2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Suyum gelmedi beni bilemiyorum ama , anlaşılıyor su geldiğinde durduramıyorsun diyorlar.

ben ilk doğumumda meryem ana otunu koydurttum ama gel görki sunni sancıyla ve dikişli bi normal doğum atlattım çok afedersiniz dikişimde vardı bayagı.. bebek kanala gırdıgınden sezeryana alamayız dedi dr.. açıkçası çokta bi faydası oldugunu düşünmüyorum ben

Kayınvalidene bu şekilde anlayıp sonra da eşin konuşup desteklerse bence anlayışla karşılar.

6 tane doğurmuş aslında anlayışlı olması lazım. İlk torunsa kayınpederin merak etmesi de anlayışla karşılar insan ama 2 tane kaynın gelmesini kabullenmek zor.
Bu konun uzmanı değilim fakat çocuğa gereğinden fazla bilgi vermek onu endişeye düşürecektir.
"Kardeşin doğacağı zaman biraz hastanede kalmam gerek ama seninle bol bol görüntülü konuşacağız, daha sonra eve geldiğimizde ben biraz yorgun olacağım için yatakta dinleneceğim o arada seninle bol bol sohbet ederiz. Kardeşin küçük olduğu için genelde ağlayacak benim onu sakinleştirmem ve karnını doyurmak için biraz kucağımda zaman geçirmeye ihtiyacı olacak. Hatta senden abi/abla olarak bana yardımcı olmanı isteyeceğim" denilebilir.
Ameliyat kısmından bahsetmek eğer çocuk küçükse çocuğu endişelendirir diye düşünüyorum. Benim biri 9 diğeri 6 yaşında oğlum var. Büyük oğluma sorduğu için doğumun nasıl olacağını anlattım ama küçük merak edip sormadı sadece bebeğin doğması için hastanede kalacağımızı biliyor.

allah allaaah canım yaa neyse iyiymiş durumu çok sevindim ama bebeğin pozisyon aldıktan sonra değiştiğini ilk kez duydum hay allah yaaa, nasıl olmuş ki öyle? neyse baya var senin doğuma tekrar döner inşallah

Kızlar az önce garip birşey yaşadım. Yani nasıl anlatayım , saçma ama bebek gaz çıkartıyor gibi ses geldi karnımdan . 2-3 dakika içerisinde 4-5 kere geldi bu ses. Eşim yanımdaydı o bile duydu. karın guruldaması gibi de degil. Hiç yaşadınızmı böyle birşey ? Endişelenmelimiyim ?

Canm bende tekme attıgında blup blup su sesı duyuyorum dıyorm esım de ınanmıyor
Nıye endıse edıyorsn kı,ne olabılır..
Bence tatlıs seyler.

Teşekkürler dönüşün için inşallah dediğin gibi önemli birşey degildir, zaten bir daha da tekrarlamadı

Bu belirsizlik çok kötü ya. Ne zAman doğacağını bilmemek. Bir gün çok iyiyim. Bir gün ciddi kasılmam, sancım var. Popomun üzerine bile oturamıyorum.
Bundan sonra olur böyle canım artık haftan ilerlemiş kasılma artar benimde öyle eğer kendimi yormuşsam o gün belli oluyor kasılmalar sıklaşıyor öyle böyle geçiyor zaman

Canim igneler sekerini ne kadar arttirmisti? Ne gibi bi onem aldi bu konuda doktorlar?
şöyle diyim canım ben hastanede yatarken farkedilir artmıştı normalde 90 olan açlık 130 larda normalde 120 olan tokluk 180e kadar çıktı,diyette değişiklik yaptık biraz daha dikkat ettik 3-5güne düzeldi zaten şimdi normal seyrediyor şekerim ancak dayanamayıp kaçamak yaparsam hemen farkediyor
canım gözünaydın,sağlıkla büyüt inşallah

çok geçmiş olsun canım
uyuyordur belki annesi hemen korkmuşsun sende :)

Aynı bende öyleyim şimdi hiç uyumuyorum inşallah doğumdan sonrada uykuyla aram kötü olur
Öyle ya da böyle şimdide uyumuyorum zaten gelsinde beraber uyumayalım canım zaten istesene uyuyamıyorsun. Kızım doğduğu zaman 6 gün uyumadım nerdeyse artık çatlıcaktım. İlk çocukta daha dikkat ediyorsun benim gibi ikinciler şimdi daha rahat daha sakiniz. Çocuk ağlayınca ağlasın ciğerleri açılıyor derim şuanda ama kızımda hemen acile gidiyorduk

Bu belirsizlik çok kötü ya. Ne zAman doğacağını bilmemek. Bir gün çok iyiyim. Bir gün ciddi kasılmam, sancım var. Popomun üzerine bile oturamıyorum.
ben de acaba ne zaman gelecek diye her gün düşünüyorum, benim kasılmam vs. de yok şükür ki henüz..
ama ben hep biraz daha beklesin diye dua ediyorum

Aynı bende öyleyim şimdi hiç uyumuyorum inşallah doğumdan sonrada uykuyla aram kötü olur
Bgn fena sıcak gerçekten bu eve tasinali 2 hafta oldu pencereyi sadece üstten yarım açıyordm diril firildi bgn heryer full açık ama ayrı bı sıcak var bgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…