İnşallah sağlıkla çıkacaksınız hastaneden, Allah sağlık sıhhat versin miniğe
Günaydınn
@lila6Zeybltaslan gözünüz aydınn tebrik ederim. Zeybltaslan canım rabbim sağsalim evladına kavuştursun insallah.
Gözünuz aydın,merak etme çıkarırlar,zaten vaktinde doğmuş,erken doğumda söz konusu değil,Allah hayırlı,Salih bir evlat etsin,size bağışlasın inşallah♥
Zeybltaslan inşalalh sağ salim çıkar yoğun bakımdanki ben sağlıkla döneceğine eminim dualarımız seninle
@lila6 tebrik ederim sağ salim kucağınıza almışsınız ufak tefek emme sorunları vs normal zamanda gelse bile bizde yaşayacağı
@Audrey Hepburn sağlıkla gelsin inşallah perşembe de olsa Pazartesi de olsa hazırlıklı olduktan sonra sıkıntısız olur inş
Canım gözünüz aydınAllah analı babalı büyütsün
Canım seni de gözün aydınEn kısa zamanda sağlıkla bebişinize kavuşun inşallah
Serumlar şişirmiş olabilir canım.
Gözün aydın, sağlıkla büyüsün
Allah yardımcın olsun inşallah problemsiz sağ salim kucağına alırsın
Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün. Hiç endişelenme Allahın izniyle hemen toparlar.
Gözünüz aydın. O küçük melekler hiç ummadığımız kadar güçlü oluyor merak etmeyin. Gerekli desteği vereceklerdir ve her şey yoluna girecektir inanıyorum. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah
Allah şifa versin canım,bende annemde yatıyorum arada lekeleniyorum az az ama dr aktif kan olursa hemen gel dedi şimdilik yok inşallah zamanında olur ya da en azından 34-35 doldursam razıyım diyorum
canım gözünaydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
merhaba canım inşallah sorunduz geçer doğumun bazen son zamanlarda da tespit edilebiliyor,bende previa total ama ancak doğum sırasında belli olabilir dedi dr rahimin alınma durumu için,riske atmamak için erken olacak doğumum,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım benim gözünaydın önceliklemaşallah oğluşunda bir an önce sağlığına kavuşup çıkacak Allahın izniyle yakında kucağına alacaksin her şeyi unutacaksın
Canım sende sağlıkla kucağına al..Sıkıntısız bir şekilde kucağına gelsin meleğin..Cok sevindim. Kuvoze girmemis olmasina ikinizin de iyi olmasina cok ama cok sevindim. Anali babali iyi saglikli huxurlu bir hayat diliyorum.
Ben de bugun 35+4'um. Benim bebegimi de sonuclara gore sezaryenle alabilirler bugün. Akciger gelistirici igne vurdular. Uyuyamiyorum sabah olsun diye saat sayiyorum. Iyi haberlerle insallah.
Günde 1 kahvede ben içiyorum çayla aram olmadığı için en fazla 3 bardak felan mesela 3.u bir arada nescafe daha zararlı. Kahveden zarar gelmez kızlar ben kadın doğumda çalıştım hamile doktorlar bile içiyordu. Soda da çok içiyorum sade soda bebeklerin kemik gelişimi için faydalı.
Kızlar sezeryan ile ilgili aklıma takılan iki sorum daha olacak :)
önce kesiyorlar, sonra bebeği çıkartıyorlar, sonra da dikiyorlar özetle. Tüm bunları kadın doğum doktoru mu yapıyor ? Yoksa kadın doğumcu bebeği çıkarınca işi bitiyor, bir başkası mı dikişleri yapıyor ?
ayrıca bugün eşim hastane ile konuştu. Sezeryana eşleri de alıyorlarmış,tabiki sezeryan öncesi covit testi yaptırmak şartıyla. Eşim sezeryana normal kıyafetleri ile mi girecek ? Yoksa hastane bana giydirdiği kıyafetin benzerini eşime de giydirecek mi ?
