2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doktor hic bsey demedi ama bilmiyorm ki ben de
denemedi ise yoktur heralde canım,
Benim hiç yalancı sancım yok, telefonumda bir uygulama var tam da dün okudum da,
Yaşlanan plasentaya daha çok kan gönderiyormuş bu yüzden oluyormuş

Doktorum da bana her gittiğimde bakıp söyler plesantaya, bende merak ettim

Bende artık doğsun istiyorum sıcaklar çok bunalttı hiççbişeye halim yok. Gelsin de uykusuz geceler artık başlasın diyorum
bende öyle düşünüyorum artık en azından doğumdan sonra sadece uykusuzluk olacak çekilir bi şekilde şuan hem ağrı sancı sıcak uykusuzluk çekilmiyor

çok geçmiş olsun canım
uyuyordur belki annesi hemen korkmuşsun sende :)
Cnm hamilelik surecinde gebelik sekerinden tut, kafa ici basincina bagli kafada odem olusmustu ve minnosun hareketleri 6.aydan itibaren cok dakik saati saatine uykusu uyanikligi felan. Doktorlarda bazi riskli durumlardan oturu bebegin hareketlerinde en ufak degisiklikte hemen hastaneye gelin demisti. Yine de telaş olmasin diye oglene kadar bekledim o sekilde gittim. Yersiz korku oldu ama olsun sagligi iyi ya o yeter minnoşumun

bende öyle düşünüyorum artık en azından doğumdan sonra sadece uykusuzluk olacak çekilir bi şekilde şuan hem ağrı sancı sıcak uykusuzluk çekilmiyor
Aynen vallaha hareket edemiyorum yattığım yerden kalkamıyorum wc desen başlı başına bi dert. Enerjimiz bitmeden sağlıcakla gelsinler inşalalh

oyyyyy sözümü geri aldım Kafa içinde ödem ilk defa duydum, geçmiş olsun

tabi doktorun yönlendirmesi ile hareket etmek lazımda,
Ben de bazen kendime diyorum aşırı mı rahatım, benim bebiş öyle çok saatli hareket etmiyor,
Hareket ediyor deli gibi babasını çağırıyorum elini koyuyor karnıma duruyor falan

Ben de 1 hafta uyumamıştım ilk oğlumda şimdi düşünüyorum bu nasıl mümkün oldu diye

Valla cnm bende başima gelince ilk defa duydum ilk görmede sorun cikti o sekilde doktora gittim cok net goren ben bir anda 4 m den sonrasi bulanikti doktor beyin e yonlendirdi vs vs. Gebelik hormonlarina bağli kafa ici basinci yukselmiş o da göz arkasinda ödem olusturmus vsvs. neyse .. birde gebelik sekerimiz vardi kontrol altinda tuttugumuz hep tetikteyiz yani olumsuz bir seye karsi. Hal öyle olunca normalde ben uyandigimda uyanan tepişen minnos 5 saat hic hareket etmeyince panik yaptim dogrusu.

haklıymışsın tedirgin olmakta ya..

Az kalmış ama sonuna varmışsınız,
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah :)

Ben de 1 hafta uyumamıştım ilk oğlumda şimdi düşünüyorum bu nasıl mümkün oldu diye
Allah o gücü veriyor valla. Ben birde o kadar düşkündüm ki uykuya 23-24 saat deliksiz uyurdum takiiiii anne olana kadar. Şimdi çıt deseler kalkıyorum. İnşallah bundada devam eder sağlıcakla dpğsunlarda napalım uyumayız

Kızlar ben ilk gebeliğimde korse kullandım bundada kullanmayı düşünüyorum ama sıcaklarda nasıl olacak bilmiyorum ya. İlk doğumum seseryandı hemen başladım zaten 30 Kg almıştım Başlamasaydım benden önde giden mi göbeğim olacaktı şimdi de 27 kg aldım anlıcanız bundada hemen başlayacağım. Körsem herşeyim hazır. Doğum yapanlardan kullanan var mı ya

Dikislerine zarar vermedi mi canım eve cikar cikmaz mi basladin kullanmaya bende sezeryan olacağım kullanmayı düşünüyorum

Dikislerine zarar vermedi mi canım eve cikar cikmaz mi basladin kullanmaya bende sezeryan olacağım kullanmayı düşünüyorum
Canım 2-3 gün sonra kullanmaya başladım ama sürekli takmadım durumuma göre mola veriyordum dikişlerden sonrada devamlı taktım. Çok faydasını gördüm. Şimdide kullanıcam ama sıcaklarda nasıl olacak bilmiyorum içime müslim bez mı sarsam acaba

Kızlar merhaba. Benim ayak ve bacaklarım da acayip uyuşma ve karıncalanma olmaya başladı çok rahatsız ediyor uyutmuyor resmen özellikle akşam saatlerinde başlıyor aranızda böyle olan var mı? Bir de göğsümün hemen altında çok ağrı oluyor bıçak batar gibi sizde de var mı?

Ödem var mı acaba ?

Ödemin varsa olabilir canım

Ben oglum da o kadar tecrubesizdim ki,bingildagini fark edince acile gitmistik.
Allahim bir de atiyordu bingildagi kalp gibi, normalmis ama iste resmen odum patlamisti

Geceler geceleeer zalim gecelerr uykular haram oldu karantina günlerinde düşenin acayip bozulmuştu idari izindeyim die, çocuklarda yoktu o zaman gece yatmaz sabah kalkmaz olmstm. Snra bı dönem duzeldi, smdi yorgunluktan ölsem de uyuyamıyorum bide bgn midem yanıyor felaket 3 tane yastik var yari oturur vsziyeteyim 2 tane rennie içtim banamisn demiyor yemek borumda ateş yakiyorlar sanki

Gunaydinlar Gece uyuyamayanlar telefonu uzanamayacaginiz uzakliga koyun ve saate bile bakmayin derim. Ben de uyumakta zorlaniyorum ama telefon ulasilir bir yerde olmayinca insanin ici geciyor bir sure sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…