2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Banada zyrtec verdi bende işe yaramadı sana iyi gelir inşallah

Ya benim de aynen öyle ama çok takmıyorum. Zaten her an hissediyorum ben onu benim de 22sinde, ben de merak ediyorum nst ye sokacak mı diye ama sanmıyorum bir bulgu olmadan sokmaz herhalde.
Ama merak ediyor insan ya...
Kızlar sizinle haftalarimiz ayni beni gecen hafta soktu nst ye bi bulgu yoktu. 34. Hafta itibariyle sokuyolar genelde. 33+5 tim girdigimde.
Muayneyide haftada 1 e düşürdü cunku nst de 80 ve 100 sanci çıktı
Doktorum biraz rahatcik benim karin agrim oluyor diyorum sirtini yaslamistir yatinca gecer hareketlero iyiyse sorun yok diyor telaşsiz sakin olunca insan panik olmuyor valla karnim agriyo hadi evladim şu yana dön modundayim 5 dakka icinde ne agri ne gerginlik gece yatarken haydi uyku vakti prenseslerin diyorum tum gece deliksiz bir uyki cekiyoruz sabah kalkinca da haydi prenses uyan diyorum tepikliyor minnoşum
Bizim kontrollerimiz hala4 haftadan daha yeni 2 haftaya düstu bakalim.her hafta cagirir mi pek sanmiyorum dogrusu

Benimki de saklıyor yüzünü göstermiyor bacaklar yüzde olunca aralamıyor inatla...Benim kızım çok edepli olacak yüzünü saklıyor şimdiden diyorum
Ah o bacakla elle kendini gizlemeler 5.aydan sonra cinsiyetini ogrendik bizde ; detayli ultrasonda yandan bi resmi var sadece eli alnında gizlemeya calismis ama aradan doktor yakalamis goruntuyu, ultrasondayken tam yuzune geliyoruz hop bi tepik iki donus yine elde var olsun bacak kemikleri de guzel evladimin

Arkadaslar merhaba,
Dünkü kontrolde bebegimin kilosu 3259, basi BPD 9,59 cikti. boyunu da yaklaşık hesapla 52 cm gibi dedi. Bas ve femur kemiği 40 haftalik gibi ama karın çapı normal haftasında dedi.
Bebek donmus ama ntsde sancim yoktu, acilmam da yok. Doktor senin bebek 40ı görür diye düşünüyorum dedi.
Basinin büyüklüğü beni endişelendirdi.

Genetik olabilir mi benimki de 3 hafta önde gidiyor

Merhaba, kacıncı haftadasınız

Kızlar sizinle haftalarimiz ayni beni gecen hafta soktu nst ye bi bulgu yoktu. 34. Hafta itibariyle sokuyolar genelde. 33+5 tim girdigimde.
Muayneyide haftada 1 e düşürdü cunku nst de 80 ve 100 sanci çıktı
Peki sen sancı hissediyor muydun? Yani herhangi bir kasılma, ağrı veya buna benzer bir şeyler?

Peki sen sancı hissediyor muydun? Yani herhangi bir kasılma, ağrı veya buna benzer bir şeyler?
Bnde de tam tersi hiç sancı çıkmadı bebeğin en hareketsiz olduğu zamandı çünkü bnmki gece coşuyor hareketler kasılmalar falan hep gece. 5-6 karda takıldı durdu sancı, 2 kere azcik kıpırdamadı hareket etti o zaman da 60-70 oldu zaten. Ama akşam olan hareketlerin hiçbiri değildi yani o olanlar Dr a da yalancı çıktım çok kasılma oluyor vs dediydim

Canim bu konu hakkinda hep dualarim seninle, insallah her sey gonlunce ve stressiz gecer, cok zor bir durum gercekten... tavrini koy sen diyecegim de bu sefer esin zor durumda kalabilir

Kızlar sancı nasıl bir şey? Benim bebek yola girmiş ama sancım 20’lerde çıktı. Yani yok gibi bir şey. Sadece ara ara gaz sancısı gibi bir ağrı giriyor kasığıma 1-2 saniyelik ama iğne batıyor gibi sonra geçiyor. Hatta sanki çok afedersiniz idrar kaçıracakmışım gibi oluyor o girince. Bu mu yoksa farklı bir şey mi emin olamıyorum.

Merhaba kızlar,
Doktor kontrolüm bugündü . Bebeğim 3000 gr olmuş, boyuda 50, 51 cm . Haftasını Allaha şükür yakaladı geriden geliyordu hep. Hersey normal dedi doktorumuz. 4 agustos tarihinde yatışım yapılacak kısmetse 38+5 olmuş olacak o zman bebeğim.

Kasılma vardı, karnimda agrida vardi. Bikac gun agrim surdu simdi yok sukur. Ama kasilma oluyor gunun belirsiz saatlerinde ara ara 5-6 kez oluyodur bazen 2-3 kez oluyo.

Cok heyecanli ya 4 Agustosa ne kaldi ki Sag salim kucagimiza almak nasip olsun insallah

Benim de kafam büyük ama cocugumda olunca telaşlandim.
Babasının büyük benimkinin de. Bir yerde 5 hafta önde olan birini okumuştum diye hatırlıyorum. Gittiğim muayenelerde doktora göre tepki değişiyor orta yaştaki doktorlar genetik o ya diyor. Daha genç olanlar ooo anormal bisi var ya diye iki doktor daha çağırıyor yorumlaması için. Heyecan yaptırıyorlar.

Çok tebrikler herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

Merhaba güzel anneler, biz de kontrole gittik (zaten iki güne bir gidiyoruz ) daha önce yazmıştım 30. haftada başlayan erken doğum riskim vardı tüm ilaçları magnezyum da dahil olmak üzere bıraktırdı doktor. Gezip tozabilirsin yatmana gerek yok artık gelebilir dedi. 35+1 olduk bugün çok şükür.

Başının büyük olması normal doğuma engel olabılır gibi bir şey dedı mı benım kı de biraz kafası önde gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…