Ne yaptınız diye merak etmiştim yazmışsınız:) Çok geçmiş olsun
Canım benimde doktorum dün sabah yaptırdı bugün çıktı sonuç 3.81 çıktı , benimde kaşıntı ile başladı bu durum ama genel olarak doktorum alerjide olabilir dedi. Bakalım sonucu attım doktoruma ne olacak safra asidinden mi yoksa başka bir durumdan mı diye çok geçmiş olsun elden gelen bişey yok bu durumda dua edelim de safra asidi değerlerimiz normal çıksın yoksa diğer türlü ciğer geliştirici iğne yapılıyo ve 37. haftada doğum gerçekleşiyormuş.Geç kalmadan aç karınla testini yaptır canım. Sayfa da bu haftalarda benzer vakalar çok demek ki bu haftalarda oluşan bir durummuş bu sıkma hiç canınıDoğum yapmış ve yapacak arkadaşlara hayırlı olsunHerşey sağlık içinde olsun
Dün gece inanılmaz bir bacak kaşıntısı geldi ve kaşırken resmen bacaklarımı kanattım. Soğuk duş alınca rahatlayıp uyumuşum. Sabah rahattım ancak bu akşam yine azda olsa kaşıntı var. Bugün karaciğer enzimlerime bakıldı ve 2 hafta önceki değerlere göre 2 katına çıkmışŞehir dışındaydım doktorum yarın erkenden dönüp açlık safra asidi ve tekrar karaciğer enzimleri testi yaptırmamı istedi. Ağızdan aldığım tüm besin takviyelerini bugün itibariyle bıraktırdı. Birde bunun bugün gittiğim hastanede hiç dinlenmeden tansiyonumu ölçtüler 15-8 çıktı ki hayatımda böyle bir değer görmemiştim. Biraz dinlenince 13-7ye düştü ama normalde tansiyonum 10-5 civarı. Bebeği erken almamız gerekebilir dedi doktor. 24 saat idrar toplayıp onda protein baktıracağız dedi. Baya moralim bozuldu
Açlık safra asidi tahlili ve idrar toplama yapıp test yaptıran var mı aranızda? Sonuçlarınız nasıl çıktı ve nasıl bir yol izlendi? Çok deneyimsiz olunca daha çok korkuyor insanÖzelden yada buradan biraz bilgilendirirse sevinirim
Allah analı babalı büyütsün kilosu iyi hiç dert edilecek birşey yok bizim kız da o kadar.Kızlar meva hanım 17.07.2020 tarihiyle temmuz bebisi olarak aramıza katıldı malesef bekleyemedi daha fazla. 2.600 kilomuz çok ufak ama çok şükür yanım da kuveze girmedi şimdilik bir sıkıntımız yok darısı sizlere zamanında tabi gelsin kuzular
Canim igneler sekerini ne kadar arttirmisti? Ne gibi bi onem aldi bu konuda doktorlar?Bende de gebelik şekeri çıktı 5-6 haftadır bende diyetisyenle düzeltmeye çalışıyorum tam toparladım durumu şimdi ciğer geliştirici iğnelerin 3. 4. dozunu oldum bu da arttırıyor malesef,banada bazen 2hafta bazen 1hafta önde olduğunuve suyumun sınırın biraz üstünde olduğunu söylülüyor drlar,2-3dr gidiyorum usgler fark gösteriyor illa ki,bebeğin kg olarak önde mi peki
Bu sabah hemen karaciğer testlerimi tekrarlayıp birde açlık safra asidi tahlilini verdim ama safra asidi tahlili 3 gün sonra çıkacakmış. Şehir dışından döndüm hemen. Akşamüstüde doktoruma gideceğim dünkü ve bugünkü karaciğer enzimi tahlillerimi göstereceğim. Hakkımızda en hayırlısı ve en sağlıklısı olsun inşallahCanım benimde doktorum dün sabah yaptırdı bugün çıktı sonuç 3.81 çıktı , benimde kaşıntı ile başladı bu durum ama genel olarak doktorum alerjide olabilir dedi. Bakalım sonucu attım doktoruma ne olacak safra asidinden mi yoksa başka bir durumdan mı diye çok geçmiş olsun elden gelen bişey yok bu durumda dua edelim de safra asidi değerlerimiz normal çıksın yoksa diğer türlü ciğer geliştirici iğne yapılıyo ve 37. haftada doğum gerçekleşiyormuş.Geç kalmadan aç karınla testini yaptır canım. Sayfa da bu haftalarda benzer vakalar çok demek ki bu haftalarda oluşan bir durummuş bu sıkma hiç canını
