bile kusuyorum midemi toparlamak için ilaç verdi doktor

Sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah. Gözünüz aydın olsun ailecek

Amin çok sağolun.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Amin allah razı olsun

Canım gözün aydın. Sağlıkla büyüsün Meva.

Çok teşekkür ederim

Günaydın BeratBatuhanMeva gözün aydınn. Saglikla sihhatle büyüsün insallah

Amin ınş.

35+4 bugün ama daha boy söylemediler belki asi kartında belli olur devlet ya pek bilgi veriyor
anladım canım sağlıkla büyüsün inşallah bizde şuan 35+6 yız en son 34+4 te 2300 gr dı şuan kaç olmuş merak ediyorum pazartesi kontrolüm var hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…