2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sen bekle ben doğuma kadar arttırıcam canım
Gebelik sekerim olmasaydi tahti kimselere kaptirmazdim bende bu bogaz varken gebelik sekerinin tek artisi cok kilo almamam oldu. +11e kadar cikmisti. ( ki bu kilolarin cogunu 28. haftaya yani seker cikana kadar almistim nerdeyse) +9 kilo olmustu en son. 2 haftadir tartilmadim ama daha da zayiflamis hissediyorum.

Yiyebiliyosaniz yiyin yarasin. Benim icin de yiyin. Yemis kadar olurum. Afiywt bal seker olsun. Cok istahli soyledim cooookkk.

El kadar çocuğa ne hevesiymis bu gelmesinler bu kadar d anlayışsiz olmasınlar tamam görmek ister de 2 gün kal dön o zmn. Küçücük çocuk zaten sevse sevemez öpse opemez...
Sonra görseler ölürler sanki bi rahat bırakın çekirdek aileyi. Wc si dert kanaması dert şimdiki de sıcaklar of ki ne of. Ben şimdi rahat rahat şortumla oturuyorum. Geldiklerinde mecbur uzun giyiniyorsun o bile sıkıntı. Valla kırmadan kibarca söyledik hala gelirse alır çocuğu anneme giderim napayım

Yok canım ben de yemedim tiroit çıktı ondan oldu pandemi de gidemedim 1 ayda 14 kg aldım. İlk hamileliğimde vallaha yedim yalan yok. Ama bu sefer o kadar dikkat etmeme rağmen aldım. Kimisi ödem diyor kimisi kg diyor çocuk doğunca görücez bakalım ne olduğunu sağlıcakla doğsunlarda

Hadi hayırlısı bakalim, zamanında sağlıkla gelsin inşallah bnmde kontrolüm var yrn. Kızlar 38+2 de doğdu bnm bu erken doğacak gibi hissediyorum ama bakalım yrn Dr ne diyecek bı yorum yapacak mı meraktayim
Zamani neyse nasil isterse oyle gelsi insallah en dogalindan. Zamani neyse oyle gelsin yavru. Bazen 36da bile doguyor bebekler kendiliginden ve hicbiiir sorunlari olmuyor. Insallah bir avazda. Yazarsin.

Zamani neyse nasil isterse oyle gelsi insallah en dogalindan. Zamani neyse oyle gelsin yavru. Bazen 36da bile doguyor bebekler kendiliginden ve hicbiiir sorunlari olmuyor. Insallah bir avazda. Yazarsin.
Amin inşallah hepimizinki bnmki sadece hissiyat. Diğerlerinde tam guhhju tutturdum bunda başlarda ağustosun 11 i hissediyordum ama şuan artk 36-37 haftada doğacak hissi büyüdü içimde. Bakalım tutar mı, yoksa gece bı tarafim açık yattigimdan uyduruyom mu gorcez taşındım yerleştim artk doğsa da gam yemicem sağlıklı olsn yeter. 2 hafta öncesine kdr cok stresliydm hengamenin içinde tasinamadan dogurcam diye

Ben de tasinan tayfasindanim. Daha yeni yeni oturdu duzenimiz. Insan hafifliyor. Cantayi da tasindiktan sonra yapabildim. Her seyi tasinayim da yaparim diye erteliyor insan. Canta şükür ki hazir. Kas aldirmaya, ipek kirpik taktirip, manikure, agdaya gidecektim bugun. cantadan sonra bir de kendimi doguma hazirlayayim diye. Bak neye niyet neye kismet. Hayatlar, hayaller. Kul kurar kader gulermis. şu an gozumde ne hastane cantasinda ne eksikmis derdi kaldi ne nasil gorundugum derdi. Yarinki doppleri dusunmekten uyuyamiyorum

Ooh maşallah ipek kirpik hayalleri ben o tür hayallerimi doğumdan snraya erteledim Allah'tan microblading yaptırmstm nerdeyse 2 sene olcak ama geçmedi onu bari kurtardık bnde.dogum çantamı dün hazırladım çok ufak eksikler kaldı, cocugunkiler tam en azından gerisi bı şekilde hallolur eksik olsa da olur modundayim şu an hadi yrn hzl haberler alirirs ins tüm kontrole gidenler

Kızlar meva hanım 17.07.2020 tarihiyle temmuz bebisi olarak aramıza katıldı malesef bekleyemedi daha fazla. 2.600 kilomuz çok ufak ama çok şükür yanım da kuveze girmedi şimdilik bir sıkıntımız yok darısı sizlere zamanında tabi gelsin kuzular

Maşallah canım..Mis kokulu Meva'nın Sağlıklı güzel ömrü olsun.İnsallah sıkıntısız bir şekilde evinize geçersiniz..

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

yeni denk geldim canım mesajına hayili olsun ne guzel kavusmussun melegine maşallah bekletmemis annesini daha fazla inşallah çabucak topatlanirsiniz

yeni denk geldim canım mesajına hayili olsun ne guzel kavusmussun melegine maşallah bekletmemis annesini daha fazla inşallah çabucak topatlanirsiniz
Çok sağol canım darısı sana ınş kızlarımız bizi sevindiriyor rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın dünya meyvesinden tattırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…