2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim de ailem şehir dışında. Kayınvalidemler burada. Ama annem gelecek kalmaya. Muhtemelen babam da gelir gider sürekli kalmasa da. Yine kendi babasıyla insan daha rahat eder diye düşünüyorum. Basımın üstünde yerleri var

Ya tabiki kendi babamız daha rahat oluyor ama evde hiç erkek istemiyorum. Kırmadan anlatmaya çalıştık inşallah anlamışlardır. Hatta gerekirse kaynana da daha sonradan gelsin dedik bakalım be olacak

Canım sürekli evde sıkıntı oluyor eee adama devamlı dışarı çık diyemezsin. Benim ilk hamileliğimde kışdı geldiler ama şimdi yaz zaten sıcak yanıyorum bide onun strese daha da geriyor beni. Bu yüzden en başta söyledik bakalım ne olacak

Doğum yapmış ve yapacak arkadaşlara hayırlı olsun Herşey sağlık içinde olsun
Dün gece inanılmaz bir bacak kaşıntısı geldi ve kaşırken resmen bacaklarımı kanattım. Soğuk duş alınca rahatlayıp uyumuşum. Sabah rahattım ancak bu akşam yine azda olsa kaşıntı var. Bugün karaciğer enzimlerime bakıldı ve 2 hafta önceki değerlere göre 2 katına çıkmış Şehir dışındaydım doktorum yarın erkenden dönüp açlık safra asidi ve tekrar karaciğer enzimleri testi yaptırmamı istedi. Ağızdan aldığım tüm besin takviyelerini bugün itibariyle bıraktırdı. Birde bunun bugün gittiğim hastanede hiç dinlenmeden tansiyonumu ölçtüler 15-8 çıktı ki hayatımda böyle bir değer görmemiştim. Biraz dinlenince 13-7ye düştü ama normalde tansiyonum 10-5 civarı. Bebeği erken almamız gerekebilir dedi doktor. 24 saat idrar toplayıp onda protein baktıracağız dedi. Baya moralim bozuldu
Açlık safra asidi tahlili ve idrar toplama yapıp test yaptıran var mı aranızda? Sonuçlarınız nasıl çıktı ve nasıl bir yol izlendi? Çok deneyimsiz olunca daha çok korkuyor insan Özelden yada buradan biraz bilgilendirirse sevinirim

Karaciğer enzimleri benim de yükselmişti,vitaminleri bırakınca düzelmişti,bu ara yine kaşıntı var benimki de yükseldi belkide bu ara kaşıntısı olan safra asidi tahlili yapan çok kişi var şimdi görünce yazarlar,bende pazartesi yaptıracağım insallah

Bende de var canım kaşıntı geçmiş olsun sana 2 haftadır kaşınıyorum ilk olarak ellerimde egzamayla başladı sonra bütün vücuduma yayıldı kaşıntı karaciğer enzimleri de safra asitleri de normal çıktı ama yinede kaşınıyorum doktorum alerji ilacı verdi ama o da pek bi fayda etmedi eger karaciğerle ilgili bir sıkıntı olsaydı bebeği alacaktı riske stmaya gerek yok haftan iyi demişti ama sanırım bebek küçükse safra asitlerini düşürmek için tedavide uygulanıyor çok geçmiş olsun moralini bozms doktorunun takibindesin sonuçta

Evet şuan için normal doğum olmasında bir sakınca yok dedi doktorum. Bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecek hanımefendi
Resmen normal dogum luks oldu. Cok sanslisin. Insallah yarin doppler sonucu iyi cikar da + bebek cok onde gorunmez de benim de ucundan kiyisindan boyle bi sansim olur. Amin.

Not: Bu akciger gelistirici igneler cok can yakiyormus. Bilginize. Yaniyor vallahi totom

36. Haftadasin niye akciğer geliştirici iğne yaptılar ki 35 altına yapıyorlar genelde

Sağlıkla kucağına al inşallah ikinizin dr güzel haberlerini bekliyoruz Temmuz bebekleri çoğalıyor
Ben doğurana kadar grupta kimse kalmayacak

Maalesef öyle oldu. 16. Haftamda doktor değiştirdim ben de bu yüzden insallah canim güzel cikar da gönlüne gore olur hersey

Ah ah tek derdım bu aralar bu benım de kayınpeder kayınvalide gelecek ıkı de kaynım eşime dedim erkek gelmesın uygun olmam ilk torun hevesleri var dıyor bir ay sonra gelsın diyorum yok olmaz hemen gelicez demiş istemiyorum ama anlayış sıfır cok canımı sıkarlarsa anneme gitcem evde kendı kendıne otursun duvarlara baksınlar

El kadar çocuğa ne hevesiymis bu gelmesinler bu kadar d anlayışsiz olmasınlar tamam görmek ister de 2 gün kal dön o zmn. Küçücük çocuk zaten sevse sevemez öpse opemez...

36. Haftadasin niye akciğer geliştirici iğne yaptılar ki 35 altına yapıyorlar genelde
Ben de arastirdim merak edip 36 dolana kadar yaptirilabilirmis. Ben 35+3'um. 38 hafta dolana kafar akciger gelisimi devam ediyormus. Sana bebege bi zarari yok dedi. Yarinki doppler sonucuna gore acil sezaryene alabiliriz dedi.

İlk hamileliğimde hemen geldiler sonbahar olmasına rağmen çok sıkıntı çektim. Şimdi tavrını kesin ve net koydum. Bendeki gelecekse ben annemde kalırım dedim. Şimdilik ses soluk yok bakalım. Ama eşimde anladı kararlı oda ben konulucam dedi. İnşallah şeninde öyle olur. Ben anlamıyorum sizin torun sevgisi yüzünden biz haşlanıcaz. Allah yardımcımız olsjn canım

Ben de arastirdim merak edip 36 dolana kadar yaptirilabilirmis. Ben 35+3'um. 38 hafta dolana kafar akciger gelisimi devam ediyormus. Sana bebege bi zarari yok dedi. Yarinki doppler sonucuna gore acil sezaryene alabiliriz dedi.
Hadi hayırlısı bakalim, zamanında sağlıkla gelsin inşallah bnmde kontrolüm var yrn. Kızlar 38+2 de doğdu bnm bu erken doğacak gibi hissediyorum ama bakalım yrn Dr ne diyecek bı yorum yapacak mı meraktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…