Benim doktorum panik yaptırmadı ama ben forumları okudukça telaslandim.Babasının büyük benimkinin de. Bir yerde 5 hafta önde olan birini okumuştum diye hatırlıyorum. Gittiğim muayenelerde doktora göre tepki değişiyor orta yaştaki doktorlar genetik o ya diyor. Daha genç olanlar ooo anormal bisi var ya diye iki doktor daha çağırıyor yorumlaması için. Heyecan yaptırıyorlar.
Bana sadece kilosu fazla olursa normal doguma engel dedi. Kiloda simdilik sıkıntı yok.Başının büyük olması normal doğuma engel olabılır gibi bir şey dedı mı benım kı de biraz kafası önde gidiyor
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayirli evlat olsn inşallahkızlar 17 temmuz cuma günü saat 14:30 da bebeğim okyanusum suni sancı normal doğumla çok şükür Allahıma dünyaya geldi.bana dua eden yanımda olan ve bunu bana ileten tüm etiketleyemediğim arkadaşlarıma içtenlikle teşekkürü borç bilirim.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.bu aralar çok giremiyorum gene.çok öpüyorum yakın zamanda görüşmek dileğiyle❤hepinize hayırlı güzel sağlıklı doğumlar diliyorum .hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.gördüğüm göremediğim tüm mesajlara canı gönülden teşekkür ederim,
Tekrar deneyeceğim inşallah anlarlarZaten insanların gelmesi değil anlaşıysız davranması insanı bunaltan. Yoksa elim ayağım olsa yapılacak bir işimi dahi yapmaya yardımcı olsa, kayınbaba da gelin rahat olsun deyip her köşe başında çıkmasa ne zararları olacak. Benim ilk doğumumda kayınvalidem yakında oturuyodu zaten ama ablası bebek görmeye gelmişti. Sen bebeği bana ver hizmet et demiştihap kadar bebek zaten koltukta da durur benim yardıma ihtiyacım olan diğer ev işleri, misafir ağırlama. İşte sende gençlik, onlarda anlaşıysızlık olunca böyle içine oturuyor. Ama kırmadan ama net bir tavırla düşünceni söylersen belki rahat edersin
Teşekkür ederim canım zaten eşimi arada bırakmak istemiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah artık bu konuda kendımı üzmeyeceğim ne kCanim bu konu hakkinda hep dualarim seninle, insallah her sey gonlunce ve stressiz gecer, cok zor bir durum gercekten... tavrini koy sen diyecegim de bu sefer esin zor durumda kalabilir
Bana catı müsait dedı ama kafası buyuk dıye sezeryan olabilir dedı bende arada kaldımBana sadece kilosu fazla olursa normal doguma engel dedi. Kiloda simdilik sıkıntı yok.
kafası normal doguma engel demedi.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahkızlar 17 temmuz cuma günü saat 14:30 da bebeğim okyanusum suni sancı normal doğumla çok şükür Allahıma dünyaya geldi.bana dua eden yanımda olan ve bunu bana ileten tüm etiketleyemediğim arkadaşlarıma içtenlikle teşekkürü borç bilirim.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.bu aralar çok giremiyorum gene.çok öpüyorum yakın zamanda görüşmek dileğiylehepinize hayırlı güzel sağlıklı doğumlar diliyorum .hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.gördüğüm göremediğim tüm mesajlara canı gönülden teşekkür ederim,
Canım gözün aydın. Allah anali babali buyutsunkızlar 17 temmuz cuma günü saat 14:30 da bebeğim okyanusum suni sancı normal doğumla çok şükür Allahıma dünyaya geldi.bana dua eden yanımda olan ve bunu bana ileten tüm etiketleyemediğim arkadaşlarıma içtenlikle teşekkürü borç bilirim.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.bu aralar çok giremiyorum gene.çok öpüyorum yakın zamanda görüşmek dileğiylehepinize hayırlı güzel sağlıklı doğumlar diliyorum .hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.gördüğüm göremediğim tüm mesajlara canı gönülden teşekkür ederim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?