2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın ☺ Sabah ayak tabanlarıma basamıyorum sanki saatlerce yol yürümüşüm gibi bir ağrı oluyor öğlene doğru geçerdi dün hiç geçmedi bu sabah da baya var ödem mi yapıyor ki?

Gece 4 de yatmamış gibi sabahın 7 sinden beri ayaktayım, daha doğrusu yatakta dönüp duruyor uyumaya çalışıyorum boşa uğraş gerçi az snra çocuklar uyanır

Gunaydinlar Gece uyuyamayanlar telefonu uzanamayacaginiz uzakliga koyun ve saate bile bakmayin derim. Ben de uyumakta zorlaniyorum ama telefon ulasilir bir yerde olmayinca insanin ici geciyor bir sure sonra.
Yohh etki etmiyor hicbise. Hatta tfl ii bile gelebiliyor artk gözlerim ağridan kapanınca siziyorum

Günaydın ☺ Sabah ayak tabanlarıma basamıyorum sanki saatlerce yol yürümüşüm gibi bir ağrı oluyor öğlene doğru geçerdi dün hiç geçmedi bu sabah da baya var ödem mi yapıyor ki?
Evet ben de öyleyim varis çorabı iyi geliyor

Uyumakta zorluk çeken arkadaşlar, bu durumunuz uzun süredir mi var yoksa yeni mi oldu, son ayın etkisi mi acaba?

ben de bayağı uyuyan gruptayım, sadece 1 kez Wc'ye uyanıyorum

evde çocuk yok ama eşim işe kalkınca evden çalışıyor bende 8'de onunla kalkıyorum

muhtemelen bebişten sonra keşke uyusaydım diyeceğim

Kızlar kontorulum vardı bugün bebeğim on günde sadece 100 Gr almış gibi görünüyor 34+2 ama 2100 Gr doktor ciğer gelistirici yazdı eğer haftaya da gelişimi olmamış olursa alacağını söyledi,kan akımları iyiyidi,NTS ye girdim onda da bir sıkıntı görünmedi,cuma gel karar verelim dedi doktor çok moralim bozuldu

Ben oglum da o kadar tecrubesizdim ki,bingildagini fark edince acile gitmistik.
Allahim bir de atiyordu bingildagi kalp gibi, normalmis ama iste resmen odum patlamisti
Hahahah bizde öyleydik çok ileri kolikti kızım sürekli acildeydik. Şimdi başa dönücez ama daha sakiniz en azından

Canim ben de gecen hafta 34+3 de gittim, 2285 gr di.
Yani ucurum yok ki arada.
Ben olsam boyle bir karardan once mutlaka baska bir dr a daha danisirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…