2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ne yaptınız diye merak etmiştim yazmışsınız:) Çok geçmiş olsun

Cok tesekkur edrtim ilginize. Rahatladim gercekten. Derin bir oh cektim. Şimdi bir siesta cekebilirim

Hastanede olan herkesin sonuclari kalbinden gecen gibi olsun. Cok gecmis olsun. Evdekiler de sicaklara dikkat etsin, bol su tuketip dinlensin. Sevgiler 🖐

Canım benimde doktorum dün sabah yaptırdı bugün çıktı sonuç 3.81 çıktı , benimde kaşıntı ile başladı bu durum ama genel olarak doktorum alerjide olabilir dedi. Bakalım sonucu attım doktoruma ne olacak safra asidinden mi yoksa başka bir durumdan mı diye çok geçmiş olsun elden gelen bişey yok bu durumda dua edelim de safra asidi değerlerimiz normal çıksın yoksa diğer türlü ciğer geliştirici iğne yapılıyo ve 37. haftada doğum gerçekleşiyormuş.Geç kalmadan aç karınla testini yaptır canım. Sayfa da bu haftalarda benzer vakalar çok demek ki bu haftalarda oluşan bir durummuş bu sıkma hiç canını

Allah analı babalı büyütsün kilosu iyi hiç dert edilecek birşey yok bizim kız da o kadar.

Canim igneler sekerini ne kadar arttirmisti? Ne gibi bi onem aldi bu konuda doktorlar?

Bu sabah hemen karaciğer testlerimi tekrarlayıp birde açlık safra asidi tahlilini verdim ama safra asidi tahlili 3 gün sonra çıkacakmış. Şehir dışından döndüm hemen. Akşamüstüde doktoruma gideceğim dünkü ve bugünkü karaciğer enzimi tahlillerimi göstereceğim. Hakkımızda en hayırlısı ve en sağlıklısı olsun inşallah

Geldik Dr a smdi net deyiz hiçbir doğum emaresi yok kasılmalar vs yoruldugun için oluyordur dedi 2.5 kilo 47 cm iz. Şuan sancı 5 filan çıkıyor ama bnmki gece coşuyor zaten gündüz ağrım sızım hiç olmuyor. Diğerleri 38 de doğdu bu da öyle doğar muhtemelen dedi Dr, idrr ve kam tahlili vercem smdi, 2 hafta snra tekrar kontrol. Ben 2700 olmustr die düşünüyordm geçen gelişime kıyasla, 2.5 dedi minnoş kalmış

Selam tatlı anneler gözüme çarptı başlığınız bir selam veriyim dedim
2019 ağustos annesi olarak geçen sene ben bu günlerde napıyorsun diyerek hatirladim tatlı telâşlar
26 ağustos beklenen 16 ağustos gerçekleşen normal doğumum oldu
7.aydan sonra nSt 80 100 du sürekli kasılma yaşadım 2 ay boyunca yerimden kalkmadım erken doğum olmasın diye 34. Haftada gelmeye çalıştı serum ilaç derken 38+4 e kadar durdurduk bebisi
şuan herkes kasılma nst nisan kilo konusunda baya telâşladır o konuda deneyimim kasılma ile şancı bambaşka Kasılma göbeğe doğru bir toplanma şişme hareketi ama şancı nefes aldırmıyor gözünden yaş getiriyor en temel fark bu nSt 120 100 2 ay boyunca gezdim bebek istediği zaman geliyor nişan nedir kanama gibi bisey geldi aa kanamam var dedim ben sürekli ayda kanama yaşayan birisi olarak anlamadım ama baktım baya fazlaydı adet gibi meğersem nisanmış o gun zaten suniyle doğum gerçekleşti
bebeğin beklenen kilosu ölçümleri ve olan kilo kesinlikle bizde hüsrandı 3333 bekleneni 2870 oldu 51 cm di 48 oldu yani ölçüm hataları olabilir artı eksi 500 gr payı var yerleri dar olduğu icin duruş pozisyonu derken yanılmalar olabiliyormuş
Son ayınız sessizliğin huzurun tadını çıkarın bol uyuyun dinlenin inanın ihtiyacınız olcak fazlasıyla hepinize sağlıklı kolaylıkla gerçekleşen doğumlar diliyorum sevgiler

Rahim ağzı da 3.6 imiş daha var gelmesine dedi

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün.

Safra asitleri mi 3.81 çıktı canım benimde 3.83 çıkmıştı normal dedi doktorum 15 üstü tehlikeli sanırım tabi referans değerleri farklı değilse

Hava bu kadar sıcak olmasa sıkıntı yok da şuan bile zor nefes alıyorum evde. Allah hayırlısını versin

Bebeği olanlara hayırlı olsun 33+2 de benim doktorum nstye aldı. Sanırım doktora göre nst haftası değişiyor. Bebekleri çok hareketli olan gebeler nasıl vakit geçiriyorsunuz. İnanılmaz bir hareket durumu mevcut bende. Öyle olan var mı acaba. Halsiz düşürüyor mu bu durum sizi?

Gözünüz aydın Hoşgelmiş Meva. Aslan burcu olmak istemiyo galiba duygusal bebeler Sağlıkla mutlulukla büyümesini nasip etsin Rabbim

valla benim klima 29 da sürekli açık dayanamıyorum sıcaga ya suyun altındayım ya klimanın önünde..

Zaten insanların gelmesi değil anlaşıysız davranması insanı bunaltan. Yoksa elim ayağım olsa yapılacak bir işimi dahi yapmaya yardımcı olsa, kayınbaba da gelin rahat olsun deyip her köşe başında çıkmasa ne zararları olacak. Benim ilk doğumumda kayınvalidem yakında oturuyodu zaten ama ablası bebek görmeye gelmişti. Sen bebeği bana ver hizmet et demişti hap kadar bebek zaten koltukta da durur benim yardıma ihtiyacım olan diğer ev işleri, misafir ağırlama. İşte sende gençlik, onlarda anlaşıysızlık olunca böyle içine oturuyor. Ama kırmadan ama net bir tavırla düşünceni söylersen belki rahat edersin

Safra asitleri mi 3.81 çıktı canım benimde 3.83 çıkmıştı normal dedi doktorum 15 üstü tehlikeli sanırım tabi referans değerleri farklı değilse
Aynen canım normal dedi bana da, ilaç olarakta Sistral jel günde 2 defa sürelim , Gece yatarken bir tane zyrtec tablet kullanabilirsin geçmezse Çarşamba günü bi cildiyle uzmanına görün dedi bakalım çarşambaya kadar kullanıp takip edicem. Hamile kalmadan önce de iki üç kere oldu farklı duş jeli ya da krem kullandığımdan kaynaklı sanırım

Dusurmez olur mu.
Bir de 4 yasinda oglm var,biri icimde digeri disimda, bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…