2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gozunuz aydin saglikla büyütün insallah.

Bir arkadaşımda da aynısı olmuştu, kayınpeder kayınvalidenin bonusu olarak gelmişti mecbur. Evde erkek olması değilde fazladan kalabalık bunaltmıştı arkadaşımı epey. Ama sonra geriye dönüp bakınca evde hep birlikte olmak, kalabalık olmak o zamanların daha hızlı geçmesini sağlamış iyi ki gelmişler dedi. Onun için canını sıkma, her şeyin hayırlısı olsun.

Günaydın kızlar ;
Doğum haberleri geldikçe tatli tatlı heyecan ve gerginlik hissi geliyor sebepsizce 22 sinde kontrolumuz var bizimde ve daha hic nst ye girmedik acaba bu sefer yaparmi hic bilmiyorum. Gerci ultrasonda hic bebisi gormuyoruz, hep kafa kemikleri bacak kemikleri ve organ incelemesi yapiyor. Suratini gostereyim hanfendi bak nasil poz vermis hiccc yok, doğunca bol bol görürsün şuan sağlıgına dikkat ediyorum imaji veriyor hep bana , ama insan merak ediyor yahu; azcık görsek ponçik suratini fena mi olur

Ya benim de aynen öyle ama çok takmıyorum. Zaten her an hissediyorum ben onu benim de 22sinde, ben de merak ediyorum nst ye sokacak mı diye ama sanmıyorum bir bulgu olmadan sokmaz herhalde.

Ya benim de aynen öyle ama çok takmıyorum. Zaten her an hissediyorum ben onu benim de 22sinde, ben de merak ediyorum nst ye sokacak mı diye ama sanmıyorum bir bulgu olmadan sokmaz herhalde.

Kızlar sizinle haftalarimiz ayni beni gecen hafta soktu nst ye bi bulgu yoktu. 34. Hafta itibariyle sokuyolar genelde. 33+5 tim girdigimde.
Muayneyide haftada 1 e düşürdü cunku nst de 80 ve 100 sanci çıktı

Benimki de saklıyor yüzünü göstermiyor bacaklar yüzde olunca aralamıyor inatla...Benim kızım çok edepli olacak yüzünü saklıyor şimdiden diyorum

Büyük ihtimal aynı gün doğum yapacağız o haldeRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

El kadar çocuğa ne hevesiymis bu gelmesinler bu kadar d anlayışsiz olmasınlar tamam görmek ister de 2 gün kal dön o zmn. Küçücük çocuk zaten sevse sevemez öpse opemez...
Uzaktan geliyorlar en. Az 15 gun kalırlar kışın da geldıler o arada düşük riskım vardı hemde işe gidiyordum kayınvalidem eve bir süpürge bıle acmadı yardım edeceği yerde evimi hor kullanıp gitti o yuzden hıc gelmesini istemiyorum bir de şimdi yaz sıcak ilk cocugum her şey zor olacak yenı öğrencez anlayış bekliyorum ama nerde bu anlayışı göster kaynana Kayınbaba bende kı ler biraz bencil dua ediyorum inşallah bir şey olurda gelmezler sonra gelsınler

ben de hiç göremedim yüzünü eli kolu hep yüzünde. Hatta son sefer bacaklarıyla bile kapatmıştı. Dr çok uğraştı gösterebilmek için ama yok göstermiyor. Bi ultrason fotosu olamayacak çocuğun abisinin bir kaç tane var benim niye yok diye trip atar üzülür diye korkuyorum

Benimki de saklıyor yüzünü göstermiyor bacaklar yüzde olunca aralamıyor inatla...Benim kızım çok edepli olacak yüzünü saklıyor şimdiden diyorum
Aynı benim kız, ben diyorum ışığı açıyı beğenmiyor fotoşop yapmadan fotoğraf paylaşmayacak yeni nesil işte

Sonuclar iyi geldi. Herhangi bir sezaryen yok bu aşamada. Rahat bir oh çektim. Simdi de vurulduğum ciger gelistirici ignelerin şekerimi yukseltmesi bekleniyor oldugu icin biraz gozlemlemek istiyolar. Pazartesi cikarsin bir sorun kalmazsa dediler. Gebelik sekeri olup vurulan anne adayi olmus muydu daha once?

Sizin yaşadığınız sehirde kalacak baska yakın akrabaları varmı acaba? Benimkilerde pazartesi geliyor mersin den istanbula ama kayınpederim baska bir akrabasında kalacak buyuk ihtimalle öyle olmazsa mutlaka söyleceğim tabi, şuan bile sıcaklardan bi sağa bi sola devriliyoruz bunalıyoruz ben ic camasırımla oturuyorum bazen yani birde kayınpederin varlığıyla kendimizi bu en zorlandıgımız dönemlerde ekstra sıkıntıya sokturmazlar diye düşünüyorum

Hayırlı olsun. Allah sağlıklı uzun ömürler versin

Kızlar hastanedeyim kasıkta sancım dakikada sürekli oluyo nst ye baglandım beklıyorum duanıza ihtiyacım var
Dualarımız seninle canım. Nasıl oldu sonuçlar?

Ne yaptınız diye merak etmiştim yazmışsınız:) Çok geçmiş olsun

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…