2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Senin bebe kac yasindaydi canim, dogumdan sonra saglikli olalim da herseye yetiselim

2 yas sendromu olmaz umarim
Bir de karantina döneminde iyice alıştı hem bana hem babaya illa ikimiz de yanında olucaz, odaya geçip dinleneyim desem babası ben ilgileneyim dinlen diyor yok izin vermiyor, yıkıyor ortalığı, babası işlerini halletmek için çalışma odasına geçse onu da bırakmıyor. Sıcaklarda dışarı da çıkılmıyor. uyusa da biz işlerimizi halletsek, dinlensek diye dört gözle bekliyoruz . Karı koca çok çaresiz kaldık

Gunayydin
Birkac gundur olan bir sey var. Pelvik kemigimin bacaga bakan kismina birkac saniyelik aci giriyor. Elektrik carpmasi gibi ama guclu epey. Neyse ki cok kisa suruyor, agri gibi degil. Var mi benzerini yasayan?

Aynısı bende var ama yeri farklı bende tam rahim bölgesinde oluyor 1-2 saniyede geçiyor. Elektrik çarpması gibi diye anlatıp herkese sordum şuan sizin yazdığınızı görünce yalnız değilmişim dedim

Once saglik sonra da sakin mizacli cocuk diye dua etmek lazimmis anladim oglum da
Canlari sagolsun biz o caresizligi cok yasadik.
Tam az gecti dedik, simdi de ara ara 4 yas yokluyor..
Buyuyecekler insallah

Once saglik sonra da sakin mizacli cocuk diye dua etmek lazimmis anladim oglum da
Canlari sagolsun biz o caresizligi cok yasadik.
Tam az gecti dedik, simdi de ara ara 4 yas yokluyor..
Buyuyecekler insallah
Biz de şimdiki kız olacak nasipse ah o böyle yaramaz olmaz tatlış tatlış oynar diye avutuyoruz kendimizi bizim oğlan fiziksel olarak da hırpalıyor bizi tırmalama, çimdikleme hep işi gücü yaramazlık, atlasın zıplasın koşsun çizik çizik kolumuz bacağımız kabuk tuttu yara oldu, şimdi de o kabukları yolmaya taktı Günaşırı tırnak kontrolü yapıyorum uzamamış da ama nasıl böyle tahribat veriyor anlayamadım

Aynı durumdayız.. Kızımı yalnız bırakmak da düşündürüyor beni, ilgilenememek vs.. Sezeryan olacagı için sıkıntı yaşayacagımız kesin

daha Meryem Ana otunu yapan var mı faydası oldugunu duydum doğum başlayınca yapmak lazım değil mi

Aynı durumdayız.. Kızımı yalnız bırakmak da düşündürüyor beni, ilgilenememek vs.. Sezeryan olacagı için sıkıntı yaşayacagımız kesin
Sezaryen olup iki günde ayağa kalkan arkadaşlarım var içinizi ferah tutun kızınızla konuşun kaç yaşında olursa olsun anlar durumunuzu anlatın

Of kızlar doğuma nerdeyse 3 haftam var kayınvalidem geleyim yardım edeyim diye tutturdu kayınbanamla tabi annem çok çok yakınımda oturuyor zaten ama ben ona giderim hep rahatsız olurum falan diye babamı bile getirmez bana. ilk doğumum rahat edemem diye canım sıkılıyor havalar o kadar sıcak ki bunalıom yeri gelio atıyom üstümdeki tişörtü falan terden. Evde şort askılı oturuyorum. Ben annemle beklemek istiyorum doğumumu sancımı vs. onla değil ki bence boşanmaların çoğu %90 ailelerden oluyor karar verdim atıp gidesim var kocayı neden bu kadar dert ettim bu kadarla kalmıyor çünkü bide dioki görümcemde gelseymiş o ordayken kocası ve çocuklarıyla Allah hepimize sabır versin

Ben de bu tür bir agrı yok ama ayaga kalkarken sanki bir baskı oluşuor gibi hissediyorum. yerçekimi etkisiyle sanki aşagı düşecek diye korkuyorum.

Off benim bile içim bunaldı. Lohusa halde hem de bu sıcaklarda evde onca kalabalık. Bi anlayamıyorlar ya kendileri de yaşamış aynı dertleri o dönemde insan eşinden başka kimseyi istemiyor bir de kendi annesini. Zaten bebek sürekli emecek, göğüsler fora, yerli yersiz süt sızacak , uykusuzluk vs tahammül sınırı zorlanıyor. Kötü olmamak için o süreçte uzak kalsınlar çok gerilirsiniz

daha Meryem Ana otunu yapan var mı faydası oldugunu duydum doğum başlayınca yapmak lazım değil mi
Canım ben ilk gebeliğimde kullandım ama sezeryan oldum açılmadı. Ben bütün gün yürüyüş yapıyordum normal doğum olması için herşeyi yaptım ama nasip bence olmayınca olmuyor. Ama çok faydasını görenini duydum. İnşallah sana da faydası olur

Sezaryen olup iki günde ayağa kalkan arkadaşlarım var içinizi ferah tutun kızınızla konuşun kaç yaşında olursa olsun anlar durumunuzu anlatın
21 aylık.. Kardeşinden konusuyoruz hep, güzel şeyler anlatıyorum, seviniyor.. Yine de, kıskançlık mutlaka olacak sahiplenme döneminde cünkü her seyi.. Esyalarını, bizi.. İnşallah üzülmez, en kısa zamanda, toparlanır ikisiyle de gerektiği gibi ilgilenirim..

Canım dün bende aynı konuyu yazdım. Ben kırmadan güzellikle söyledim sonra eşime söylettim. Hala ısrarla gelirlerse anneme gidicem kayınpeder yerime babamın yanında geçiririm o günleri. Eşimle bi konuşmayı denesen. Şu sıcaklarda insan biraz anlayışlı olur ya anlamıyorum ben bu insanları

Bizimkiler aynı yaş grubu, oğlumda 22 aylık ama anlamıyor kardeşi olacağını sanki. Bazen karnımı açıp sarılıyor başını yaslıyor ama yumuşak yumuşak hoşuna gittiği için sanırım. Bebek resmi görünce çok tatlı tepki veriyor, bez poşetinin üzerindeki bebeği falan gösteriyor ama kardeşi olunca da öyle olur mu acaba? İlk sezaryen sonrası rahat toparlamıştım ben inşallah bunda da öyle kolay olur Bir an evvel toparlanalım da bebeklerimizle ilgilenelim inşallah

Bana kızım 1 aylıkken gelmişlerdi, o halde bile çok zordu.. Herkes kendi açısından bakıyor olaylara.. Sen bu fikrini paylaşsan kötü gelin, abartıyor olursun ve hiçbir zaman haklı cıkamazsın. Kendini üzdüğün de yanında kalır..

İnşallahh.. Benim ilki zor geçti o yüzden tedirginim. Belden aşagı uyuşmaydı ve 2. 3. Gün aşırı baş-bel ağrım oldu.. Zaten annelik hormonları tavan yapmıştı, göğüsler vs.. Düşünmek bile istemiyorum.. Şimdi genel anestezi alsam mı diye de kara kara düşünüyorum, aslında bu konuda tecrübesi olan arkadaslardan da fikir almak isterim.. 2. Sezeryanım nasıl olsa iyi olur diye de sorasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…