2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de yok oyle yorulma falan. Gecen ay vardı surekli yatmak istiyodum ama suan cok iyiym yani hamile degilmisim gibi sanki herseyi yapmaya çalışıyorum.

Çatı muayenem onumuzdeki cuma. Bakalim bana ne diyecek. Yazarim.

günaydın kızlar.. ya sabah uyandığımda sırt üstü oldugumu farkettim gece çok döndüm durdum onu hatırlıyorum..öyle bi korkuyla uyandımki anlatamam elimi karnıma koydum pıtırcığım hadi anneye bi tekme at iyisin dimi dedim.baktım ses yok telaşa kapıldım ne yalan söylim. bi bardak su ve bi lokma çikolata ve peş peşe gelen iki hapşırık sonunda kızımdan kıpırtılar gelmeye başladı şükür..

merkur_kedisi seninde gözün aydın arkadaşım hayırlı evlad olsun inşAllah

Baş büyüklüğü 10 cm geçerse normal doğuma engel oluyormus.
Sağlıkla gelsinler de inşallah..
Doğum yapanların gözü aydın meleklerini bizim yerimize de koklasinlar
Bizim melekler ne zaman gelmek isteyecek bakalım özellikle ilk kez anne olacaklar olarak çok daha heyecanlıyız evde iki iken üç olmak nasıl olacak eşim bebikle nasıl bir ilişki kuracak vs vs bir sürü düşünce dolanıyor kafamda
Bu arada azıcık süre hareket etmese ben de hemen o korkulara kapılıyorum bağrım yanmış gibi oluyor buz gibi terliyorum korku tavan. Bir tekme atıyor hee tamam ok dewamke işte bunlar hep kaygı bozukluğu
Herkese de günaydınnnnnnnnn

Gözünüz aydın hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

Günaydın
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün güzel kuzu

Günaydın kızlar doğum yapanlar hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah o güzel cennet kokularından bol bol içinize çekin herhalde en son doğum yapacaklardan biriyim Allah bilir ama çok da heyecanlıyım meraklıyım sağlıkla kavuşalım inşallah

Gunaydn,bende ilk dogumda senin gibiydm,ayy surekli endise, surekli acabaa,aglak bir haldeydm

Simdi olurr yaa, modundayim herseye.
İlk dogumun heyecani,bilinmezligi baska tabi ama,ikincisinde de bebekten degil de, oglum adapte olacak mi,bize cok sorun yasatacak mi
Gece uyanmalarinda o da kalkip kardesiyle beraber aglayacak mi gibi efsane endiselerim var.

Tabi benim oglan zor bir cocuk,endiselerim de bunun payi da buyuk.
Bakalim nasil olcak..
Hepimiz icin pembe pembe seker gbi anilar olsun insallah

Günaydın kızlar, ben de çok aşırı bir halsizlik yok ama ayakta durunca vs. Yoruluyorum, dün 25 dk ütü yaptım ayakta çok aşırı da yorulmadım, dün daha enerjiktim sanırım ondan
Ben de daha dursun miniğim diyorum, hem zaman daraldıkça napıcağımı bilmediğim için heralde hem de doktorum izinde yahu

Günaydın :) ben aşırı rahatım heralde yaaa bu rahatlığım demeyimsizliğimden mi geliyor acep ben şöyle düşünüyorum nst'yr girdim 20 dakka boyunca sırt üstü yatırdılar.. aşırı yapılmıyorsa bir şey sorun olacağını düşünmüyorum

Gunayydin
Birkac gundur olan bir sey var. Pelvik kemigimin bacaga bakan kismina birkac saniyelik aci giriyor. Elektrik carpmasi gibi ama guclu epey. Neyse ki cok kisa suruyor, agri gibi degil. Var mi benzerini yasayan?

Günaydın kızlar ben de çok yorgun hissediyorum ama dinlenebilmek ne mümkün oğlan2 dk yerinde durmuyor, onun peşinde koş yemeği hazırla derken gün geçiyor. Uyumak için zaman yaratabildiğimde de kız başlıyor pat pat vurmaya doğumdan sonra çok daha zor olacak iki bebekle nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum İlk gebeliği olan anneler bu zamanlar bol bol dinlenin, sonra çok enerji lazım olacak

Sorma vallahi canim bana kardesim geldi yardima dogumdan sonra bir sureye kadar benimle kalicak ama buna ragmen kendime uyuycak zaman bulamiyorum her zaman ve cogunlukla cok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…