2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim kızın da başı bir iki hafta kadar önde,gurupts bir çoğunun öyleymiş,doktorum normal diyordu ama ister istemez korkuyor insan şimdi sizlerinkinide okuyunca demekki normal diyorum

Allaha şükür durumu iyiye gidiyor artık kavuşmak istiyorum oğluma

Çok sağol canım allah razı olsun amin inşallah

Amin inşallah çok sağolun güçlü oğlum benim iyiye gidiyor durumu allaha şükür

İnşallah kuzum amin

Canım sende sağlıkla kucağına al..Sıkıntısız bir şekilde kucağına gelsin meleğin..
Ben de 35+ 3 te doğurdum .Çok şükür ufak tefek durumlarımız oldu ama bugunlerimize de şükür.

İyi geceler kızlar, akşam hafif bi yürüyüş yaptım Ve şu an alt tarafımfa, Sanki popo kemiklerim gibi, acayip bir ağrı var, ilk kez yaşıyorum. Bu çatı ağrısı denen şey midir ya?

Kızlar sezeryan ile ilgili aklıma takılan iki sorum daha olacak :)

önce kesiyorlar, sonra bebeği çıkartıyorlar, sonra da dikiyorlar özetle. Tüm bunları kadın doğum doktoru mu yapıyor ? Yoksa kadın doğumcu bebeği çıkarınca işi bitiyor, bir başkası mı dikişleri yapıyor ?

ayrıca bugün eşim hastane ile konuştu. Sezeryana eşleri de alıyorlarmış,tabiki sezeryan öncesi covit testi yaptırmak şartıyla. Eşim sezeryana normal kıyafetleri ile mi girecek ? Yoksa hastane bana giydirdiği kıyafetin benzerini eşime de giydirecek mi ?

Benim bütün işlemimi kendi doktorum yaptı eşimi almadılar kesinlikle zaten doğumda yetişemedi tek girdim

Benim doktorum panik yaptırmadı ama ben forumları okudukça telaslandim.

kızlar 17 temmuz cuma günü saat 14:30 da bebeğim okyanusum suni sancı normal doğumla çok şükür Allahıma dünyaya geldi.bana dua eden yanımda olan ve bunu bana ileten tüm etiketleyemediğim arkadaşlarıma içtenlikle teşekkürü borç bilirim.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.bu aralar çok giremiyorum gene.çok öpüyorum yakın zamanda görüşmek dileğiylehepinize hayırlı güzel sağlıklı doğumlar diliyorum .hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.gördüğüm göremediğim tüm mesajlara canı gönülden teşekkür ederim,

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayirli evlat olsn inşallah

Son haftalarda siz de cabuk yoruluyormusunuz artık sağlıkla gelsın diyorum normal doğum da ısrarcı olmasam bu hafta sezeryanla sürekli cok yorgunum halım yok yürümek bıle zor gelmeye başladı uyku yok zaten Tekrar deneyeceğim inşallah anlarlar
Canim bu konu hakkinda hep dualarim seninle, insallah her sey gonlunce ve stressiz gecer, cok zor bir durum gercekten... tavrini koy sen diyecegim de bu sefer esin zor durumda kalabilir
Teşekkür ederim canım zaten eşimi arada bırakmak istemiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah artık bu konuda kendımı üzmeyeceğim ne k
Bana sadece kilosu fazla olursa normal doguma engel dedi. Kiloda simdilik sıkıntı yok.
kafası normal doguma engel demedi.
Bana catı müsait dedı ama kafası buyuk dıye sezeryan olabilir dedı bende arada kaldım

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım gözün aydın. Allah anali babali buyutsun darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…