Hayırlı olsun. Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Rahim ağzı da 3.6 imiş daha var gelmesine dediGeldik Dr a smdi net deyiz hiçbir doğum emaresi yokkasılmalar vs yoruldugun için oluyordur dedi 2.5 kilo 47 cm iz. Şuan sancı 5 filan çıkıyor ama bnmki gece coşuyor zaten gündüz ağrım sızım hiç olmuyor. Diğerleri 38 de doğdu bu da öyle doğar muhtemelen dedi Dr, idrr ve kam tahlili vercem smdi, 2 hafta snra tekrar kontrol. Ben 2700 olmustr die düşünüyordm geçen gelişime kıyasla, 2.5 dedi minnoş kalmış
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün.Kızlar meva hanım 17.07.2020 tarihiyle temmuz bebisi olarak aramıza katıldı malesef bekleyemedi daha fazla. 2.600 kilomuz çok ufak ama çok şükür yanım da kuveze girmedi şimdilik bir sıkıntımız yok darısı sizlere zamanında tabi gelsin kuzular
Safra asitleri mi 3.81 çıktı canım benimde 3.83 çıkmıştı normal dedi doktorum 15 üstü tehlikeli sanırım tabi referans değerleri farklı değilseCanım benimde doktorum dün sabah yaptırdı bugün çıktı sonuç 3.81 çıktı , benimde kaşıntı ile başladı bu durum ama genel olarak doktorum alerjide olabilir dedi. Bakalım sonucu attım doktoruma ne olacak safra asidinden mi yoksa başka bir durumdan mı diye çok geçmiş olsun elden gelen bişey yok bu durumda dua edelim de safra asidi değerlerimiz normal çıksın yoksa diğer türlü ciğer geliştirici iğne yapılıyo ve 37. haftada doğum gerçekleşiyormuş.Geç kalmadan aç karınla testini yaptır canım. Sayfa da bu haftalarda benzer vakalar çok demek ki bu haftalarda oluşan bir durummuş bu sıkma hiç canını
Hava bu kadar sıcak olmasa sıkıntı yok da şuan bile zor nefes alıyorum evde. Allah hayırlısını versinBir arkadaşımda da aynısı olmuştu, kayınpeder kayınvalidenin bonusu olarak gelmişti mecbur. Evde erkek olması değilde fazladan kalabalık bunaltmıştı arkadaşımı epey. Ama sonra geriye dönüp bakınca evde hep birlikte olmak, kalabalık olmak o zamanların daha hızlı geçmesini sağlamış iyi ki gelmişler dedi. Onun için canını sıkma, her şeyin hayırlısı olsun.
Gözünüz aydınKızlar meva hanım 17.07.2020 tarihiyle temmuz bebisi olarak aramıza katıldı malesef bekleyemedi daha fazla. 2.600 kilomuz çok ufak ama çok şükür yanım da kuveze girmedi şimdilik bir sıkıntımız yok darısı sizlere zamanında tabi gelsin kuzular
Zaten insanların gelmesi değil anlaşıysız davranması insanı bunaltan. Yoksa elim ayağım olsa yapılacak bir işimi dahi yapmaya yardımcı olsa, kayınbaba da gelin rahat olsun deyip her köşe başında çıkmasa ne zararları olacak. Benim ilk doğumumda kayınvalidem yakında oturuyodu zaten ama ablası bebek görmeye gelmişti. Sen bebeği bana ver hizmet et demiştiUzaktan geliyorlar en. Az 15 gun kalırlar kışın da geldıler o arada düşük riskım vardı hemde işe gidiyordum kayınvalidem eve bir süpürge bıle acmadı yardım edeceği yerde evimi hor kullanıp gitti o yuzden hıc gelmesini istemiyorum bir de şimdi yaz sıcak ilk cocugum her şey zor olacak yenı öğrencez anlayış bekliyorum ama nerde bu anlayışı göster kaynana Kayınbaba bende kı ler biraz bencil dua ediyorum inşallah bir şey olurda gelmezler sonra gelsınler
Aynen canım normal dedi bana da, ilaç olarakta Sistral jel günde 2 defa sürelim , Gece yatarken bir tane zyrtec tablet kullanabilirsin geçmezse Çarşamba günü bi cildiyle uzmanına görün dedi bakalım çarşambaya kadar kullanıp takip edicem. Hamile kalmadan önce de iki üç kere oldu farklı duş jeli ya da krem kullandığımdan kaynaklı sanırımSafra asitleri mi 3.81 çıktı canım benimde 3.83 çıkmıştı normal dedi doktorum 15 üstü tehlikeli sanırım tabi referans değerleri farklı değilse
Dusurmez olur mu.Bebeği olanlara hayırlı olsun33+2 de benim doktorum nstye aldı. Sanırım doktora göre nst haftası değişiyor. Bebekleri çok hareketli olan gebeler nasıl vakit geçiriyorsunuz. İnanılmaz bir hareket durumu mevcut bende. Öyle olan var mı acaba. Halsiz düşürüyor mu bu durum sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?