Cok sevindim. Kuvoze girmemis olmasina ikinizin de iyi olmasina cok ama cok sevindim. Anali babali iyi saglikli huxurlu bir hayat diliyorum.
Ben de bugun 35+4'um. Benim bebegimi de sonuclara gore sezaryenle alabilirler bugün. Akciger gelistirici igne vurdular. Uyuyamiyorum sabah olsun diye saat sayiyorum. Iyi haberlerle insallah.
Cok sevindim. Kuvoze girmemis olmasina ikinizin de iyi olmasina cok ama cok sevindim. Anali babali iyi saglikli huxurlu bir hayat diliyorum.
Ben de bugun 35+4'um. Benim bebegimi de sonuclara gore sezaryenle alabilirler bugün. Akciger gelistirici igne vurdular. Uyuyamiyorum sabah olsun diye saat sayiyorum. Iyi haberlerle insallah.
Çok sağol allah razı olsun. Hakkınızda hayırlısı neyse rabbim nasip etsin bana da geçen hafta vurdular celeston 2 doz 1 hafta dayanabildik ışte gelecekleri varsa geliyorlar yeterli sağlıklı olsunlar ne demişler doğan büyüyor
Kızlar meva hanım 17.07.2020 tarihiyle temmuz bebisi olarak aramıza katıldı malesef bekleyemedi daha fazla. 2.600 kilomuz çok ufak ama çok şükür yanım da kuveze girmedi şimdilik bir sıkıntımız yok darısı sizlere zamanında tabi gelsin kuzular
Kızlar meva hanım 17.07.2020 tarihiyle temmuz bebisi olarak aramıza katıldı malesef bekleyemedi daha fazla. 2.600 kilomuz çok ufak ama çok şükür yanım da kuveze girmedi şimdilik bir sıkıntımız yok darısı sizlere zamanında tabi gelsin kuzular
Benim de icimi tek rahatlatan 35. haftayi gormus olmak. Bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz insallah. Bu konuda hepimiz tek yüreğiz. Amin. Senin de iyi haberlerini bekliyorum. Haberdar et.
Herkese merhaba.
Bugün 29 Temmuz ve 4 Ağustos olarak (bayram öncesi ve sonrası) gün seçeceği sundu doktorumuz.
37+5 te 29 temmuzda doğumum olacak büyük ihtimal. Beklemek istemiyorum geçmiş öykümden dolayı her yönden korkularım var. Bide 1 haftadır düzenli olmayan ama çok şiddetli kasılmalarım oluyor ve doğumumun üzerinden 15 ay geçtiği için riske atmak istemiyoruz. Hayırlısı olur umarım. Benden haberler de bu şekilde.
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tahmini doğum zamanlarımız aynı gözüküyor bir heyecan yaptım ben. Doğumla ilgili belirtiler var mıydı yoksa ani mi oldu?
Günaydın güzel anneler..
Maşallah doğum haberleri yatış haberleri gelmeye başlamış. Hepimizin gönlündeki gibi doğumlar olsun inşallah. Benimde heyecanım artmaya başladı. Merak, heyecan, endişe. Hepsi var. ne kadar karışık ve harika duygularmis
Merhaba kızlar benim de dün kontrolüm vardı artık 3 günde bir yapılcak kontroller kız çok şükür iyi ve hareketli açıklığım yok ama doktor çok zorluyor aşağı açmaya çalışıyor dedi sezeryan günüm 29 temmuz o güne kalmayabikir dedi. Ciğer geliştirici vurup işi sağlama almak istiyor kurbandan evvel gelicek nasipse Soğum yapan aekadaşlaeın hayırlı olsun doğumlaro darısı sağlıkla başımıza inş bir de ben uykumda bile kusuyorum midemi toparlamak için ilaç verdi doktor
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tahmini doğum zamanlarımız aynı gözüküyor bir heyecan yaptım ben. Doğumla ilgili belirtiler var mıydı yoksa ani mi oldu?
anladım canım sağlıkla büyüsün inşallah bizde şuan 35+6 yız en son 34+4 te 2300 gr dı şuan kaç olmuş merak ediyorum pazartesi kontrolüm var hayırlısı inşallah