Günaydın ☺ Sabah ayak tabanlarıma basamıyorum sanki saatlerce yol yürümüşüm gibi bir ağrı oluyor öğlene doğru geçerdi dün hiç geçmedi bu sabah da baya var ödem mi yapıyor ki?
Gece 4 de yatmamış gibi sabahın 7 sinden beri ayaktayım, daha doğrusu yatakta dönüp duruyor uyumaya çalışıyorum boşa uğraş gerçi az snra çocuklar uyanır
Gunaydinlar Gece uyuyamayanlar telefonu uzanamayacaginiz uzakliga koyun ve saate bile bakmayin derim. Ben de uyumakta zorlaniyorum ama telefon ulasilir bir yerde olmayinca insanin ici geciyor bir sure sonra.
Günaydın ☺ Sabah ayak tabanlarıma basamıyorum sanki saatlerce yol yürümüşüm gibi bir ağrı oluyor öğlene doğru geçerdi dün hiç geçmedi bu sabah da baya var ödem mi yapıyor ki?
Kızlar kontorulum vardı bugün bebeğim on günde sadece 100 Gr almış gibi görünüyor 34+2 ama 2100 Gr doktor ciğer gelistirici yazdı eğer haftaya da gelişimi olmamış olursa alacağını söyledi,kan akımları iyiyidi,NTS ye girdim onda da bir sıkıntı görünmedi,cuma gel karar verelim dedi doktor çok moralim bozuldu
Ben oglum da o kadar tecrubesizdim ki,bingildagini fark edince acile gitmistik.
Allahim bir de atiyordu bingildagi kalp gibi, normalmis ama iste resmen odum patlamisti
Kızlar kontorulum vardı bugün bebeğim on günde sadece 100 Gr almış gibi görünüyor 34+2 ama 2100 Gr doktor ciğer gelistirici yazdı eğer haftaya da gelişimi olmamış olursa alacağını söyledi,kan akımları iyiyidi,NTS ye girdim onda da bir sıkıntı görünmedi,cuma gel karar verelim dedi doktor çok moralim bozuldu
Canim ben de gecen hafta 34+3 de gittim, 2285 gr di.
Yani ucurum yok ki arada.
Ben olsam boyle bir karardan once mutlaka baska bir dr a daha danisirdim.